JancaMia komentáře u knih
slaďárna s vtipnými komentáři dětí a o tom co se bude dít po záchraně koťátka ..
oblíbený hrdina v akci , kniha věrně opisuje seriál ..
Vinaři a jejich monopol + jedna vražda která se vůbec nehodí ... a přitom i příjemná romance...
když dojde inspirace a vždycky objevíte nějakou pochoutku na neděli ..
Kniha ve které se dozvíte opravu mnoho a nabízí plno aktuáolních moderních receptů , jen terminologie je zastaralá ale profík jistě rád přečte a něco přidá na jídelní a nápojový lístek ..
Když se vyměněné manželky a manželé střídají jako páry ponožek a kam až to může vést , ironické a sarkastické zároveň ..
O tom když nemáte v životě moc štěstí a snažíte se to změnit ... a ono se stále nedaří ..
To by jeden nečekal co všechno se dokáže najít zadarmo v tzv. "sovích budkách" .. hltala jsem knihu o stošet ..
krásná knížka , v prvním díle mi příjde Eva tedy hodně naivní a povrchní a ve třetím už pohodová baba a druhý díl si musím teprve sehnat :)
Na to jak mám autorčiny knihy ráda , ale u této si nemohu pomoct chvílemi něco přebývá nebo chybí ...
Jedna ze čtyř pro odrostlejší , nenadchne ale ani neurazí a za čtyři hodiny máte přečteno , takových příběhu je okolo nás mraky .. v reálném životě ..
moje druhá od autorky , krásně se čte nicméně je to takové povrchové předvídatelné ..
Pohladilo, starší knížky si od autorky ráda přečtu :)
Když se chcete dozvědět o tom co muži prožívají ve svém nitru .
Krásné pohádky .. paní Molavcovou jsme jako malá měla moc ráda .. v malém televizním kabaretu byla úžasná.