jani.ruzicko jani.ruzicko komentáře u knih

Duhová ulice Duhová ulice Lisa Kleypas

Jsem velmi mile překvapená. Příběhy mě zahřály na duši. Je to čistě romantické počteníčko, místy dojemné a s nádechem tajemna. Přečteno za pár hodin =)

30.10.2019 4 z 5

Gentleman devět Gentleman devět Penelope Ward

Za mě to byl krásný příběh, i když jsem čekala trošku něco jiného. Často dojemný, vtipný, velmi čtivý.
Jsem spokojená =)

05.09.2019 5 z 5

Kulti Kulti Mariana Zapata

U nás v ulici byli vždycky jen samí chlapci a pak já, takže asi není divu, že už od ranného dětství mě to táhlo víc k fotbalu než k panenkám. Miluji ten sport a proto i tento příběh mi byl napsaný snad přímo na míru. =)

Kdo nemá fotbal rád, přiběh se mu líbit nebude, protože se to vlastně všechno logicky točí kolem fotbalu =)

Za mě bravurně napsané, velmi čtivé - vůbec mi nepřislo, že to má tolik stránek... moc jsem se bavila, rozhodně jsem se zasmála a i poplakala. Bylo fajn sledovat celou tu dobu, jak to mezi nimi jiskří, aniž by si to aspoň jeden z nich uvědomoval.
Určitě mohu doporučit !! =)

15.03.2019 5 z 5

Rebelský dědic Rebelský dědic Vi Keeland

Hravé, čtivé, vtipné =)
Poutavý příběh. Možná jsem trochu čekala, že bude Rush větší drsňák a bude víc odolávat, stejně tak jako tomu bylo v první kapitole, protože ta byla sakra skvělá, ale i jako milouš mi byl sympatický =)
Ten konec mě asi ani nepřekvapil, tak nějak jsem to už tušila. Každopádně na další díl se těším a tento mohu doporučit =)

01.03.2019 5 z 5

Příběh srdce Příběh srdce Kathryn Taylor

Tak tohle bylo velmi příjemné. V podstatě se z toho vyklubaly 2 příběhy v jednom, na jedné straně tedy Liam a Cara a na straně druhé Patrick a Amy.=)

Přišlo mi to maličko odlišné, než na co jsem u autorky byla zvyklá, ale přesto mi příběh pěkně plynul a díky čtivosti jsem se jím prokousala za pár hodin.

Rozhodně mohu doporučit. =)

27.02.2019 5 z 5

Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Musím uznat, že mě zaujalo, jak chytře je kniha napsaná. =) Už mě málo co překvapí, ale v tomto případě mě autorka dokonale zmátla a myslela jsme si, že Ten je Ten a Ten zas Ten =D, což byl doufám účel.

Zajímavé postavy i prostředí. Fajn námět a napětí také nechybělo. Jak už je tradicí, opět jsem bulela, protože smrt Walthera a žal, který Lia prožívala, mě opravdu zasáhl.

Ta obálka, ta je nádherná, ta mě přesvědčila k tomu, abych si vůbec knížku vzala do ruky =)
Mohu doporučit a pouštím se do dalšího dílu =)

26.11.2018 5 z 5

Jediná maličkost Jediná maličkost Erin Watt

Příjemná oddychovka. Určitě čtivá. Beth je číslo, tvrdohlavá, a to se mi líbí =D Chase je velkej sympaťák.
Chování jejích rodičů asi úplně nechápu, až moc přehnané =)

Konec mi přišel až nějak moc rychlý, trochu mi tam "něco" scházelo. =) ale jinak mě autorky nezklamali a mohu doporučit =)

17.11.2018 5 z 5

Věř mi Věř mi Kylie Scott

Bylo to určitě něco jiného, než série Stage Dive, ale vůbec ne horší. =)

Moc se mi líbilo jak společný traumatický zážitek přerostl v přátelství a přátelství pak v lásku. Tihle dva si rozhodně svůj happyend zasloužili a já mohu příběh rozhodně doporučit. =)

08.10.2018 5 z 5

Hriešny Hollywood Hriešny Hollywood Alessandra Torre

Mě se to líbilo! =)

Líbilo se mi pošťuchování mezi postavami, milovala jsem, když Summer Colea pořádně utřela a on buď jen zíral nebo jí to vrátil ještě tvrději=D Příběh příjemně plynul, byl vzrušující a rozhodně nenudil. Já jsem se fakt bavila. A nakupování s papírovými sáčky na hlavách bylo nejlepší =D Rozhodně mohu doporučit. =)

