V naději přehled

V naději
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527249/bmid_v-nadeji-6564d911e6226.png 4 20 20

LOVE NXT série

< 3. díl

Po nešťastných událostech v Ellině i Jae-yongově životě, kdy se Ella musí vyrovnat s náhlým kolapsem starší sestry a Jae-yong s nezdarem své kapely, stojí oba na křižovatce svých životů. Jak mají postupovat dále? Dokáže Ella pomoci své sestře a zároveň se vypořádat se svým nešťastně zvoleným studiem? Překoná Jae-yong obtíže, které jemu a jeho kapele připravilo jejich nemilosrdné vydavatelství? A to hlavní – dokáží Ella s Jae-yongem zachránit a uchovat svůj vztah, aniž by to zničilo jejich životy a přátele? V závěrečném dílu série o mladé lásce s překážkami vidíme, jak Ella dospívá a konečně si urovnává svůj život, když si musí přiznat, že ve snaze nebýt na obtíž jaksi zanedbala sama sebe. I Jae-yong musí ledacos uvážit a rozhodnout se, co je v životě důležité a o co mu jde nejvíce. Oba hrdinové dál hledají cestu k sobě i ke svým cílům, touhám a snům.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red

When We Hope, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V naději. Přihlašte se a napište ho.

Damonka12
14.12.2024 3 z 5

Za mě nejslabší díl série. Skoro zbytečný bych řekla.

Ála1968
15.06.2024 4 z 5

Opravdu krásné čtení,ale také si myslím, že to bylo hodně natahované.Asi by stačily dva díly. Celkově jako příběh krásné, něžné, romantické

monika0181
20.05.2024 4 z 5

Kniha je krásná o tom žádná. Autorka píše přitažlivě.
Jen už mi to přišlo dlouhé a těšila jsem se na konec.
Bohužel s každým dílem mi opadalo nadšení, které jsem měla u prvního dílu, kdy jsem sotva dýchala.
Ale hezké, čtivé. Stojí za to jistě dočíst celou sérii.
Pobavila jsem se. Spoustu času i přemýšlela nad životem v show businesu, nad životem, co vedly tři setry bez rodičů, nad rozhodnutími, které v životě děláme, jak ovlivňují ostatní.
Rozhodně zajímavá série. Doporučuji.

Mráz, Murtagh a další knižní novinky (17. týden)

21.04.2024

Kniha V naději v seznamech