Jane100 komentáře u knih
Příběh plný pubertálních legrácek :-)
Pokud se chcete pobavit u laciné a pubertální legrace, pak si Mládí v hajzlu přečtěte :-)
Na můj vkus příliš mnoho sentimentu, ale knihy Jojo Moyes jsou na sentimentu založené, takže bylo jasné, že zde tomu nebude jinak :-) Příliš mě knížka nezaujala, sem tam jsem se musela přemlouvat, abych pokračovala.
Na knihu jsem se hrozně těšila, neboť hodnocení a komentáře napovídají, že se bude jednat o něco fantastického. Já jsem však poměrně zklamaná. Asi jsem čekala něco jiného, prostě mě to nijak extra nezaujalo. Bohužel.
Nic moc. Do čtení jsem se musela nutit. Celkový dojem z knížky je tedy slabý.
Prostě a jednoduše krásný příběh, který vás jistě dostane :-)
Charlotte Link patří k mým spisovatelským hvězdám, nicméně tato kniha mě poměrně zklamala. Proto za mě pouze dvě hvězdičky.
Hezka kniha, na dovolenou jako dělaná. Na můj vkus však byla postava Collinse až moc přestřelená-typický zloun, ze kterého se vyklube spořádaný, starostlivý, oddaný chlap plný nehynoycí lásky ke své milé - a to moc nemusím.
Škoda příbehu - dalo se z něj tolik vytěžit....byly chvíle, u kterých jsem trnula hrůzou a chvíle, kdy jsem si říkala cože? Taková zvláštně rozpolcená kniha. Nápad příběhu dobrý, ale to zpracování by sneslo více...
Jedním slovem: blbost. Knihu jsem nedočetla. Nezaujala mě.
Další ze skvělých psycho hororů, thrillerů a krimi a já nevím co všeho dalšího od Charlotte Linkové. Knihu jsem začala číst v 7 večer a skončila ve 4 ráno....co více dodat.
Kniha mě příjemně překvapila. Takové psycho - kdo s koho.
Určitě si tuto knihu přečtěte, stojí za to.
Kniha pro mě byla velkým zklamáním. Příběh takový nijaký, nemastný neslaný. Nic, co by mě nutilo číst dál, takže jsem se musela hodně přemáhat, abych knihu vůbec dočetla.
Knihy Charlotte Link se vyznačují tím, že je dávám na jeden zátah. Nejinak tomu bylo i u této knihy.
Charlotte Link je prostě Charlotte Link. Jednoznačně doporučuji k přečtení.
I když musím říct, že u této autorky už bezpečně v první třetině příběhu poznám, kdo je vrah...
Kniha pěkná, ale trošičku (ale opravdu jen malinko) mě zklamala. Ale k přečtení určitě doporučuji.
Po trochu nejistém úvodu a zbytečně táhlém konci musím říct, že kniha je pěkná a určitě stojí za přečtení. Zápletka je zajímavá a snadno udrží čtenářovu pozornost. Na můj vkus je jen škoda, že autorka mnohem více nepřiblížila např. život na ranči v USA nebo život v Anglii zpočátku 20. století, aby si čtenář mohl udělat obrázek o životě v tehdejší době.
Kniha mě bavila. Byla bláznivá, ale ne tolik, jako Deník šílené novinářky. Trochu mi to připomínalo Účastníky zájezdu. Knížka je vhodná pro odpočinek, přečetla jsem ji u dvou kafí.
Absurdní vykonstruovaný příbeh plný nereálných záležitostí. Dost mě také překvapilo, kolik je v knize gramatických chyb, chybějících čárek atd. Na druhou stranu však nutno dodat, že mě knížka mnohokrát rozesmála.
Pro někoho možná kniha tak stupidní, že ji ani nedočte, pro druhé zase může být skvělým odpočinkem. Ať si každý vybere. Za mě 3 hvězdičky.