janka3673

Mala som pocit, že kniha je určená pre veľmi mladého čitateľa a snaží sa ho nevystrašiť. Škoda :( malo to väčší potenciál.

Kniha s cita velmi lahko. Pre mna to bol navrat do dievcenskych cias, ked som citala Austenovu a sestry Bronteove. Postavy ani pribeh vas neprekvapia, ale dej si vas dokaze udrzat. Odporucam ako darcek pre romanticke duse :)

Kniha sa mi citala dobre, rovnako ako prvy diel. Je prijemne citat detektivku, ktora je ina ako severske "realne" podanie. Rada ako pri prvej casti : citajte s otvorenou myslou :)

Zo zaciatku som vahala pri vsetkych tych zapletkach a prelinaniu sa s mystikou. Potom som sa pristihla, ze nemozem prestat citat. Je to kniha, ktora sa vyklana z dobre zabehnuteho smeru detektivok. Citajte s otvorenou myslou :)

Od knihy ma odradzal nie velmi vydareny obal. Citala som ju na odporucenie. Bola som velmi prekvapena. Je vzacne najst v knihe uplne originalny napad a zapletku. Velmi ma to potesilo.

Kniha mala vela logickych pochybeni .. ale stale som mala na mysli, ze je to jeho prvotina. Pacila sa mi zapletka a v niektorych momentoch aj jeho "prekvapenia". Mohol sa viac pohrat s koncom, takto som mala pocit, ze to len nejako potrebuje ukoncit ...

Citali sme si to nahlas s manzelom. V polovici ho to prestalo bavit, tak som to docitala sama ... mala som prestat s nim v polovici :) Ked som si myslela, ze v lese niekto strasi ...

Knihe davam pat hviezdiciek, lebo som ju precitala na jeden zatah .. a to sa mi uz davno nestalo. Cita sa to dobre, ma to velmi zrozumitelnu zapletku a nijako extra vas to nenuti zamyslat sa nad tym. Vyborny spolocnik do postele, ked vas ochromi chripka :)

Nedokazem tuto knihu docitat. Velmi sa trapim ... ja Keplera (Keplerovcov) citam odkedy zacali pisat a po Hypnotizerovi "prepechatom" zapletkami sa mi zadali, ze sa zlepsuju. Nemam co knihe vytknut .. namet - dobry, postavy - dobre, prostredie - dobre, styl - dobry ... no napriek tomu ma to neskutocne nebavi :(

Kniha sa citala velmi dobre. Cakala som viac napatia. Ked sa tam objavili tajomne stopy v snehu, tesila som sa na mrazivu zapletku. Ta sa vsak nekonala. Skoda. U mna priemer.

Knihu som dlho obchadzala, lebo som si myslela, ze je to zase nejaka "alternativna" historia. Potom som ju vsak chytila do ruky a odvtedy sa na nej bavim a dozvedam sa vela novych veci. Neviem posudit, ci su pribehy pravdive, no mne sa velmi pacia.