Janaves Janaves komentáře u knih

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Dávám 5*, pěkný příběh, napínavý smutný i vtipný. Možná bych ubrala toho "cukrování" a "postelových a líbacích" scén.

21.02.2021 5 z 5

Ostrov šedých mnichů Ostrov šedých mnichů Michaela Klevisová

Pěkná česká detektivka. Hodně postav, z počátku jsem se trochu ztrácela, ale pak už jsem všechny znala dobře a četla a četla... Hodně se mi líbil konec. Doporučuji.

15.05.2020 5 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Opět spokojenost.

09.11.2018 4 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

Tak skvělé čtení! Líbila se mi asi víc než Dívka v ledu.

08.03.2018 5 z 5

Houbařka Houbařka Viktorie Hanišová

Z knih Viktorie Hanišové se mi zatím líbila nejvíc. Hezky napsané, místy vtipné, přestože děj opravdu smutný. Chování matky nepochopitelné. Chování bratrů k Sáře jakbysmet. Otec neskutečný … Byla bych sprostá.

05.11.2024 5 z 5

Já jsem smrt Já jsem smrt Chris Carter

Drsné, brutální, napínavé, skvělé, jako vždy super.

23.06.2024 5 z 5

Kyselé třešně Kyselé třešně Lenka Chalupová

Krásný příběh, zároveň drsný a smutný. Konec se u mne neobešel bez slz.

20.04.2024 5 z 5

Stvůra Stvůra Kristýna Trpková

Moc pěkná detektivka. Už mám připravenou další - Vesnice.

09.10.2023 4 z 5

Osudné svědectví Osudné svědectví Robert Bryndza

Další díl série s Erikou Fosterovou byl skvělý. Dávám 4*. Ostatní se mi zdály prostě o něco lepší.

25.08.2023 4 z 5

Mizející dívky Mizející dívky Lisa Regan

Pěkná detektivka, bavila mě.

06.08.2023 5 z 5

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Nelze jinak, než 5*

06.01.2023 5 z 5

Musím tě zradit Musím tě zradit Ruta Sepetys

Přiznám se, že jsem toho o dějinách Rumunska mnoho nevěděla. Silný příběh, doporučuji.

04.12.2022 5 z 5

Jestli to řekneš... Jestli to řekneš... Gregg Olsen

Kniha se dobře četla, ale nechce se věřit, že je podle skutečných událostí. Tolik zla v jedné rodině, co musely holčičky a Shane vydržet...

04.10.2022 5 z 5

Labyrint tajností Labyrint tajností Linda Castillo

Skvělé. V knihovně mám objednané další knihy s Kate.

13.09.2022 5 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Linda Castillo

Opět napětí z prostředí Amišů. Čtivé, napínavé. Příběhy s Kate zatím nikdy nezklamaly.

20.05.2022 5 z 5

Tchyně Tchyně Sally Hepworth

Kniha se mi líbila, střídání minulosti a současnosti mi nevadilo. Vyprávění z pohledu tchyně a snachy bylo fajn.

11.02.2022 4 z 5

Na co slova nestačí Na co slova nestačí Brigid Kemmerer

Stejně dobré jako Dopisy ztraceným. Ač je kniha pro spíše pro náctileté, mě to nevadilo. Rev si mě získal již v předchozím díle, jeho adoptivní rodiče byli skvělí lidé. Stejně jako Dec a Matt. Příběh o násilí a kyberšikaně. Stojí za přečtení.

03.10.2021 5 z 5

Vnitřní hlas Vnitřní hlas Brian Freeman

Souhlasím se všemi kladnými komentáři. Napínavý děj,hezky se čte.Frost a Shack jsou super.

02.08.2021 5 z 5

Zlomené srdce Zlomené srdce Tim Weaver

Mám knihy Tima Weavera ráda, a i tahle se mi hezky četla. Děj byl ale komplikovaný, těžko uvěřitelný.

18.07.2021 4 z 5

Klikatá cesta Klikatá cesta Brian Freeman

Napínavé čtení, výborný trihller, otevřený konec, který určitě nevadí. Těšim se na pokračovaní.

06.07.2021 5 z 5