17.07.2018 5 z 5

Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Tak tohle byl nápor na mé slzné kanálky už od začátku. =) Velmi příjemný, velmi citlivý, emočně nabitý a čtivý příběh. S Ellou se život nemazlil a připravil jí spoustu překážek a ztrát, přesto byla silnou osobností a nevzdala se a to mi bylo hodně sympatické. Brian ať se chvílemi choval jako frája, byl skvělý a moc hodný. Scéna "řekni auto" z jeho pohledu byla skvělým zakončením prvního dílu. =) Určitě doporučuji k přečtení. =)

17.03.2018 5 z 5

Šéf Šéf Vi Keeland

Bezvadné =D "Ako sa ma tvoja škareda cica?" =D Vtipný, milý, smutný a skvělý příběh, který mě nesmírně bavil a rozesmál. Určitě nečtu naposled a doufám, že vyjde i v češtině. =)

20.01.2018 5 z 5

Nezvladatelná láska Nezvladatelná láska Julie James

Perfektní! Hrozně jsem se bavila! =) Vtipné, hravé, sympatické. Jsem nadšená. =)

15.01.2018 5 z 5

Nebezpečná láska Nebezpečná láska Kateřina Petrusová

Knížka mě velmi mile překvapila ! =) Rozhodně to mělo nápad! Velmi pěkně se příběh četl, fakt jsem se nemohla odtrhnout, protože jsem potřebovala vědět, jak všechno dopadne. Asi jsem ten konec pak už předvídala, to ale neznamená, že mě to nesežehlo. Rozhodně mohu doporučit!!! =)

02.11.2017 5 z 5

Pátá cesta k pádu Pátá cesta k pádu Kathleen A. Tucker

Vtipálek Ben mě oslovil hned v prvním díle a stal se tak mým oblíbencem... ani jsem nečekala, že je nějaký díl přímo o něm, takže když jsem tento příběh začala číst, byla jsem naprosto nadšená... a to nadšení mi vydrželo až do konce... =) příběh je skvělý, hodně jsem se nasmála a do Bena znovu zamilovala. Skvělý závěr série *_*

03.10.2017 5 z 5

Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Colleen Hoover je Colleen Hoover =) knížka mě vážně bavila... pro mě byly některé věci velkým překvapením, rozuzlení příběhu a tak... a celkově příběh byl velmi emočně nabitý... téma bylo velmi citlivé a vlastně i nepříjemné, bohužel ale né nemožné...=/ Holdera jsem si hned zamilovala, Sky byla velmi silná =) knížka se četla velmi lehce a pěkně =) za mě určitě mohu doporučit =)

25.09.2017 5 z 5

Skóre Skóre Elle Kennedy

vtipné... čtivé... dojemné.. super :)))

04.07.2017 5 z 5

Rozzlobený bůh Rozzlobený bůh L. J. Shen

Za mě nejlepší díl série. Vaughn si toho táhl s sebou dost. Jasný, choval se jako blbec a já mu za tu dobu čtení snad milionkrát vynadala, ale nakonec to dopadlo, jak nejlépe mohlo =)

Je zajimavé, že v něm částečně byl vidět příběh jeho otce, na druhou stranu, ale Baron dle mého docela vyměknul =D což neznamená, že je to špatně =)

11.07.2022 5 z 5

Past lží Past lží Tarryn Fisher

První polovinu jsem se chvílemi musela nutit číst, nebylo to pro mě lehké. Druhá polovina už byla lepší a člověk se začte.
Obecně jsem na ní byla tak strašně naštvaná, až mi jí bylo líto.
Vím, že se to děje, ale prostě nedokážu pochopit, že někdo k tomu drobečkovi necítí hned mateřskou lásku a už jen číst o tom, bylo hrozné.
No, každopádně doufám, že v posledním díle to už nějak dopadne, protože tady se stále honí jeden za druhým a vlastně nikdo nikoho nemá =)

27.01.2021 4 z 5

Habibi Habibi Baja Dolce

Habibiho jsem uz četla na Wattpedu a pokračujíc na stránkách autorky, a je pravdou, že i na podruhé je to stále takové zmatené..teda aspoň ta poslední třetina :) každopádně čitelné to určitě je a dakší díl si ráda přečtu =)

18.12.2020 4 z 5

Nash Nash Jay Crownover

Skvělej díl ❤ na Nashe jsem se moc těšila a rozhodně nejsem zklamaná =)

06.12.2020 5 z 5