Labyrint tajností přehled
Linda Castillo
Případy Kate Burkholderové série
Na amišské farmě rodiny Gingerichových dojde uprostřed noci k požáru, při němž shoří stará stodola. Jako by to nebylo dost zlé samo o sobě, zjistí zoufalí rodiče, že jejich nejstarší syn Daniel někam zmizel. A hasiči najdou v troskách stodoly lidské ostatky. Případu se ujímá Kate Burkholderová, náčelnice policejního oddělení Painters Mill, do jehož jurisdikce farma spadá. První zprávy nevěstí nic dobrého – požár s největší pravděpodobností založil někdo úmyslně. Pitva navíc prokáže, že ve stodole skutečně uhořel Daniel Gingerich. Kate se pouští do vyšetřování vraždy mladíka, na nějž všichni, kdo ho znali, pějí jen samou chválu. Jenže není všechno zlato, co se třpytí, a náčelnice z letmých náznaků mezi amišskou komunitou odkrývá jedno strašlivé tajemství za druhým…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2021 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
A Gathering of Secrets, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Labyrint tajností. Přihlašte se a napište ho.
Ani v tomhle desátém případu se sympatickou policejní náčelnicí Kate Burkholderovou jsem se nezklamal. I když musím uznat, že těch eliminovaných Amišů už bylo doteď tolik, že se člověk musí divit, že vůbec ještě nějací zbývají :))). No ale zase na druhé straně by nebylo co vyšetřovat, že jo? :) Takže i tahle kniha byla skvělá jako obvykle, oběť dokonale nesympatická :), proto je to za mě opět za pět :) a v sérii budu určitě pokračovat.
Knižní novinky (10. týden)
07.03.2021
Kniha Labyrint tajností v seznamech
2014 | Slib mlčení |
2015 | Modlitba za mlčení |
2017 | Ztracené děti |
2016 | Střípky ticha |
2018 | Do posledního dechu |
Další klasická Castillo, dalo by se říci. Další extrémně čtivý a příjemně ubíhající příběh, od kterého má člověk těžký problém se odtrhnout. Originální námět, překvapivý závěr - jen tentokrát trochu překombinovaný děj, proto ubírám jednu hvězdičku. Ale i tak jde o výborný román.