Janinaz Janinaz komentáře u knih

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Nevíte někdo jestli bude do češtiny přeložena i knížka The Assassin's Blade. Je to také součást série Skleněný trůn.

15.03.2016

Grey Grey E. L. James (p)

Chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte kdy by mohla být přeložena do češtiny i druhá knížka z pohledu Christiana Greye.

04.01.2018

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Odpověď pro Ivuska2: Zkuste si to přečíst ještě jednou a možná pochopíte. Nebo malá nápověda. Hlavní hrdinky bývalí šéf. Osobně si myslím, že může za ten vrtulník.
Už se nemůžu dočkat třetího dílu. Co jsem četla doufám, že to bude ještě lepší a napínavější než předchozí dva díly.

22.02.2013

Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Knihu jsem přečetla skoro na jeden nádech. Mám všechny a jsou super. Nevíte jestli budou překládat do češtiny i další knihy v sérii, který jsou psané z pohledu jiných osob. Zjistila jsem, že je jich cca 8. V angličtině si to totiž netroufnu číst.

09.06.2016 4 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Knihu jsem přečetla skoro na jeden nádech. Mám všechny a jsou super. Proto se ptám jestli někdo nevíte jestli budou překládat do češtiny i další knihy v sérii. Zjistila jsem, že je jich 8. Některý už nějaký rok vydaný. V angličtině si to totiž netroufnu číst.

06.06.2016 5 z 5