janesy janesy komentáře u knih

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Úžasná knížka se skvělým příběhem, perfektně čtivá, jako všechny knihy této autorky, jejíž styl psaní miluji. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout, dokud jsem ji celou nedočetla!

31.03.2016 5 z 5

Škandalózne vzťahy Škandalózne vzťahy Sylvia Day

Kniha neublíží ale zázrak nečekejte............

29.03.2016 2 z 5

Rychlá jízda Rychlá jízda Julie Garwood

Pohoda, relax - tak jsem se cítila u této knížky. Nic náročného nečekejte, ale před spaním myslím dobrá knížka :)

29.03.2016 4 z 5

Pod kůží Pod kůží Julie Kenner

Tak jak jsem se na tenhle poslední díl těšila, tak jsem byla částečně zklamaná. Autorka zbytečně popisovala ze široka psychiku Sylvie, její neustálé pochybnosti a obavy..prostě mne to docela "vytáčelo" a často jsem tyto pasáže přeskakovala.
Naopak se mi líbil pohled Jacksona. Ale pasáží, jak on prožíval potíže, které pronásledovaly oba, bylo poskrovnu. A pak mne docela rozladil slovník autorky, myslím, že erotické situace se dají popsat zajímavěji, než sprostými výrazy, ale je to jen můj názor. Také to může být překladem. V každém případě předcházející díly mne zaujaly mnohem víc.

28.03.2016

Navždy s tebou Navždy s tebou J. Lynn (p)

Knížka se mi četla skvěle, tak jako předchozí díly, ani jsem nepřeskakovala stránky a co je podstatné, konec tak jak má být :)

25.03.2016 5 z 5

Tajemné touhy Tajemné touhy Jennifer L. Armentrout

Tak tady si komentář neodpustím. Tuhle autorku mám velice ráda a její knihy se čtou samy. Ale tématika sci-fi či fantasy mne prostě nebere, mám raději její romány ze současnosti :(. Takže jsem neobjektivní a na můj názor nehleďte :)! Jdu číst "Navždy s tebou", což jak vím si víc užiju :).

21.03.2016 2 z 5

Nejvyšší čas na lásku Nejvyšší čas na lásku Anthea T. Shuterland

Knihu jsem sice dočetla, ale bylo to utrpení :(

22.02.2016 1 z 5

Ostrov poslušnosti Ostrov poslušnosti Marina Anderson

Podrobná příručka pro erotomany/ky. Děj nehledejte, žádný není!

19.02.2016 2 z 5

Hotel rozkoší Hotel rozkoší Marina Anderson

Tak knížka nic moc. S jistotou vím, že se k ní nevrátím. :(

19.02.2016 2 z 5

Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Skvělý příběh, nemohla jsem se od čtení odtrhnout, dokud jsem nebyla na konci! Colleen Hoover opět nezklamala!

17.02.2016 5 z 5

Poslední výkřik Poslední výkřik Alice Clayton

Tuhle dvojici prostě miluju a opět mne skvěle pobavila:).

15.02.2016 5 z 5

Gabrielův Očistec Gabrielův Očistec Sylvain Reynard

2. díl z této série mne nadchl mnohem více, než díl 1. Je to velice silně emotivní a charaktery hl. hrdinů se krásně vyvíjejí, hlavně Gabriela. Dávám 5* :)

15.02.2016 5 z 5

Gabrielovo Inferno Gabrielovo Inferno Sylvain Reynard

Zda trilogii skutečně napsal chlap nevím, ale děvčata, je přece jasné, že chlapi jsou z Marsu ne? Jinak
kniha by mohla být na 200 stránkách a pořád by řekla vše-některé pasáže byly dle mého názoru zbytečně moc detailně popisovány. Jinak námět mne oslovil a líbil se mi, vyjma věcí duchovních (to se týká celé trilogie a v mém případě to není můj šálek kávy) a sáhodlouhých citací z Danta apod.

15.02.2016 4 z 5

Grey Grey E. L. James (p)

Občas jsem se i zasmála Christianovým myšlenkám a průpovídkám, ale ve finále jsem čekala víc. Jsem sama, že mám pocit, že tento díl autorka napsala, když viděla úspěch trilogie? Nějak se toho pocitu nemohu zbavit :(

11.02.2016 3 z 5

Hravě Hravě S. C. Stephens

Tenhle díl se mi líbil víc než 1. Kiera sice už se víc chová jako dospělá, ale zase se občas chová jak blbka, když zjistí, že Denny je v Seatlu.....Chápu ale její obavy o vztah s Kellanem, když se při koncertech okolo kluků "houfují" fanynky...Také mne vytáčela s tím jejím věčným pláčem a samozřejmě Kellan u mne vedl, měl mé sympatie. Nakonec jsem oběma fandila a byla ráda, že jejich cesty se nerozešly :)

01.02.2016 5 z 5

Poslední noc v Chateau Marmont Poslední noc v Chateau Marmont Lauren Weisberger

Nápad OK, jen by to chtělo trochu větší spád, místy byl děj moc rozvláčný, takže jsem přeskakovala co 10 i více stran. Jak píší ostatní-oddechovka na pláž, či k bazénu :)

26.01.2016 3 z 5

Pomsta nosí Pradu Pomsta nosí Pradu Lauren Weisberger

Tak mne na rozdíl od mnoha čtenářů tento 2. díl bavil mnohem více. Snad i proto, že zde už nebyla ta kvanta nezáživných popisů čehokoliv, jako v 1. díle a děj měl trochu spád. Myslím, že 4* si zaslouží :)

26.01.2016 4 z 5

Ďábel nosí Pradu Ďábel nosí Pradu Lauren Weisberger

Příšerně nudná knížka, po cca 150 str. jsem to vzdala a šla si pustit film, který byl o 100% lepší. Podle mne nestojí kniha ani za 1 hvězdičku :(

23.01.2016 2 z 5

Rychle a nespoutaně Rychle a nespoutaně Kristy Bromberg

Opět kniha nabitá emocemi (K.bromberg nezklamala), v určitém místě si člověk i popláče a konec úžasný (takové mám ráda). Pro mne každopádně plný počet hvězdiček :)

22.01.2016

Láska jako z filmu Láska jako z filmu Victoria Van Tiem

Plně souhlasím s Ivuska.09 a gossipavlina. I já si čtení užila a konec byl super! :)

19.11.2015 5 z 5