Janík511 komentáře u knih
Zajímavá kniha, do půlky se toho moc nedělo a druhou půlku jsem hltala, jak to dopadne. Konec mohl být malinko lepší, nebyla jsem úplně spokojená. Rozhodně působivý příběh, který stojí za to si přečíst.
Četla se dobře a rychle. Jen mě udivuje naprostá naivita analytičky ze CIA, že pro své děti by byla ochotna nechat zabít jiné nevinné lidi. Manžel zabil člověka, nic to s ní samozřejmě nedělá a šťastná rodinka jede ve starých kolejích. Za mě dost přitažené za vlasy a kazí celkový dojem z knihy. Plný počet ani náhodou.
Kniha vesměs zajímavě vypráví o životě Židů po válce, jejich utrpení a pocitu, že nikam nepatří a nemají kam jít. První půlka byla opravdu dobrá, četla se sama. Druhá část už neudržela mou pozornost a chtěla jsem přeskakovat stránky. Jsem ráda, že jsem u ní ale vydržela, i když šťastně zrovna nekončí.
Dočítám a můžu říci, že první díl mě bavil, tohle už nemělo žádnou šťávu. Od třetiny nezáživné, děti nereálně vyspělé a budu ráda, když knihu dočtu. Určitě to není série, ke které bych se vracela.
Nebylo to vůbec špatné. Trochu něco jiného od Deavera, ale spokojená jsem byla. Mohu doporučit, pokud hledáte změnu.
Koupená za směšný peníz a nic moc jsem ani nečekala. Konec byl trochu moc, ale jinak děj celkem svižně plynul. Linie s Austenovou byla slabší, nic moc nového nedávala... Nelituji, že jsem ji nakonec koupila a zvolila jako odpočinkovou knihu.
Četla se dobře. Zápletka na můj vkus mohla být lepší, ale i tak jsem byla spokojená. Nelituji, že jsem ji četla.
Dočteno. Četla se dobře, ale že bych z ní byla vysloveně nadšená, bohužel ne. Kdybych si přečetla začátek a konec, vím asi vše a zbytek tak nějak jenom plynul. Druhý díl zatím číst nebudu.
Čtivé jedním dechem, jen ten konec takový nereálný. Přišlo mi, jako by autorka nevěděla, jak děj ukončit. Nesmyslná vražda na konec mi přišla už přitažená za vlasy.
Četla se jedním dechem. Jen konec spíše nereálný, ale určitě stála za přečtení.
Z knihy jsem celkem rozpačitá. První půlka se mi líbila, druhá už silně pokulhávala. Ztrácela jsem se v minulosti a přítomnosti, hrdinka mi byla stále méně a méně sympatická díky nevěře a myšlenkovým pochodům. Za mě by knize pomohlo méně stran a druhou půlku lépe propracovat.
Pěkná oddechovka. První půlka nebyla tak dobrá jako druhá, kdy jsem ji hltala a musela jsem ji dočíst.
První půlka knihy výborná, druhé už něco málo chybělo, abych byla spokojená. Konec byl rychlý, jako by autor chtěl rychle ukončit a nevěděl jak. Proto nemohu dát plný počet hvězd. Přečtu si ale ráda i další díly, zda udrží výborný nástup a bude to opět jedna velká jízda.
Nedocteno, před půlkou jsem to vzdala. Tohle fakt omyl a ztráta času.
Dočteno z povinnosti, jinak nuda, nuda.... K autorovi se už vracet nebudu, jeho knihy mě nebaví.
Právě dočítám a za mě přiměřený počet stran s napětím. Žádná kapitola není zbytečně natažená a už se těším na závěr, jak to celé dopadne.
Bohužel nedočteno, v půlce jsem to vzdala. Kniha mi nesedla, přišla mi o ničem a nechtěla jsem zbytečně ztrácet čas. Kdyby nebyla za zlomek ceny v akci, tak ji nekoupím.