Janík511 Janík511 komentáře u knih

Tatérka Tatérka Alison Belsham

Od knihy jsem měla velká očekávání, ale nějak se nenaplnila. Četla se dobře, jenže mě ze židle nezvedla. Nevím čím to, ale neoslovila mě, i když měla velký potenciál.

17.03.2020 3 z 5

Můj muž král Karel IV. Můj muž král Karel IV. Vladimír Přibský (p)

Jak jsem byla zvědavá, tak jsem byla zklamaná z této knihy. Ještě, že měla jen tak málo stran. Čekala jsem krásný historický příběh a místo toho divné jazykové formulace a ani děj nebyl záživný. Za pár korun z výprodeje jsem od knihy zace tak nečekala, ale jednou opravdu stačilo. Tento autor mě nepřesvědčil.

12.03.2020 2 z 5

Šelma Šelma Andrew Mayne

Jednu hvězdičku ubírám za táhlý začátek a pak až za moc rychlý spád. Čekala bych postupné rozkryvání pachatele. Každopádně se mi praštěný vědec zamlouval a přečtu si i Hračkáře.

10.03.2020 4 z 5

Pohřeb Pohřeb Neil Cross

Taková jednoduchá zápletka, která se četla dobře. Na konci jsem čekala, že spadne klec a zaporák nakonec překvapivě vše ustál.

01.03.2020 4 z 5

Přísně tajná Přísně tajná Janet Evanovich

Vtipně napsaná kniha, ale až tak se mi nelíbila. Hodnotím jako průměrnou knihu, kterou už jistě číst znova nebudu.

28.02.2020 3 z 5

Jdi za štěstím Jdi za štěstím Tracy Rees

Příběh se četl dobře až pohádkově, ale něco tomu chybělo. Možná jsem měla větší očekávání a konec? Tak ten už vůbec nepřekvapil. Žádné velké překvapení se nekonalo a nezčeřil už tak poklidné vody celého příběhu.

26.02.2020 3 z 5

Ryanova pomoc Ryanova pomoc Leila Meacham

To byla romantika až za hrob. Jen škoda, že tam nebyla žádná erotika a sladký epilog na konci. Jako oddechové čtení hodnotím pozitivně a dávám plný počet hvězdiček.

25.02.2020 5 z 5

Bubble Bubble Anders de la Motte

Dočeno, ufff, byla to ale fuška s touhle sérii. Konec mi pořád přišel otevřený a vlastně vůbec nevím, kdo byl Pořadatel. Jednou stačilo, hodnotím jako zajímavou změnu a zpestření.

23.02.2020 4 z 5

Buzz Buzz Anders de la Motte

Game slabota a tohle už mělo šťávu. Jdu hned na trojku, ať vim, jak to dopadne.

21.02.2020 4 z 5

Bankéřova žena Bankéřova žena Cristina Alger

Tak tohle se povedlo. Ani jedno hluché místo a děj na sebe hezky navazoval. Nějaké mouchy děj má, ale i tak se četla skoro sama. Za mě milé překvapení.

20.02.2020 5 z 5

Příliš krátký provaz Příliš krátký provaz Matthew FitzSimmons

Příběh mě opravdu zaujal a musela jsem za víkend přečíst. Zbytečně jsem knihu dlouho odkládala, stála za to. Od půlky byl děj celkem předvídatelny, ale stejně jsem byla zvědavá, jak to dopadne. Časem si ráda přečtu další díl.

16.02.2020 5 z 5

O čem nevíš O čem nevíš Anna Jansson

Kniha se mi nečetla snadno, očekávání jsem měla daleko vyšší. Děj nebyl nijak komplikovaný, ale znova číst nebudu. Mezi top detektivky určitě nepatří, spíše ji vystihuje průměr.

15.02.2020 3 z 5

Probuzení Probuzení Amanda Stevens

Dočteno a už teď mi je smutno, že vše jednou končí. Knihu jsem přečetla jedním dechem a těšila se neuvěřitelně na závěr, jak to celé dopadne. Každopádně jsem byla spokojená a k celé sérii bych se jednou chtěla opět vrátit a znova si ji vychutnat. Po delší době série, která mě nutila číst jednu knihu za druhou bez přestávky. Možná jsem trochu čekala více romantiky na konec, ale nevadí, třeba se dočkáme v budoucnu ještě nějakého dalšího dílu!

10.02.2020 5 z 5

Hříšník Hříšník Amanda Stevens

Napínavý děj a jdu se konečně vrhnout na poslední díl.

07.02.2020 5 z 5

Návštěvnice Návštěvnice Amanda Stevens

Tentokrát mě kniha tolik nebavila. Děj takový rozvláčný, ale jdu na další díl, abych věděla, jak to v posledním dílu celé dopadne.

05.02.2020 4 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Za konec dávám plný počet. Líbí se mi, jak se kořist nakonec stává lovcem. Od knihy jsem nic moc neočekávala, o to více jsem byla překvapená čtivostí.

03.02.2020 5 z 5

Dokonalá Dokonalá Gilly Macmillan

Nevím, ale nějak se mi nelíbila. Děj depresivní a za konec dávám nakonec ***, jinak 2,5 by bylo odpovídající hodnocení.

02.02.2020 3 z 5

Prorok Prorok Amanda Stevens

Autorka je neuvěřitelná, dlouho jsem zbytečně její knihy odkládala. Co den, to jedna kniha. Nevydržela jsem to a musela si koupit poslední tři díly, jak to dopadne. Doufám, že Amélia a John budou nakonec spolu, přece jen ta romantika na závěr by byla celkem fajn. Každopádně se nechám překvapit.

29.01.2020 5 z 5

Okřídlená duše Okřídlená duše Amanda Stevens

První kniha od této autorky a spadla jsem na zadek. Od první do poslední stránky jsem byla napnutá, jak to celé dopadne. Dlouho jsem přemýšlela, že si sérii přečtu, ale jdu se pustit do dalšího dílu. Tohle byla PECKA!! Snad v dalším díle bude naznaženo, jak Devlin Amélii vlastně našel. Nevěřím tomu, že díky mobilu. Za tím bude ještě něco jiného!!

28.01.2020 5 z 5

Manželská past Manželská past Jennifer Probst

Opět jedna velká sladká tečka.

27.01.2020 4 z 5