jarkaska jarkaska komentáře u knih

Vdej se ještě dnes Vdej se ještě dnes Linda Needham

Pěkné zakončení série o třech kamarádech. Kniha se dobře četla a objevovali se obě dvojice z předchozích dílů. Super romantika.

08.01.2022 5 z 5

Ženich z Vysočiny Ženich z Vysočiny Hannah Howell

Další z pěkně napsaných romantických knih. Líbili se mi všechny postavy, a hlavně malý Odo.

11.11.2021 5 z 5

O dvanácti měsíčkách O dvanácti měsíčkách Božena Němcová

Přečetla jsem jako eknihu. Krásná a nestárnoucí pohádka, předloha mnoha filmových zpracování.

21.10.2021 5 z 5

Nejvíc sexy chlap Nejvíc sexy chlap Julie James

Zajímavý příběh právničky Taylor a slavného herce Jasona, i když ze začátku jsem se do knihy nedokázala začíst. Pak mě děj tak pohltil, že jsem knihu nedokázala odložit.

29.09.2021 4 z 5

Klíč světla Klíč světla Nora Roberts

Další pěkná kniha od Nory Roberts. Kniha se dobře četla, teď už jen čekám na vrácení druhého dílu.

09.04.2021 5 z 5

Svatba s Winterbornem Svatba s Winterbornem Lisa Kleypas

Opět další pěkná kniha ze série. Krásný příběh Helen a Rhyse. Kdo nečetl, doporučuji.

19.01.2021 5 z 5

Dřív než ti řeknu sbohem Dřív než ti řeknu sbohem Mary Higgins Clark

Po delší době jsem zase sáhla po knize od této autorky, nebylo to špatné. Konec jsem tušila. Jelikož jsem hlídala nemocnou vnučku, tak se prohlížely nebo četly knihy co si přinesla. Druhou polovinu knihy jsem pak přečetla bez překážek.

18.10.2024 4 z 5

Zachraňte Bleska! Zachraňte Bleska! Enid Blyton

Poslední z příběhů kamarádů Tajné sedmy. Bylo to pěkné, jak pomohli zachránit koně Bleska. Tato série není jen pro kluky, ale i pro holky, která mají ráda dobrodružství. Doporučuji.

07.10.2024 5 z 5

Řekni ne vévodovi Řekni ne vévodovi Eloisa James

Další pokračování této série, tentokrát o lady Betsy a lordu Jeremym. Kniha se mi líbila, chvílemi byla k zasmání. Kdo má rád romantiku, doporučuji. Už se těším na další pokračování o nesmělé Viole.

04.10.2024 5 z 5

Kam zmizel Čert? Kam zmizel Čert? Enid Blyton

Další pěkný příběh party dětí, která se jmenuje Tajná sedma. Pro mladší čtenáře doporučuji.

04.09.2024 5 z 5

Hrníčkové moučníky Hrníčkové moučníky Alena Doležalová

Jednoduché a rychlé recepty, a mám i své oblíbené. Pro začátečnice doporučuji.

26.07.2024 5 z 5

Lesní hnízdo Lesní hnízdo Enid Blyton

Další z příběhů dětské party , která si říká " Tajná sedma". Knihy jsem si dovezla pro své malé čtenáře. Ale jako správná knihovnice jsem se do nich začetla sama.
Teď jen doporučuji klukům, ale i holkám.

14.07.2024 5 z 5

Nevhodná partie Nevhodná partie Eloisa James

První knihu této série jsem zatím nesehnala, a tak nemohu posoudit, která je lepší. Tato se mi celkem líbila.

04.07.2024 4 z 5

Krtek a raketa Krtek a raketa Zdeněk Miler

Další z Krtečkova dobrodružství. Krásná kniha.

22.06.2024 5 z 5

Heidi a její kamarádi Heidi a její kamarádi Marie-José Maury

Další pěkné příběhy malé holčičky Heidi. Krásné ilustrace.

13.06.2024 5 z 5

Lásce neunikneš Lásce neunikneš Stephanie Howard

Klasika harlequinek, vše dobře dopadne. Pěkná oddechovka.

20.04.2024 4 z 5

Loupež v Safariparku Loupež v Safariparku Julia Boehme

Poslední z příběhů malé Týnky a její kamarádky Jitky a jejich ponících Ponym a Draumurem. Tentokrát chytaly zloděje, který kradl v Safariparku zvířata. Vše dobře dopadlo. Určitě další knihy, které mohu doporučit svým malým čtenářkám.

08.04.2024 5 z 5

Poník k zulíbání Poník k zulíbání Julia Boehme

Pěkná kniha pro menší holky, které mají rády koně. Dvě starší vnučky jezdily na koních. V současné době už mají jiné kroužky, a tak nezbývá čas.

08.04.2024 5 z 5

Pusuuu! Pusuuu! Alan MacDonald

Bertík je spolužák Andělky. Je to pěkný rošťák a má plno šílených nápadů. Určitě stojí za přečtení.

22.01.2024 4 z 5

Partie století Partie století Cathy Maxwell

Kniha se mi četla dobře. Milá romantika. Určitě budu v této sérii pokračovat.

15.01.2024 5 z 5