JanPoko komentáře u knih
Na dnešní dobu nadstandardně objektivní pohled na nedávnou historii a současný stav tohoto poněkud nešťastného ostrova.
Ztráta času. Autorova i nešťastných čtenářů.
Nepostradatelné pro každého, kdo má zájem o pravdivé a ověřené informace o (nejen) naší politické scéně ve vztahu k událostem v Iráku. Belica, jak je jeho zvykem, dokládá svá tvrzení rozsáhlým souborem citací z ověřitelných zdrojů.
Velmi doporučuji!
Škoda času - pokud ovšem nejste postarší rezident Istanbulu. Současným návštěvníkům tohoto krásného města nepřinese prakticky nic. I když ten čas na strávení více než 400 stran textu obětuje.
Vynikající a všeobsahující popis afghánských událostí, obsáhle doplněný citacemi relevantních zdrojů. Dílo by nemělo chybět v tornistře žádného z účastníků afghánských misí.
Co k tomu říci?
Prostě E. S. Gardner ve své vrcholné formě. Zábavné, vtipné, napínavé, rozhodně doporučuji!
Zbytečně utracený čas. Jak autorčin, tak čtenářův.
Toto paní Vitásková dělat neměla. A ani to neměla zapotřebí. Uznání si zasluhuje za svou práci i za své statečné postoje, ale coby autorka - tak to pardón prosím...
Zbytečná kniha. Leda jako důkaz, že i renomovaný autor musí platit složenky.
Polský Solženicin? Ani náhodou. Na rozdíl od tohoto autora Solženicin v tom gulagu opravdu byl. Kdo četl obojí, toho nemůže nenapadnout, že je příběh vycucaný z prstu.