janelka2 janelka2 komentáře u knih

Nový měsíc Nový měsíc Stephenie Meyer

Jako u předchozího dílů, když jsem to četla poprvé, byla jsem naprosto uchvácena. Teď když jsem film už viděla tolikrát a přesně si pamatuji co kdy bude je zážitek menší. Ale ať si říká kdo chce co chce série je skvělá. Sakra chci bejt Bela aby se o mě prali dva dokonalý hezouni :-)

28.06.2019 5 z 5

Rychle a smyslně Rychle a smyslně Kristy Bromberg

Tak když pominu, že se to trochu podobá padesát odstínů šedi tak se mi knížka dost líbila. Možná i o něco víc jelikož si to tu na každé stránce nerozdávali. Jsem zvědavá na další díl.

14.06.2019 5 z 5

Srdce v sázce Srdce v sázce Alyxandra Harvey

Kniha se mi líbila ale konec mi přišel takový uspěchaný. Doufám že v druhém díle mi to bude vynahrazeno. Nicméně jsem opět rozmrzelá jelikož jsem se dozvěděla že se jedná o celou série která opět není přeložená.

22.05.2019 4 z 5

Únos Únos Kathy Reichs

Tak jak hodnotit. Kniha hezká jako ostatní. S láskou se někam začínáme posouvat tak snad se to v dalším dílu konečně rozhodne :-) A jako obvykle jsem zvědavá na další díl.

07.05.2019 4 z 5

Poklad Poklad Kathy Reichs

Postrádám v knize více romantiky. Série je asi určena pro mladší čtenáře a i tak se mi kniha líbila a jsem zvědavá jak se děj vyvine dál.

29.04.2019 4 z 5

Otrokyně citů Otrokyně citů Nalini Singh

Chvilku mi trvalo než jsem se začetla ale pak se mi kniha líbila. Jsem zvědavá na další díl.

14.04.2019 4 z 5

Na první pohled Na první pohled Mhairi McFarlane

Hezká knížka o lásce. Celkem jsem se i nasmála.

30.03.2019 4 z 5

Virus Virus Kathy Reichs

Tak je tu napsáno detektivka ale řekla bych, že kniha spadá do kategorie pro mládež ale i tak se mi líbila. Další díl si určitě přečtu a počkám jak se to rozvine.

24.03.2019 4 z 5

Catherine Catherine April Lindner

Hodnocení 3+ Tak nějak nevím jak hodnotit abych neprozradila děj. Kniha se mi celkem líbila.Když se ale nad dějem zamyslím tak snad poprvé jsem od poloviny knihy věděla co se stalo. A když to napadlo i mě tak se divím, že to nenapadlo i hlavního hrdinu. Takže buď to byl blbec nebo je kniha v tomto dosti najivní a pro mě nesmyslná. Vzhledem k jeho možnostem bych čekala jiné chování. Ale to by pak zas nebyla kniha.Ale určitě nelituji že jsem četla.

11.03.2019 3 z 5

Dohoda s ďáblem Dohoda s ďáblem Simona Ahrnstedt

I když úplně nemusím historické romány, tato kniha se mi velice líbila. Zanechala ve mě hluboký pocit a to se mi často nestává,úplně jsem cítila pocity hlavních hrdinů. Řekla bych, že autorka dokázala skvěle vykreslit postavy a celkové rozpoložení postav. Chvilkami mi bylo až duševně šoufl, takže bych řekla že se kniha opravdu povedla. Až mi bylo líto, že je konec. Kladné postavy jsem si oblíbila.

08.03.2019 5 z 5

Neohlížej se Neohlížej se Jennifer L. Armentrout

Knížka se mi moc líbila. Určitě si od autorky ještě něco přečtu.

04.02.2019 4 z 5

Hrej vabank Hrej vabank Emma Hart

Za mě nejslabší díl z celé série.Při předchozích dílech jsem se i celkem dost pobavila ale tady mi to chybělo. A spíš u mě převládl pocit sklíčenosti.

01.09.2018 3 z 5

Polibek z temnot Polibek z temnot Jaime Reed

Celkem nevím jak hodnotit. Série si mi líbila ale myslím, že autorka z série mohla vytěžit více. Více se do série ponořit, rozepsat,procítit. Celkem mi bylo líto, že to celé takhle utnula a nedala šanci dalším postavám. Chemii mezi hlavními postavami jsem taky úplně necítila ale možná je to tím že, jsou knihy určeny pro mládež, nevím...Škoda ale nelituji že, jsem četla.

27.07.2018 4 z 5

Na mou duši Na mou duši Sara Shepard

Tento díl byl zatím asi nejlepší.Děj se konečně trochu rozjel a něco jsme se dozvěděli.Těším se na závěrečný díl až zjistím kdo je vrah.

14.08.2017 4 z 5

Děvka z malýho města Děvka z malýho města Mirjam Dreer

Knihu jsem dostala zadarmo a za ty peníze se to dalo číst.

14.07.2017 3 z 5

Čekání na zázrak Čekání na zázrak Stacey Kade

Na to že je to pro děti a mládež se mi to líbilo a do této kategorie již rozhodně nespadám.Znovu to už ale číst nebudu. Ale rozhodně nelituji že jsem knihy četla.

14.07.2017 4 z 5

Věčná touha Věčná touha Alice Moon

V půlce této knihy jsem to vdala. Koupila jsem všechny čtyři díly . Ale přečetla jsem jen jeden a půl. Ale když čtu tady ty komentáře tak nevím zda se nemám donutit to dočíst. Třeba se to zlepší.

14.07.2017 2 z 5

Absolutní zlo Absolutní zlo Alex Kava (p)

Knížka se mi moc líbila.I trochu romantiky jsem se dočkala. Druhý díl si určitě přečtu jestli ho tedy někde ještě seženu.

01.06.2017 4 z 5

Hra lží Hra lží Sara Shepard

Zatím bych řekla že knížka je určena spíše pro mladistvé. Ale celkem se mi líbila. Celá série tu má poměrně vysoké hodnocení. Za první díl jsem dala tři hvězdy tak uvidím jestli se příběh v druhém díle více rozjede a bude to navíc.

03.04.2017 3 z 5

Pád noci Pád noci Alexander Stainforth (p)

Pokud bude druhý díl určitě si ho přečtu, jsem zvědavá co bude dál. Knížka se mi celkem líbila jen mám pocit že po romantické stránce mě to úplně vnitřně nezasáhlo.Jestli je to tím že knížku psal chlap to nevím...Trochu erotiky tam taky mohlo být.Myslím že knížka mohla být klidně obsáhlejší.Autor to vzal tak šupem mi přijde.Ale jinak dobrý taková oddychovka, nic náročného.

05.02.2017 3 z 5