Ztracené děti přehled

Ztracené děti
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/321714/mid_ztracene-deti-WuP-321714.jpg 5 595 595

Kate Burkholderová, policejní náčelnice v ohijském městečku Painters Mill, pomáhá kriminalistům při hledání zmizelých amišských děvčat. Jenže scházejí jakékoliv indicie, starosvětská komunita Amišů je skoupá na informace a situace se ještě zhorší, když je jedna z pohřešovaných nalezena mrtvá.

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)

Gone Missing, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ztracené děti. Přihlašte se a napište ho.

Babo
předevčírem 4 z 5

Autorka si stále drží vysoký standart., ale možná už zase změním téma a po několika detektivkách z prostředí Amišů si vyberu román .
Jistě se ale zase někdy vrátím ke Kate Burkholderové a kdo ji ještě nezná ať neváhá, nebude se nudit.

Marcik7
20.10.2024 4 z 5

Tentokrát Kate s týmem pátrá po nezvěstných dívkách z amišské komunity. Byly to děti, které se nějakým způsobem odmítaly smířit s přísným ordnungem a nějak se odlišovaly. Byly ztracené nejen fyzicky, ale i svou neposlušností…A Kate s agentem Tomasettim pokročili snad ve svém vztahu o krůček dál, je to roztomilé řekla bych.

lalela
01.09.2024 3 z 5

Tak jsem si myslela, že nám autorka přiblíží více život Amišů, ale dozvěděla jsem se v podstatě jen to, co je všeobecně známo a o Amiších toho bylo opravdu málo. Škoda. Jinak knížka se mi líbila a ten motiv byl úžasný, nejlepší byl konec, ten mě opravdu překvapil.

Kniha Ztracené děti v seznamech