janesy janesy komentáře u knih

Křivoklátské lesy Křivoklátské lesy František Synek

Úžasné fotografie z lesů CHKO Křivoklátsko. Tuto skvělou publikaci se spoustou barevných fotografií vřele doporučuji!

08.05.2016 5 z 5

Osud Osud Louise Bagshawe (p)

Joo, mně se oproti předchozím jejím knížkám tato líbila, měla spád a Kate mne nakonec překvapila, i David :)

03.05.2016 4 z 5

Spoutaný Spoutaný Emma Chase

Styl psaní této autorky vysloveně miluji! Od první až po poslední stranu jsem se neskutečně bavila a smála. Vyprávění z pohledu Drewa bylo super!

02.05.2016 5 z 5

A zrodila se hvězda A zrodila se hvězda Louise Bagshawe (p)

Podobně jako kniha Kariéristky, ani tato mne nezaujala a vím, že se k ní nikdy nevrátím. Hl. postava byla na můj vkus příliš zamindrákovaná a nerozhodná, často jsem přeskakovala děj o desítky stran.. :(

02.05.2016 2 z 5

Kariéristky Kariéristky Louise Bagshawe (p)

Ač jsem se na knihu těšila, nijak mne nezaujala. Nenadchne, ani neurazí :)

02.05.2016 2 z 5

Soukromé životy Soukromé životy Tasmina Perry

Zajímavé čtení a konec jsem předvídala :). Bylo zde větší množství postav a jména se mi občas pletla, jen kdyby kniha měla o něco méně stran-stále by to byl zajímavý příběh.

30.04.2016 4 z 5

Neohlížej se Neohlížej se Jennifer L. Armentrout

Moje oblíbená autorka nezklamala, četla jsem bez dechu v jednom záběru :) a rozuzlení mne překvapilo-děj měl spád a přímo jsem si jej užívala!

22.04.2016 5 z 5

Zápisník jedné lásky Zápisník jedné lásky Nicholas Sparks

Krásný příběh plný lásky, často jsem měla slzy v očích :), ale film mne absolutně zklamal. Bylo zde spousty nepřesností např. jiné jméno městečka i hl. hrdiny, který v mládí měl špinavě blond vlasy a ve zralém věku (viz fotky v albu) a stáří byl černovlasý...
V knize má hl. hrdina jméno Nathan, ale v anotaci a filmu Noah - chyba překladu, či jak si to mám vysvětlit?

18.04.2016 5 z 5

Milý Johne Milý Johne Nicholas Sparks

Krásný příběh :)

18.04.2016 5 z 5

Bezpečný přístav Bezpečný přístav Nicholas Sparks

Hezký příběh, kniha se četla sama-jak jinak, tak je to se všemi knihami od Sparkse. Viděla jsem i film, ale ten mne moc nenadchl, chybělo v něm spousty scén oproti knize.

18.04.2016 4 z 5

Až do konca Až do konca Jennifer Probst

Příjemné víkendové čtení, líbilo se :)

17.04.2016 5 z 5

Scotland Street Scotland Street Samantha Young

No i já dávám 5*, nemohu jinak, tahle kniha se mi z celé série líbila nejvíc a samozřejmě Cole má sympatie i mé :)

14.04.2016 5 z 5

Mstitelky Mstitelky Fern Michaels (p)

Vidím, že budu první tuto knihu hodnotit. Moc jsem se na ni těšila, ale styl psaní téhle autorky mne nijak neuchvátil, stejně jako u knihy "Důvěrné tajnosti". Asi autorčinu stylu nemohu přijít na chuť :(.
Nápad žen s pomstou, když nenašly zastání v zákonu je zajímavý, jsem zvědavá, jak si poradí v ostatních případech. To se snad dozvíme ve 2. díle.

12.04.2016 3 z 5

Důvěrné tajnosti Důvěrné tajnosti Fern Michaels (p)

Co napsat? Snad jen, že první polovina knihy mne neskutečně nudila, autorka zde až příliš rozvláčně vše popisovala, zato druhá část se odvíjela dá se říci rychlostí blesku. Příběh zajímavý a myslím, že i by se mohl ve skutečnosti odehrát .....

12.04.2016 3 z 5

Žiadne tajomstvá Žiadne tajomstvá Lisa Renee Jones

Knížka se mi líbila, ale to přehnané zaobírání Rebecou mne docela otravovalo. A konec? Ten mne zklamal docela anebo ne? Alvarez je Rico? Upřímně-jsem zmatená....:(. Doufám, že další díl vše objasní....

09.04.2016 4 z 5

Dívka s hnědýma očima Dívka s hnědýma očima Lisa Kleypas

Poslední kniha ze série Travis a jak jinak, vše dobře dopadlo :). Trochu mne mrzí kritické komentáře na jednotlivé díly- kdo hledáte náročnější knížku, po téhle sérii nesáhnete. Avšak na relax super. Jen mne poslední dobou docela unavují a to u více autorů hlavní postavy, jež si jako podle kopíráku nesou zátěže z minulosti jako hrom. :(

Citlivá místa Citlivá místa Lisa Kleypas

Jak se často uvádí v komentářích-příběh nereálný, ale proč? Je mi úplně jedno, zda je příběh reálný či nikoliv. Přece kluci Travisové jsou klaďasové od prvopočátku. Žádné náročné čtení, konec předvídatelný, na relax a odpočinek kniha přímo stvořená.

Místo v životě Místo v životě Lisa Kleypas

V tomto díle si mne Hardy oproti závěru díla prvního získal. Docela mne však otravovalo chování Heaven vůči Nickovi a její neschopnost se mu bránit, ale co já vím, jak se chovají oběti takového násilí.....asi to skutečně není jednoduché, vymanit se z takového vztahu bez dlouhodobějších následků. V každém případě jsem zvědavá na další osudy "chlapců" Travisových :)

Místo na slunci Místo na slunci Lisa Kleypas

Kniha mne cca prvních 60 stran moc nebavila, autorka nezáživně a podrobně vše popisovala. Nakonec jsem se do děje nechala vtáhnout a nelitovala, čtení bylo pak mnohem zajímavější a musím říci že jsem si zamilovala Gage. Chování Hardyho jsem chápala-snaha vymanit se z bídy a mít lepší život....jeho chování k Liberty po letech mne však docela zklamalo. No uvidíme, co se bude dít dál :)

05.04.2016 4 z 5

Krištáľový záliv vo Friday Harbore Krištáľový záliv vo Friday Harbore Lisa Kleypas

Na vydání v češtině jsem nečekala a pustila jsem se do slovenské verze. Milý příběh, první dva díly se mi však líbily více. Tady už podle mého názoru bylo mystična a kouzel trochu moc.

02.04.2016 4 z 5