jarkaska komentáře u knih
Pěkné zakončení série o třech kamarádech. Kniha se dobře četla a objevovali se obě dvojice z předchozích dílů. Super romantika.
Další z pěkně napsaných romantických knih. Líbili se mi všechny postavy, a hlavně malý Odo.
Přečetla jsem jako eknihu. Krásná a nestárnoucí pohádka, předloha mnoha filmových zpracování.
Zajímavý příběh právničky Taylor a slavného herce Jasona, i když ze začátku jsem se do knihy nedokázala začíst. Pak mě děj tak pohltil, že jsem knihu nedokázala odložit.
Další pěkná kniha od Nory Roberts. Kniha se dobře četla, teď už jen čekám na vrácení druhého dílu.
Opět další pěkná kniha ze série. Krásný příběh Helen a Rhyse. Kdo nečetl, doporučuji.
Po delší době jsem zase sáhla po knize od této autorky, nebylo to špatné. Konec jsem tušila. Jelikož jsem hlídala nemocnou vnučku, tak se prohlížely nebo četly knihy co si přinesla. Druhou polovinu knihy jsem pak přečetla bez překážek.
Poslední z příběhů kamarádů Tajné sedmy. Bylo to pěkné, jak pomohli zachránit koně Bleska. Tato série není jen pro kluky, ale i pro holky, která mají ráda dobrodružství. Doporučuji.
Další pokračování této série, tentokrát o lady Betsy a lordu Jeremym. Kniha se mi líbila, chvílemi byla k zasmání. Kdo má rád romantiku, doporučuji. Už se těším na další pokračování o nesmělé Viole.
Další pěkný příběh party dětí, která se jmenuje Tajná sedma. Pro mladší čtenáře doporučuji.
Jednoduché a rychlé recepty, a mám i své oblíbené. Pro začátečnice doporučuji.
Další z příběhů dětské party , která si říká " Tajná sedma". Knihy jsem si dovezla pro své malé čtenáře. Ale jako správná knihovnice jsem se do nich začetla sama.
Teď jen doporučuji klukům, ale i holkám.
První knihu této série jsem zatím nesehnala, a tak nemohu posoudit, která je lepší. Tato se mi celkem líbila.
Další pěkné příběhy malé holčičky Heidi. Krásné ilustrace.
Klasika harlequinek, vše dobře dopadne. Pěkná oddechovka.
Poslední z příběhů malé Týnky a její kamarádky Jitky a jejich ponících Ponym a Draumurem. Tentokrát chytaly zloděje, který kradl v Safariparku zvířata. Vše dobře dopadlo. Určitě další knihy, které mohu doporučit svým malým čtenářkám.
Pěkná kniha pro menší holky, které mají rády koně. Dvě starší vnučky jezdily na koních. V současné době už mají jiné kroužky, a tak nezbývá čas.
Bertík je spolužák Andělky. Je to pěkný rošťák a má plno šílených nápadů. Určitě stojí za přečtení.
Kniha se mi četla dobře. Milá romantika. Určitě budu v této sérii pokračovat.