Janinajel Janinajel komentáře u knih

Eleanor a Grey Eleanor a Grey Brittainy C. Cherry

Kniha se mi velmi líbila , byla trosku jiná než ostatní , ale i tak mě příběh vzal . Bylo tam hodně momentu kdy jsem měla na krajicku , promyšlený příběh hodně citove založeny. Mohlo tam být více romantických chvilek .

29.05.2021

Nemilosrdný rival Nemilosrdný rival L. J. Shen

Na jeden zátah
Knihy od téhle autorky nejsou nikdy zklamání . Některé jsou slabší malinko , ale tahle me zas dostala celá svým jedinečným příběhem o odplatě a lásce . Příběh má hlavu a patu i když je dej od začátku tak trochu předvídatelný. Krásné zápletky , kdy oba hlavní hrdinové si prochází složitými životními zkouškami . Je tam vše , od lásky , zrady , nevědomosti , odhodláni , nápravě , obětování , odpuštění … je to klasickej dojak , ale krasnej taková oddychovka na večery za me doporučuji

26.01.2023 5 z 5

Dej mi Království Dej mi Království Marcy Jell

Pardon , ale tohle bylo opravdu velmi hrozné ‍ . Skvělý nápad na děj ( asi tak jediné + ) , ale to jakou to mělo rychlost děje , styl psaní byla taky katastrofa , od knižní spisovatelky bych očekávala trosku víc . Prislo mi to jako by to psala nějaká mladá začínající spisovatelka z Wattpad . První přečtena kniha od teto autorky a myslím , ze bohužel i poslední ‍ tohle se opravdu moc nepovedlo , nápad to byl dobrý , ale to je tak jediné.

19.03.2022

Dvojitý zásah Dvojitý zásah Mariana Zapata

Kniha byla klasická Zapata ač trošku oproti jinym jejich knihach slabsi. To jaky knihy Zapata pise asi vsichni jeji ctenari uz vi , dloooooouho trva nez se hlavni postavy spolecne zapletou , ale tady ? Tady to bylo az nesnesitelny:( a to muzu rict , ze jsem jeji dila mela mezi top 5 . Tuto knihu jsem nekolikrat odlozila, precetla jinou a nasledne se vracela. Doufam , ze jeji dalsi kniha nabere uz zas trosku jine grady. Nemuzu rict , ze by pribeh byl zly a nebo osklivy , jen nekdy ceho je moc toho je prilis. Snad Zapata priste prekvapi

06.03.2024 3 z 5

Královsky spolu Královsky spolu Emma Chase

Kniha byla takova pěkná oddychovka . Četla se moc hezky , stejně jako první díl . I když byl dej tak trosku předvídatelný , nebyla nudná . Těším se na další knihy od této autorky

05.01.2023 4 z 5

Ve snu Ve snu Anne Pätzold

Je to takova ta kniha , která vás sice nevystřelí uplne z bot , ale je to krasne a hezkym zpusobem napsane. Takove dobre plynouci, nenasilne. Hlavni postavy jsou kazdy z naprosto jineho sveta , prozivaji si sve zivotni utrapy a spolecne se podporuji v tom si uvedomit urcite veci v jejich zivote.Kniha se cetla moc hezky , vazne se mi libila:) i kdyz prvni dil skoncil trosku jinak nez jsem cekala , tal se tesim na dalsi 2dily , kde se hlavni postavy budou znovu prolinat. Jako oddychovka super

06.03.2024 4 z 5

Někdo jako já Někdo jako já Estelle Maskame

(SPOILER) Tohle mě hodně bavilo . Mam rada autorky styl psaní , už její sérii DiMYLY jsem shltla na jeden dech , ale tam byla aspoň výhoda toho , ze všechny knihy už byli vydané ‍. Skončí to nejvic napínave a počkej si půl rok na další díl , tohle mě vždy dostane. Ale zpátky k dílu , moc krásný zápletky , je to takové nevinne. Líbí se mi , ze si Mila stojí za svým , je tvrdohlavá , poznává jiný život , než na jaký je zvyklá. Pak je tu Blake , kterými by propadla snad každá , je okouzlující , pozorný , pchranitelsky , má své velké sny za kterými si jde a oni dva spolu jako par jsou woooooooow , bohužel síla osudu , špatného načasování těmto dvoum opět nepřeje , ale dohledávala jsem si v AJ o čem bude třetí díl a jako máme se na co těšit , sice to potrvá než se znovu shledaji , ale věřím , ze vše dopadne tak jak má a tyhle dva milousi už bez sebe nezůstanou .

20.02.2023 5 z 5