Janina05 komentáře u knih
Skvěle napsaná kniha, která se špatně odkládá. Určitě doporučuji
Dočíst tuto knihu byl pro mě nadlidský výkon,ale nelituji toho. Občas jsem zadržovala dech a snažila se nebrečet. Nikdy nepochopím tu hrůzu.
Je to už několikrátá kniha na téma Osvětim,ale i tak se mi libila. Určitě stojí za přečtení.
Mi osobně se kniha moc líbila.Hlavne mě zaujalo vyprávění zdravotně postižené Kitty,její snaha dát najevo ,že komunikuje po svém...
Hledám slova a nenacházím je. Knihu doporučuji .Tento silný ,smutný a neuvěřitelný příběh Dity se četl sám .Knihu jsem chvilkama odkládala a utirala slzy. Ještě dlouho ji budu mít v hlavě .
Velmi silné příběhy .Tato kniha stála za přečtení a ten kdo navštívil Osvětim si hrůzu té doby dokáže i představit.
Naprosto úžasně napsaná kniha ,od které se nešlo odtrhnout.Knihu jsem přelouskala během dvou dnů a vydechla jsem až na konci .. Doporučuji
První kniha od této autorky. Zajímavý příběh,který by člověk určitě nechtěl sám zažít. Vše vnímat a přitom být bezmocný.Pro mně pohodové čtení ,ráda sáhnu pro další knize.
Příjemné oddechové čtení povídek s humorným i smutným koncem.Tak trochu k zamyšlení,co vše život může přinést .Kniha se mi líbila .
Tento autor patří mezi mé nejoblíbenější. Líbí se mi jeho styl psaní,kratší kapitoly ...knihu mohu doporučit.
Vánoční dárek , který nezklamal.Kniha se četla dobře a po odložení jsem měla chuť číst dále. ..Ráda sáhnu po další od tohoto autora .