Janík511 Janík511 komentáře u knih

Zpověď nudné manželky Zpověď nudné manželky Marie-Renée Lavoie

Lehké, nenáročné čtení na pár dní. Neurazí, ale ani nenadchne.

28.07.2023 3 z 5

Dům plný temnoty Dům plný temnoty D. M. Pulley

Asi jsem čekala větší ducharinu. Prostě jen průměrně čtivo.

25.07.2023 3 z 5

Clona Clona Samuel Bjørk (p)

Námět dobrý, ale zase to zpracování. Asi nejslabší kniha. Naštěstí už další díl není, díky bohu!!!

21.07.2023 3 z 5

Krvavý pomeranč Krvavý pomeranč Harriet Tyce

Kniha se mi líbila. Hned jsem se zacetla a za 2 dny přečteno.

15.07.2023 5 z 5

Zrcadlo, zrcadlo Zrcadlo, zrcadlo Rowan Coleman

Odloženo, je to blbost o ničem.

13.07.2023

Ukradené myšlenky Ukradené myšlenky Sabine Thiesler

Odkladam, po 100 stranách mě to vůbec nebaví.

13.07.2023

Tenký led Tenký led Paige Shelton

Zase tak špatná nebyla. Děj celkem běžel sám od sebe, ale neponorila jsem se do příběhu. Konec byl zajímavý a vypadá to na pokračování. Každopádně se povedla obálka, tu hodnotím kladně.

11.07.2023 3 z 5

Pravda a lži Pravda a lži Caroline Mitchell

Kniha mě oslovila a netrpělivě jsem čekala na konec. Za mě ano.

08.07.2023 4 z 5

Pan Nikdo Pan Nikdo Catherine Steadman

Kniha mě příliš nezaujala. Stejně jako Hrob pro mého manžela. Tohle bylo ještě horší. V půlce jsem si říkala, že to zabalím a přečtu si něco lepšího. Vydržela jsem. Závěr nijak nepřekvapil a přišel mi celkem o ničem. Tuhle autorku už číst nehodlám, to vím jistě.

05.07.2023 3 z 5

Musí to být happy end Musí to být happy end Charlotte Lucas

Ale jo, dalo se to. Ella žije v oblacích a v reálném životě nadělá paseku. Taková husicka..... Konec klasicky růžová knihovna, jak chudá Popelka ke štěstí a bohatství dojde.

02.07.2023 3 z 5

Královna mrtvol Královna mrtvol Heather M. Herrman

Úplně nadšená z ní teda nejsem. Děj ubíhá rychle, mrtvol přibývá a konec jsem částečně odhadla. Jen se mi kniha pod kůží nedostala a neměla jsem chuť ji číst do noci. Jako by šla jen povrchně a mimo mě. Neříkám, že je špatná, ale já si ji tolik neužila, jak jsem si myslela.

28.06.2023 3 z 5

Pokoj pro hosty Pokoj pro hosty Dreda Say Mitchell

Nechápu nízké hodnocení, mě se kniha líbila a čekala jsem na rozuzlení.

23.06.2023 4 z 5

The Queen Con: Golden Arrow se vrací The Queen Con: Golden Arrow se vrací Meghan Scott Molin

Tohle se opět povedlo. Já si ztrestenou MG užívám a bavila se. Brala bych další díl. Snad něco dalšího vyjde.

21.06.2023 5 z 5

Frame-Up: Zločiny podle komiksu Frame-Up: Zločiny podle komiksu Meghan Scott Molin

Super svěží kniha s neotrelou a zábavnou hrdinkou. Místy je na hlavu, jindy má úžasné nápady. Tohle se povedlo. Jdu na druhý díl.

16.06.2023 5 z 5

Vrah andělů Vrah andělů Andrew Mayne

Začátek hodně akční, ale konec takový nemastný. Čekala jsem pořádný rozuzleni a to tu opravdu chybělo. Škoda, knize to spíše škodí.

13.06.2023 4 z 5

Dokonalá zrada Dokonalá zrada Lauren North

Nic moc, konec divný. Přežil Jamie nebo ne? Tak nějak jsem to nepochopila. Tess mi od půlky knihy už lezla na nervy. Taková hloupá husa. Přesto jsem knihu dočetla a za mě celkem ztráta času. Je to blbost.

08.06.2023 3 z 5

Vermontské psycho Vermontské psycho Jennifer McMahon

Taková pohádka pro dospělé než nějaké psycho. Proměna v šelmy mi přišla už pritazena za vlasy. Autorka slibuje hororový příběh, ale tak tomu určitě není. Přesto se kniha četla dobře díky krátkým kapitolám.

06.06.2023 4 z 5

Milostný příběh jednoho života Milostný příběh jednoho života Beth Morrey

Kniha je spíše jen vyprávěním o roce jedné důchodkyně než milostný příběh. Nic závratného kniha nenabízí a nic moc se v ní neděje.

04.06.2023 3 z 5

Obchodník Obchodník John Grisham

Obchodník mě teda vůbec nenadchl. Četla jsem už několik autorových knih a tahle patří ke slabším. Půlka knihy je nudná, nic se pořádně neděje až na posledních několika stránkách se vše rozlouskne. Naštěstí nemá tolik stran, tak jsem vydržela do konce. Další díl nemám v plánu číst, stačilo.

29.05.2023 3 z 5

Sova Sova Samuel Bjørk (p)

Námět dobrý, ale zpracování trochu horší. Druhá kniha od Bjorka, ale nějak mi nesedí. Ještě zkusím Clonu a už s ním končím. Mia a její chlast a stavy spíše knize škodí, občas mi přišla dost mentální. Určitě se z knihy dalo vytěžit daleko více.

25.05.2023 4 z 5