Janoska

No neskutečně se těším na další díl. Mě se to moc líbilo, Sofie teda celkem odvážná na svůj věk!!!
První 4 kapitoly jsem se nějak nemohla začíst, ale pak jsem se nemohla odtrhnout. Přečteno za 3 dny, musím se taky starat o syna, jinak bych to dala asi dřív. No dočetla jsem to asi ve 2 ráno.
Hmm Luca nebo Nikoli, LUCA

Hodně brutální kniha, ale těším se na další. Velmi jsem si oblíbila Sáru i Jeffreyho:-)

Bylo to krátké a odpočinkové. Dobře se to četlo, erotika příjemná a klub Phoenix bych ráda navštívila:-) Ale nechtěla bych teda učinkovat, protože bych se styděla.
Zoey teda odvážná holčina, Rhys byl velký sympaťák.
Jo a jo, já jsem spokojená a budu pokračovat ve čtení této série. Těším se na osudy dalších postav.

Božský bastard, kniha o ambiciózní stážistce Chloe a jejím šéfovi Bennettu Ryanovi.
Nevím, možná knize dám ještě někdy šanci!?!? Asi nebyla dobrá konstelace hvězd při čtení.
Dávám 3*, bylo to dobré.
"Sklapni a líbej mě," zasmála jsem se mu do úst.
"Ano, šéfe."

Má druhá kniha od Tijan.
Samozřejmě u mě Bennett Mafia nasadila laťku velmi vysoko, proto tady dávám jen 4*, protože mi tu něco chybělo, takový ten wow efekt a taky mám spoustu nezodpovězených otázek!
Hodně mě zajímá ten Gene;-)
A třeba to bude v tom druhém díle, který si přečtu, protože se mi to dobře četlo a na čtení jsem se těšila.
Carter byl suprovní, Emma ok, Mallory mi bylo líto.
Škoda, že třeba i o tom klubu Oktáva tam toho nebylo víc rozepsáno.
"Nevěř nikomu, nikomu kromě Cartera. Jdi za Carterem. On se o všechno postará. Postará se o tebe, Ems. Slibuju."

V první řadě chci napsat, že jsem si nejdříve přečetla od autorky Kolumbijský bordel, který mě dostal, ten jsem přečetla za 3 dny, zatímco Perský květ jsem louskala asi 3 týdny. Mno nevím, jsem taková rozpolcená.
Námět asi super, Sophie super, Lorenzo ok, ale bavil mě ten mafián (a ten jeho harém), kterého jsem si pojmenovala po svojem a udělala jsem si z něho Corrada, po mé oblíbené filmové postavě:-)
Dám šanci i Sicilskému polibku a doufám, že bude lepší než tohle.

Nakonec si i ty pamatuj, že tě budu vždycky milovat, mami.
Velmi těžký příběh, já teda moc nechápu její rodiče a i to, že jim odpustila. Toho bych já nebyla schopná.
Víc netřeba psát, tohle žádné dítě nemá zažívat.

Pro mě to byla oddechovka, skvělá na podzimní večer. Ale dobré to bylo. Člověk si rád vzpomene na mládí:-)

Knížka byla psaná vtipně, to se mi líbilo. Po dočtení jsem už tak nadšená nebyla, taková slaďárna a nereálnost.

Přečteno za 2 dny, mám chuť všechny ty lidi najít a ublížit jim stejně, jako bylo ublíženo Joeovi. Je to hrozné a nepochopitelné, je strašné si uvědomit kolik dětí takhle trpí!!!

Třetí pokračování série Kiss River. Knížky od téhle autorky se prostě dobře čtou...je to napínavé i romantické:-)

Mno nevím, mě teda knížka moc nenadchla, celkem jsem se ztrácela, moc jmen:-(

První přečtená knížka od J. Collins a musím napsat, že se to prostě dobře čte:-)

Moc zajímavé čtení, nemohla sem se odtrhnout. Dobře se mi četla. Zajímavý příběh o lásce a koních:-)

Knížka přečtena a musím napsat, že to zase tak špatné nebylo.
Mě se to třeba líbilo více než kniha Božský bastard, kterou jsem četla nedávno.
Taková příjemná erotická oddechovka a asi půjdu i do dalších dílů.
Kyrie a Roth spolu mají dokonalý sex i vztah a já jim to přeji a závidím:-)))

Tato kniha je noční můra, je to velmi těžké čtení. Sophie popisuje v knize svoje pocity, svůj těžký úděl, který dostala v životě, když se rozhodla odcestovat za svým kamarádem Kasem do Itálie.
"Víš co mají Italové nejradši?" Nepřipadalo mi, že by ta otázka vyžadovala odpověď, ale on se najednou sklonil a zařval: "Tak víš to!?"
"Ne nevím," zašeptala jsem.
"Milujou tři věci," prohodil se zlověstným úsměvem.
"Frndy, pizzu a špagety. Pořád si myslíš, že snad někoho dojmeš?"
Sophie je holka z Anglie, měla náročné dětství a dospívání se svým sebestředným otcem, který Sophii poznamenal tak, že má problém v navazování a udržení vztahu s muži.
Půl roku musí v Itálii a Francii prodávat svoje tělo. Kas ji fyzicky i psychicky týrá. Pomocí manipulace z ní udělá jiného člověka. Naštěstí tento příběh má dobrý konec.
"Vyfotíme se, Sophie, a jednoho dne se na tu fotografii podíváme a vzpomeneme si na tuhle chvíli. Potom už si o všem dokážeme promluvit bez slz."
"To nepůjde. Taková chvíle nikdy nepřijde," vzlykala jsem.
Mamka plakala taky a řekla: "Ale přijde, děvenko, slibuju ti, že přijde."
Knížka se opravdu četla sama, doporučuji ji všem, já ji přečetla za 2 dny.
Často mám pocit, jako bych stoupala po žebříku, na jehož vrcholku čekají všechny ty krásné věci, na které snad jednou dosáhnu. Včetně sebevědomí, sebeúcty a schopnosti přijímat lásku bez otázek a žít smířená sama se sebou.
A já ti to Sophie moc přeji:-)

Prakticky od začátku knihy to bylo zajimavé a vtáhlo mě to do děje. Při čtení jsem měla v sobě plno emocí, od úzkosti až po úsměv:-)
Popis scén v kontejneru do Dubaje, byl takový, že jsem se musela jít ven vydýchat na vzduch, to se mi fakt blbě četlo a záchvat paniky byl na světě. Ten začátek byl fakt síla:-(
"Tato dívka patří mezi poslední nejlepší kousky. Neváhejte, protože budete litovat, když vám ji někdo jiný vyfoukne před nosem."
"Prodána!"
Pak to byl krásný příběh, který se hezky četl. Teda v životě jsou potřeba i ty pohádky:-) U mne byly na závěr i slzy.
Všechno v životě má svůj smysl a příčinu. Když se zamyslíš nad minulostí, pochopíš důvod našeho bytí a pochopíš, proč se některé věci musely stát.
Někdy přece jen existují příběhy se šťastným koncem, přestože cesta k vlastnímu štěstí je často zavalena balvany beznaděje, které, když člověk nemá dost sil, aby je odvalil, je třeba přelézt a pokračovat v započaté cestě.
A já jsem za ně ráda. Díky za úžasný příběh, moc se mi to líbilo.