Ve snu přehled
Anne Pätzold
Knihou nás provází hlavní hrdinka Ella. Je jí devatenáct let a od předčasné smrti rodičů žije jen se svými sestrami. Mladší Liv je bláznivá puberťačka žijící pro NXT – nejlepší K-popovou skupinu světa. Starší Mel pracuje v zábavním průmyslu a musí se ohánět, aby všechny tři uživila. Ella navzdory své nechuti studuje ekonomiku, aby si posléze mohla najít práci a starší sestře vypomáhat. Když doprovází Liv na akci, kterou pořádá Melina firma a hrají na ní NXT, naruší Ellin poklidný život setkání s Jae-yongem. Mladý muž ji zaujme hned během prvního setkání a Ella začíná prožívat svou první lásku. Nedlouho poté ovšem šokovaně zjistí, že Jae-yong je členem NXT. A jeho sláva přináší různá úskalí – od všeobecné známosti až po zákaz stýkat se s děvčaty. Pokud chce Ella s Jae-yongem být, musí se vše tajit. A roztáčí se kolotoč složitých manévrů a výmluv, který se ovšem nemůže točit donekonečna…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ve snu. Přihlašte se a napište ho.
Tak to bylo pro mě trošku zklamání... Viděla jsem v popisku děje K-pop a mylně si myslela, že mě to uchvátí podobně jako XO, ale nestalo se předpokládám že proto, že tohle nepsala ani asijská autorka a není to v prostředí jižní Koreje ... Příběh sám o sobě není špatný, námět ale nový taky není a četla jsem toto téma už lépe pojaté a zpracované (např. Osamělé srdce od Mony Kasten)... Takže druhý díl číst určitě nebudu
Nádherný romantický příběh, líbilo se mi,jak na to šli opravdu pomaličku,je to příběh hlavně pro mladé
Tichý pláč, Papírový palác a další knižní novinky (9. týden)
26.02.2023
Kniha Ve snu v seznamech
Tak přesně takovouhle oddechovku jsem už delší dobu hledala a objevila jsem ji docela nečekaně. Hlavní hrdinka Ella mi neskutečně sedla, vyhovovalo mi lehce naznačené prostředí vysoké školy a culila jsem se nad krásnými dialogy. K-pop sice vůbec neposlouchám, ale to prostředí mi vůbec nevadilo a vlastně bylo fajn se i něco nového dozvědět. Po přečtení poslední kapitoly jsem opravdu litovala, že nemám další díl hned po ruce, ale já si ho při nejbližší příležitosti seženu.