Janniska Janniska komentáře u knih

Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Dlouho jsem se nemohla do příběhu vpravit.Po asi 100 stranách mě vyprávění strhlo,konec a rozuulení nylo na můj vkus moc rychlé a odbyté.Seriál který natočila HBO asi neskouknu,tolik mě to neuchvátilo.

10.01.2019 3 z 5

Cobainovi žáci Cobainovi žáci Miroslav Pech

Tak trochu sem zavupomínala na svoje mládí,v hodně příbězích jsem viděla svoje staré známe i sebe,je fakt že dost z nich dopadlo podobně.Celkem dobře vykreslená éra Cobainových žáků.Jsem ráda že sem to prožila a ještě víc že to mám za sebou.

08.01.2019 5 z 5

Skleněná těla Skleněná těla Erik Axl Sund

Obrovsky mi dělali potíže jména a měla jsem ze začátku zmatek v postavách,ale jinak je čtení opravdu zajmavé a i téma mi sedlo.Super!

13.12.2018 5 z 5

Vánoční říše Vánoční říše Joe Hill (p)

Řekla bych že syn jde úspěšně ve šlépějích svého otce.

19.11.2018 5 z 5

Májové růže Májové růže Dot Hutchison

Nejprve mě zarazilo že je příběh sběratele motýlu braný jen okrajově a jde o úplně jiný,nový příběh.Vyprávění je ale poutavé a celkem mě pohltilo.Jsem celkem zvědavá co spisovatelka vyplodí v třetím “pokračování” a docela se na něj těším.

09.10.2018 5 z 5

...a to mi nemůžete udělat ...a to mi nemůžete udělat Jan Pelc

Nemůžu na to napsat nic jinýho než “Ty kráso” a sedim na gauči s otevřenou hubou.Slušný psycho.Pelc se ukázal opět jako připad hodný Freuda.Rozhodně čtení na jeden zátah.

17.09.2018 5 z 5

Malé ženy (skrátené vydanie) Malé ženy (skrátené vydanie) Louisa May Alcott

Oddychové a milé čtení.

06.08.2018 5 z 5

Kost v krku Kost v krku Anthony Bourdain

Taková Kuchařsko-mafiánská oddechovka.Není to detektivka,spíš příběh.Doporučuju číst když jste najedení,na každé stránce jídlo,vaření...a odklizení nevhodné osoby :-)

21.02.2018 5 z 5

Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Báječné čtení,to se nedá popsat,to se musí přečíst!!

03.12.2017 5 z 5

Přítelkyně smrti Přítelkyně smrti Bernhard Aichner

Rozhodně zajmavá detektivní zápletka.Kniha má spád,je dobře čitelná.

08.08.2017 5 z 5

Tady a teď Tady a teď Adele Parks

Skvělá oddychovka na dovolenou.Na konci ukápla i slza dojetí.Knihu jsem si vybrala na doporučení do knižní výzvy a jsem ráda že jsem ochutnala z trochu jiného žánru než čtu běžně.

17.06.2017 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Velmi napínavá kniha od začátku do konce.Líbilo se mi postupné odkrývání charakterů postav.Trochu mi vadilo autorčino skánání od postavy k postavě v jednotlivých kapitolách a velmi stručný popis vyšetřovacího detektiva.Celkově na mě kniha působila dobře.

18.04.2017 3 z 5

Můj kámoš Ježíš Můj kámoš Ježíš Lars Husum

Knížka super,četla se jedním dechem,jen ten konec mně trošinku zklamal,přidala bych ještě kapitolu,nemám ráda konce stylem "zbytek si domysli".

02.04.2017 5 z 5

Americká hospodyňka Americká hospodyňka Helen Ellis

Dost slabá knížka.Moc sem se těšila až se k ní pročtu a bohužel jsem byla zklamaná.Povídky mi přišli o ničem,jakoby jim něco chybělo,přišlo mi to celé vytržené z kontextu.Sáhla jsem asi vedle...

07.02.2017 1 z 5

Dopisy na konec světa Dopisy na konec světa Ava Dellaira

Ani jsem nečekala jak hlubší význam tahle kniha má.Čekala jsem románek o holce která přišla o sestru,potká na střední kluka a blá blá...ale byla lepší než jsem čekala.Dokonce i slza mi ukápla.

05.02.2017 4 z 5

Frankieho otázky před spaním Frankieho otázky před spaním Kate De Goldi

Celkem milá,dobře čitelná kniha o velkých starostech malého kluka.Rychle jsem ji přečetla,jen jsem od ní možná čekala o trochu víc.

01.02.2017 4 z 5

Rozbitá Rozbitá Cathy Glass

Hodně drsný,uronila sem slzu a třikrát chtěla přestat číst..fakt silný kafe...

08.05.2015 4 z 5

Psychologie sériových vrahů Psychologie sériových vrahů Andrej Drbohlav

Poutavé

23.04.2015 5 z 5

Radleyovi – Upíři odvedle Radleyovi – Upíři odvedle Matt Haig

Lepší průmêr.S knihami tohoto typu se teď roztrhl pytel.

30.11.2014 3 z 5

Krátký druhý život Bree Tannerové Krátký druhý život Bree Tannerové Stephenie Meyer

Celkem dobré,zajmavý pohled na ságu "z druhé strany"

20.11.2014 3 z 5