Janík511 komentáře u knih
Taková sladká jednohubka na jedno nedělní odpoledne u krbu. Časem určitě přečtu i další díly.
Poměrně čtivá detektiva. Líbila se mi. Jen konec příliš rychlý a ne dobře promyšlený. Určitě by knize pomohlo lepší zpracování, jako by autorka nevěděla, jak rychle děj dotáhnout do konce. Škoda toho rychlého konce.
Kniha si právem zaslouží plný počet hvězdiček. Krásný příběh o neobyčejném přátelství. Odolávala jsem, ale jsem ráda, že jsem ji četla.
Ne, ne a ne. Tohle byl omyl, dočetla jsem z povinnosti, abych neodložila v půlce, ale vůbec mě to nebavilo. Nechápu, jak kniha může mít takové hodnocení. Maya mi byla vysloveně protivná a jako předčasně vyspělá intrikánka nevěrohodná. Přitom anotace vypadala slibně.....
Za konec dávám tři hvězdičky, jinak dvě jsou odpovídající hodnocení. Jak byly knihy Memorandum a Ultimátum napínavé, tak tohle snad psal někdo jiný!! Další díly mam, ale dám si pauzu. Ctive to moc nebylo, ale vydržela jsem. Za mě celkem zklamání... přesto snad vydržím a zbývající díly někdy dočtu, když už jsem je koupila.
Neotřelý, svižně napsaný příběh jedné Sylvie a jejích peripetií. Kniha mě příjemně naladila a zároveň i pobavila, že dokonalost není zárukou spokojeneho života. Asi na tom opravdu něco bude.
Nechtěla jsem dát plný počet, ale nakonec ano za závěr. Hatie nebyla žádná ustrašena holka, ale takový konec si ani nezasloužila. Kniha obálkou nezaujme, ale jsem ráda, že jsem dala na anotaci a přečetla ji.
Kniha se čte celkem dobře, jen děj by mohl být lépe zpracován, neboť místy jsem ztrácela přehled. Není to ovšem kniha, na kterou si za rok vzpomenu. Neurazí, ale ani nenadchne.
Drsné, neuvěřitelně čtivě. Místy jsem měla i husí kůži a ten konec? Opět otevřený. Dám si chvili pauzu a pak rovnou Zářivy anděl. Humor pana Coreyho mě prostě baví!
Nebyla úplně špatná, ke konci už jsem se trochu nudila, ale za konec dávám o hvězdičku vice, jinak tři by bylo odpovídající hodnocení. Zápletka jednodušší, každý něco skrýval a lhal. Od této autorky mi ale zatím tato kniha stačí, nějak necítím potřebu číst další.
Opět velmi vydařená kniha. Napětí až do konce, což ocenuji. Jen mi přišlo lito Davida Saraca, že byl zabit a čekala jsem, že to bude opět o něm, škoda...
Napínava, nenechala mě vydechnout. Jdu se pustit rovnou do dalšího dílu. Tato kniha se opravdu hodně povedla.
Příjemné čtení o jedné rodině napříč dvacátým stoletím. První půlka knihy mě přesto bavila o něco více. Konec už pro mě tak zajímavý nebyl, přišlo mi, že se nic moc pořádně nedělo v rodině, pouze se měnila doba a myšlení lidí. Hledala jsem po vánocích něco odpočinkového ke čtení a tohle určitě nebyl krok vedle, ale kniha, která je poměrně čtivá a nenáročná.
Žádná sláva a kniha měla takový potenciál. Bohužel tento autor mě nepřesvědčil o svých kvalitách. První třetina knihy chaotická, prohrávala jsem si s myšlenkou, že ji odložim, ale vydržela jsem. Znova číst nebudu, ani žádnou další od stejného autora. Škoda...
Celkem svižné čtení se zajímavým koncem. Kniha mě bavila a neměla jsem tendenci listovat dopředu, abych věděla, jak to celé dopadne.
Dobrodružný román podle mé chutě. Každá kapitola byla napínava a těšila jsem se na celé rozuzlení. Autorka překvapila, na prvotinu velmi vydařené.
Jedna velká romantická pohodovka. Přesně vhodné čtení na svátky.
Nedoctena, po 200 stranách odkládam a dám přednost něčemu lepšímu. Obálka zajímavá, ale styl psaní a celé téma knihy nic moc. Nebudu tim ztrácet čas. Tohle mi vůbec nesedlo.
Nebyla špatná, ale první díl byl lepší. Milostná linie mi nepřišla zajímavá, chtělo to více romantiky a co to těhotenství bývalé partnerky??
I přes nepříliš vysoké hodnocení má kniha spád, čte se dobře. Konec jsem četla s očekáváním, jak to celé dopadne a nechyběla i romantická tečka na závěr.