Janina05

Velmi silné příběhy .Tato kniha stála za přečtení a ten kdo navštívil Osvětim si hrůzu té doby dokáže i představit.

Skvěle napsaná kniha, která se špatně odkládá. Určitě doporučuji

Dočíst tuto knihu byl pro mě nadlidský výkon,ale nelituji toho. Občas jsem zadržovala dech a snažila se nebrečet. Nikdy nepochopím tu hrůzu.

Hledám slova a nenacházím je. Knihu doporučuji .Tento silný ,smutný a neuvěřitelný příběh Dity se četl sám .Knihu jsem chvilkama odkládala a utirala slzy. Ještě dlouho ji budu mít v hlavě .

Naprosto úžasně napsaná kniha ,od které se nešlo odtrhnout.Knihu jsem přelouskala během dvou dnů a vydechla jsem až na konci .. Doporučuji

Vánoční dárek , který nezklamal.Kniha se četla dobře a po odložení jsem měla chuť číst dále. ..Ráda sáhnu po další od tohoto autora .

Je to už několikrátá kniha na téma Osvětim,ale i tak se mi libila. Určitě stojí za přečtení.

Mi osobně se kniha moc líbila.Hlavne mě zaujalo vyprávění zdravotně postižené Kitty,její snaha dát najevo ,že komunikuje po svém...

První kniha od této autorky. Zajímavý příběh,který by člověk určitě nechtěl sám zažít. Vše vnímat a přitom být bezmocný.Pro mně pohodové čtení ,ráda sáhnu pro další knize.

Tento autor patří mezi mé nejoblíbenější. Líbí se mi jeho styl psaní,kratší kapitoly ...knihu mohu doporučit.

Příjemné oddechové čtení povídek s humorným i smutným koncem.Tak trochu k zamyšlení,co vše život může přinést .Kniha se mi líbila .