janesy janesy komentáře u knih

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Do poloviny knihy jsem se doslova nutila ke čtení. Druhá část již byla zajímavější, ale způsob vyprávění, který autorka použila se mi nelíbil. Vím, že znovu se k ní nevrátím a to jsem se díky recenzím na ni těšila. Ale každému sedne něco jiného :(

02.06.2016 3 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Této knize bych dala i více *, avšak to nejde. Je úžasně psaná a postavy v ní jsou perfektně popopisované. Rozchod Patrika s Lou se dal očekávat i úsilí rodičů Willa, především jeho matky dobře chápu. Obrovské zdravotní komplikace lidí pohybově postižených pochopí jen ten, kdo se s tímto osobně setkal (sama mám syna "vozíčkáře", "naštěstí" oproti Willovi je "jen" paraplegik, dnes již žije velice aktivním životem a má roční dcerku). Zcela chápu Willovo rozhodnutí, který před zraněním žil velice aktivně a po úrazu se ani nemohl sám najíst, natož např. otočit v posteli, ale jako máma rozumím i jeho rodičům, kteří byli z jeho rozhodnutí šokováni a nechtěli se s ním smířit. Nádherný příběh, u kterého skončilo nejedno balení kapesníků v koši :).

31.05.2016 5 z 5

Žádný sex, je úterý Žádný sex, je úterý Tracy Bloom

Tak s touhle knihou mne úsměv na tváři vydržel po celou dobu a Bezmozek? Skvělé hlášky, kdo se chce pobavit, doporučuji.

29.05.2016 4 z 5

Jsem single a pomstím se Jsem single a pomstím se Tracy Bloom

Pro mne určo skvělá kniha pro pobavení a oddych po celodenním blázinci. Nečekala jsem "literární perlu", takže jsem zklamaná nebyla!

28.05.2016 4 z 5

Dívka z 6E Dívka z 6E Alessandra R. Torre (p)

Prvních cca 150 stran jsem váhala, zda oproti svým zásadám knihu odložím nedočtenou...nakonec přece jen byl děj docela zajímavý. Podruhé ji však nevyhledám.

28.05.2016 3 z 5

Prvá dáma Prvá dáma Susan Elizabeth Phillips

Slovenština mi pranic nevadí,kniha se mi četla dobře, ale už nebyla tak skvělá, jako předchozí díly. Trochu moc přitažené za vlasy....

26.05.2016 4 z 5

Nemravná lady Nemravná lady Susan Elizabeth Phillips

I mne tahle kniha pobavila, děj měl spád a byl čtivě napsán.

25.05.2016 4 z 5

Rozený svůdce Rozený svůdce Susan Elizabeth Phillips

Knížka se mi líbila a perfekt jsem si u ní zarelaxovala :)

23.05.2016 5 z 5

Chci jen dítě Chci jen dítě Susan Elizabeth Phillips

Tahle kniha mne velice pobavila, vtipná, skvělé dialogy hlavních protagonistů...co na tom, že konec je podle očekávání? Pro oddech a pobavení perfektní.

20.05.2016 5 z 5

Černé lži Černé lži Alessandra Torre

Tak nevím...z knihy mám smíšené pocity..to jako fakt Layana nepoznala, že Lee je Brant? To jí zmátlo jeho oblečení a chování? A co podoba? Hmm připadá mi to trochu přitažené za vlasy a konec je moc cukrkandlový....

18.05.2016 3 z 5

Hell Boys Hell Boys M. T. Majar (p)

Tahle kniha s krimi zápletkou se mi také líbila. Navíc vyprávění z pohledu chlapa je neobvyklé
a zábavné. Víc takových! Zajímá mne, zda nebude pokračování s Chrisem nebo že by Ryan
začal jako striptér? Anebo se můžeme těšit na osudy bratra Chrise? Doufám, že tahle série nekončí...

17.05.2016 4 z 5

Hot Boys Hot Boys M. T. Majar (p)

Perfektně jsem se bavila a úsměv mne neopustil až do konce. Hlášky Chrise byly vtipné a prostředí stripklubu zajímavé. Pro mne 5*. Komu se kniha nelíbila, holt si najde těžší kalibr. Účel kniha splnila-dobře jsem se pobavila.

15.05.2016 5 z 5

Možná v jiném životě Možná v jiném životě Taylor Jenkins Reid

Nápad nebyl špatný, oba příběhy se mi líbily, ale jak řekla Jasmína, také mám ráda pouze jeden příběh....zpočátku mi chvíli trvalo se v příbězích orientovat, než jsem si zvykla

14.05.2016 4 z 5

Chci tě svést Chci tě svést Monika Knápková

Autorčin styl psaní mi je velmi blízký, příběh ze života nemá chybu, i když jak už bylo uvedeno níže i mně bylo líto zlomeného srdce :).

13.05.2016 5 z 5

Já a pan Jones Já a pan Jones Lucy Diamond (p)

Já bych tuhle knihu hodnotila stejně, jak Kavárnu na pláži. Jak v té, tak ani v téhle se moc humoru neobjevuje, ale je o životě, strastech a radostech obyč. lidí, s čím se setkáváme všichni.

13.05.2016 3 z 5

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

No i mně váhání a nerozhodnost Niala dost často vytáčela a Ruby s ním měla "svatou" trpělivost. Docela se mi ulevilo, když mu konečně došlo co chce.

12.05.2016 4 z 5

Divoká karta Divoká karta Lora Leigh

Tak do téhle knihy se mi zpočátku vůůůbec nechtělo a asi prvních 10 stran jsem četla v průběhu cca 5 dnů. Vzhledem k tomu, že nesnáším rozečtené knihy, nakonec jsem se do ní pustila... a byla jsem mile překvapená. Příběh mne doslova pohltil a nekonečná láska Bely a Noaha (Nathana) mne velice dojala, ke konci jsem si dostatečně i poplakala :).

11.05.2016 5 z 5

Polibek anděla Polibek anděla Susan Elizabeth Phillips

Dobře napsaný příběh o rozmazlené dívce a hrdém muži, který si nedokázal přiznat co cítí....o lásce ke zvířatům i o vztazích lidí v tak svérázném prostředí. Doporučuji přečíst!

09.05.2016 5 z 5

Rocková hvězda Rocková hvězda Kylie Scott

Autorka mne mile překvapila tímto příběhem, kdy hlavní postavy musely překonávat nejednu potíž, ale ta spousta chemie, co mezi nimi byla...no prostě super. David byl úžasný a nad hláškami Mala jsem se dobře bavila :). Knížku jsem zhltla za pár hodin a velice se těším na další díl.

08.05.2016 5 z 5

Jen dnešní noc Jen dnešní noc Kateřina Chyle

Pohádka, která se málokdy stane, ale o tom také knihy jsou :)

08.05.2016 5 z 5