janesy komentáře u knih
Úžasná knížka se skvělým příběhem, perfektně čtivá, jako všechny knihy této autorky, jejíž styl psaní miluji. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout, dokud jsem ji celou nedočetla!
Pohoda, relax - tak jsem se cítila u této knížky. Nic náročného nečekejte, ale před spaním myslím dobrá knížka :)
Tak jak jsem se na tenhle poslední díl těšila, tak jsem byla částečně zklamaná. Autorka zbytečně popisovala ze široka psychiku Sylvie, její neustálé pochybnosti a obavy..prostě mne to docela "vytáčelo" a často jsem tyto pasáže přeskakovala.
Naopak se mi líbil pohled Jacksona. Ale pasáží, jak on prožíval potíže, které pronásledovaly oba, bylo poskrovnu. A pak mne docela rozladil slovník autorky, myslím, že erotické situace se dají popsat zajímavěji, než sprostými výrazy, ale je to jen můj názor. Také to může být překladem. V každém případě předcházející díly mne zaujaly mnohem víc.
Knížka se mi četla skvěle, tak jako předchozí díly, ani jsem nepřeskakovala stránky a co je podstatné, konec tak jak má být :)
Tak tady si komentář neodpustím. Tuhle autorku mám velice ráda a její knihy se čtou samy. Ale tématika sci-fi či fantasy mne prostě nebere, mám raději její romány ze současnosti :(. Takže jsem neobjektivní a na můj názor nehleďte :)! Jdu číst "Navždy s tebou", což jak vím si víc užiju :).
Knihu jsem sice dočetla, ale bylo to utrpení :(
Podrobná příručka pro erotomany/ky. Děj nehledejte, žádný není!
Tak knížka nic moc. S jistotou vím, že se k ní nevrátím. :(
Skvělý příběh, nemohla jsem se od čtení odtrhnout, dokud jsem nebyla na konci! Colleen Hoover opět nezklamala!
Tuhle dvojici prostě miluju a opět mne skvěle pobavila:).
2. díl z této série mne nadchl mnohem více, než díl 1. Je to velice silně emotivní a charaktery hl. hrdinů se krásně vyvíjejí, hlavně Gabriela. Dávám 5* :)
Zda trilogii skutečně napsal chlap nevím, ale děvčata, je přece jasné, že chlapi jsou z Marsu ne? Jinak
kniha by mohla být na 200 stránkách a pořád by řekla vše-některé pasáže byly dle mého názoru zbytečně moc detailně popisovány. Jinak námět mne oslovil a líbil se mi, vyjma věcí duchovních (to se týká celé trilogie a v mém případě to není můj šálek kávy) a sáhodlouhých citací z Danta apod.
Občas jsem se i zasmála Christianovým myšlenkám a průpovídkám, ale ve finále jsem čekala víc. Jsem sama, že mám pocit, že tento díl autorka napsala, když viděla úspěch trilogie? Nějak se toho pocitu nemohu zbavit :(
Tenhle díl se mi líbil víc než 1. Kiera sice už se víc chová jako dospělá, ale zase se občas chová jak blbka, když zjistí, že Denny je v Seatlu.....Chápu ale její obavy o vztah s Kellanem, když se při koncertech okolo kluků "houfují" fanynky...Také mne vytáčela s tím jejím věčným pláčem a samozřejmě Kellan u mne vedl, měl mé sympatie. Nakonec jsem oběma fandila a byla ráda, že jejich cesty se nerozešly :)
Nápad OK, jen by to chtělo trochu větší spád, místy byl děj moc rozvláčný, takže jsem přeskakovala co 10 i více stran. Jak píší ostatní-oddechovka na pláž, či k bazénu :)
Tak mne na rozdíl od mnoha čtenářů tento 2. díl bavil mnohem více. Snad i proto, že zde už nebyla ta kvanta nezáživných popisů čehokoliv, jako v 1. díle a děj měl trochu spád. Myslím, že 4* si zaslouží :)
Příšerně nudná knížka, po cca 150 str. jsem to vzdala a šla si pustit film, který byl o 100% lepší. Podle mne nestojí kniha ani za 1 hvězdičku :(
Opět kniha nabitá emocemi (K.bromberg nezklamala), v určitém místě si člověk i popláče a konec úžasný (takové mám ráda). Pro mne každopádně plný počet hvězdiček :)
Plně souhlasím s Ivuska.09 a gossipavlina. I já si čtení užila a konec byl super! :)