V pádu přehled
Anne Pätzold
Příběh Elly a Jae-Yonga pokračuje. Po prozrazení jejich vztahu má Ella potíže doma, sestry s ní nemluví. Navíc na veřejnost unikne její identita a Ella je v tu ránu známá. Musí se skrývat před novináři i nenávistnými komentáři některých fanynek. Navzdory tomu všemu ale nedokáže na Jae-yonga zapomenout a on je na tom stejně. Je na něm vidět, že mu není do zpěvu, a pak se Elly dokonce veřejně zastane. Vzájemná přitažlivost obou hrdinů si opět najde cestu a Ella s Jae-yongem to zkouší znovu. Chtějí se vídat, být spolu, jen musí být zvlášť opatrní a pečlivě se skrývat a plánovat. Ella se však poučí a tentokrát vše řekne i svým sestrám. Postupně si nejen buduje vztah s Jae-yongem, ale také urovnává vlastní život. Nic však není snadné a překážek bude víc než dost... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V pádu. Přihlašte se a napište ho.
Druhý díl mi přišel kapku slabší, než první díl. Jako taková vsuvka mezi začátkem a (doufejme) velkým vyvrcholením.
Přesto se kniha čte velmi lehce a příjemně. Je to taková něžná, pomalá feel good romantika, která i přes velmi nepravděpodobnou zápletku působí velmi reálně.
Velmi jsem si oblíbila i sestry hlavní hrdinky a moc se mi líbí pouto, které mezi nimi je.
Druhý díl série o NXT se mi zdál o maličko slabší než první, ale i tak jsem si ho užila. Autorka píše takovým stylem, že vás bez problémů vtáhne do děje a vy ani nevíte jak a knihu máte za chvíli přečtenou. Naštěstí v téhle knížce není žádné přehnané kliše nebo drama a odvážila bych se říct, že by klidně mohla popisovat události, co se můžou naproto v pohodě stát i v reálném životě. Už se těším na třetí díl a tuhle sérii označuju za jednu ze svých nejoblíbenějších.
Pád Númenoru, Panský dům a další knižní novinky (36. týden)
03.09.2023
Kniha V pádu v seznamech
Druhý díl začíná v okamžiku,kde první skončil.Je to takové hodně něžné a romantické, tenhle díl je o trochu lepší než první