janesy janesy komentáře u knih

Nejhlubší tajemství Nejhlubší tajemství Sandra Brown

Oproti jiným knihám mne zde autorka tak trochu zklamala. Jiné příběhy má mnohem poutavější, přesto se čte Sandra Brown tak, jako vždy velice dobře.

12.11.2016 4 z 5

Nezkrotná Lucy Nezkrotná Lucy Jennifer Crusie

Vtipný příběh, kde jsem se dobře bavila- Lucy byla nepřekonatelná a "její policista" také :)

03.09.2016 3 z 5

Dáma nikdy neprohrává Dáma nikdy neprohrává Sabrina Jeffries

V tomhle díle mne babička zklamala na celé čáře i když na závěr ji autorka trochu vylepšila. Jackson to také docela pobabral, ale díky jeho původu se na druhou stranu není co divit. Závěrečná série uvedla na pravou míru celou záhadu smrti rodičů "výtečníků" a tak může být čtenář spokojen-lehké letní čtení, aniž by čtenář musel "hloubat" co měl autor na mysli.

Anděl smrti Anděl smrti Sabrina Jeffries

Tento díl byl zajímavý už jen tím, co prožíval po celá léta Gabe po smrti svého kamaráda a jak se s následky jeho smrti vyrovnával jak on, tak všichni blízcí Rogera. Postava jeho sestry a její jednání bylo osvěžením v románu. Babiččina postava už mne tak moc nebavila, začínala mne "vytáčet" jak se plete do života svých vnoučat a snaží se rozhodovat i o volbě jejich životních partnerů. Uvidíme, jak se zachová v posledním díle.

Jak svést ostýchavou dámu Jak svést ostýchavou dámu Sabrina Jeffries

3. díl mne už tak moc nepobavil, Gilesovo jednání mne často "štvalo" ale konec dobrý-vše dobré :) a babička nezklamala :)

Výtečník v jejím loži Výtečník v jejím loži Sabrina Jeffries

I tento díl mne pobavil, babička je prostě vynikající a Jaret získal mé sympatie víc, než Oliver :). kdo hled lehké čtení na léto, nebude zklamán

25.08.2016

Pravda o markýzi S. Pravda o markýzi S. Sabrina Jeffries

Romantika každým coulem, takže se čtením na léto, pro které jsem se rozhodla, jsem spokojená :)

Čas slunečního svitu Čas slunečního svitu Catherine Coulter

Na tohle léto jsem si naplánovala nenáročné, odpočinkové čtení a Viking Era nezklamala :)

15.07.2016 3 z 5

Leova šance Leova šance Mia Sheridan

Tak tahle kniha z pohledu Lea byla mnohem lepší, moc se mi líbila

Leo Leo Mia Sheridan

Mia Sheridan umí chytit za srdce a příběh je poutavý a plný citu, avšak dle mého názoru je Archerův hlas lepší :)

Archerův hlas Archerův hlas Mia Sheridan

Nádherná kniha, skvělý příběh a postava Archera skvěle napsaná, prostě jsem si ho zamilovala :)

Jedna malá lež Jedna malá lež Kathleen A. Tucker

Tahle autorka je prostě skvělá tak jak všechny její knihy :)

22.06.2016 5 z 5

Pátá cesta k pádu Pátá cesta k pádu Kathleen A. Tucker

Pohodový příběh, který se rychle a dobře četl. Nad některými hláškami hl. hrdinů jsem se bavila.

22.06.2016 5 z 5

Tajemství Tajemství Anna Todd

Skvělé čtení a konec? Ten jsem ani nevím jak od 2. třetiny tušila :). Jsem zvědavá, jak jejich vztah dopadne, no musíme to vydržet do srpna, kdy vyjde další díl.

20.06.2016 5 z 5

Polibek Polibek Anna Todd

Tak jsem se svezla na horské dráze citů, knihu jsem přečetla jedním dechem, ale myslím, že i méně stran by příběh skvěle popsalo. Konec otevřený a tak se můžeme těšit na další díl.

16.06.2016 5 z 5

Krásná, bohatá, štíhlá Krásná, bohatá, štíhlá Beth Harbison

Sice jsem knihu dočetla, ale žádný zázrak se nedá čekat :(

15.06.2016 3 z 5

Rockové sólo Rockové sólo Kylie Scott

Skvělá kniha, při které jsem se výborně bavila a úsměv mne neopouštěl. Mal je prostě skvělý a člověk si ho musí oblíbit. Perfektní čtení, od kterého jsem se nemohla odtrhnout a všem vřele doporučuji, určitě se pobavíte tak jako já!

09.06.2016 5 z 5

Hra s láskou Hra s láskou R. L. Mathewson

Tahle skvělá knížka si zaslouží plný počet *. Neskutečně výborně jsem se bavila a skvělý styl a humor této autorky miluji! U nás 2. a 3. díl zatím nevyšel, ale četla jsem je z amat. překladů a mohu říci, že i 2. díl je skvělý a je na co se těšit. 3. díl už tak humorem neoplýval. Celkově se mi ale psaní téhle autorky moc líbí a je to úžasný relax!

09.06.2016 5 z 5

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Autorka nezklamala a její knihy se čtou samy.Nádherný příběh, určo stojí za přečtení.

06.06.2016 4 z 5

Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Jojo Moyes je prostě skvělá autorka. Proplétání současného děje s obdobím 1. světové války bylo zajímavé, často však až moc podrobné (historický úsek)-alespoň pro mne. Občas mne iritovaly myšlenkové pochody obou hlavních ženských postav, ale v celku jsem byla s knihou velice spokojená a určitě doporučuji k přečtení.

03.06.2016 4 z 5