Janniska

Dlouho jsem se nemohla do příběhu vpravit.Po asi 100 stranách mě vyprávění strhlo,konec a rozuulení nylo na můj vkus moc rychlé a odbyté.Seriál který natočila HBO asi neskouknu,tolik mě to neuchvátilo.

Tak trochu sem zavupomínala na svoje mládí,v hodně příbězích jsem viděla svoje staré známe i sebe,je fakt že dost z nich dopadlo podobně.Celkem dobře vykreslená éra Cobainových žáků.Jsem ráda že sem to prožila a ještě víc že to mám za sebou.

Obrovsky mi dělali potíže jména a měla jsem ze začátku zmatek v postavách,ale jinak je čtení opravdu zajmavé a i téma mi sedlo.Super!

Nejprve mě zarazilo že je příběh sběratele motýlu braný jen okrajově a jde o úplně jiný,nový příběh.Vyprávění je ale poutavé a celkem mě pohltilo.Jsem celkem zvědavá co spisovatelka vyplodí v třetím “pokračování” a docela se na něj těším.

Nemůžu na to napsat nic jinýho než “Ty kráso” a sedim na gauči s otevřenou hubou.Slušný psycho.Pelc se ukázal opět jako připad hodný Freuda.Rozhodně čtení na jeden zátah.

Taková Kuchařsko-mafiánská oddechovka.Není to detektivka,spíš příběh.Doporučuju číst když jste najedení,na každé stránce jídlo,vaření...a odklizení nevhodné osoby :-)

Báječné čtení,to se nedá popsat,to se musí přečíst!!

Rozhodně zajmavá detektivní zápletka.Kniha má spád,je dobře čitelná.

Skvělá oddychovka na dovolenou.Na konci ukápla i slza dojetí.Knihu jsem si vybrala na doporučení do knižní výzvy a jsem ráda že jsem ochutnala z trochu jiného žánru než čtu běžně.

Velmi napínavá kniha od začátku do konce.Líbilo se mi postupné odkrývání charakterů postav.Trochu mi vadilo autorčino skánání od postavy k postavě v jednotlivých kapitolách a velmi stručný popis vyšetřovacího detektiva.Celkově na mě kniha působila dobře.

Knížka super,četla se jedním dechem,jen ten konec mně trošinku zklamal,přidala bych ještě kapitolu,nemám ráda konce stylem "zbytek si domysli".

Dost slabá knížka.Moc sem se těšila až se k ní pročtu a bohužel jsem byla zklamaná.Povídky mi přišli o ničem,jakoby jim něco chybělo,přišlo mi to celé vytržené z kontextu.Sáhla jsem asi vedle...

Ani jsem nečekala jak hlubší význam tahle kniha má.Čekala jsem románek o holce která přišla o sestru,potká na střední kluka a blá blá...ale byla lepší než jsem čekala.Dokonce i slza mi ukápla.

Celkem milá,dobře čitelná kniha o velkých starostech malého kluka.Rychle jsem ji přečetla,jen jsem od ní možná čekala o trochu víc.

Hodně drsný,uronila sem slzu a třikrát chtěla přestat číst..fakt silný kafe...

Lepší průmêr.S knihami tohoto typu se teď roztrhl pytel.

Celkem dobré,zajmavý pohled na ságu "z druhé strany"