jarkaska komentáře u knih
Tentokrát se Martina učí s maminkou vařit. Inspirace pro malé hospodyňky.
Klasika harlequinek, vše dobře dopadne. Knihu jsem si už dříve objednala z bazaru, abych si doplnila edici.
Tentokrát Martinka při hře na indiány ztratí pejska Alíka a tak se ho Martinka s kamarády vypraví hledat. Pěkné čtení pro naše malé holky.
Konečně jsem se dostala ke třetí části této série. Kniha opět nezklamala. Líbilo se mi, že všechny tři dvojice zde opět vystupují společně. Pěkná série, moc se mi líbila.
Další pěkný příběh Elišky , kamarádky Katky a prince Janka. Tentokrát našli tajnou chodbu. A Hvězdičce se narodilo hříbátko, které Eliška darovala kamarádce Katce. Katka ji pojmenovala Andělka. Škoda, že to byla poslední kniha, kterou jsme s vnučkou sehnaly.
Další příběh malé veterinářky Julinky a jejích kamarádek Zuzky a Míši. Tentokrát se starají o malá poraněná zvířátka hořícího lesa. Moc pěkná knížka.
Další z příběhů zlobivé panenky Amélie. Jak ta dokáže potrápit ostatní hračky.
Dnes jsme si přečetli s vnoučaty tuto pěknou knihu o kocouru detektivovi. Pěkné ilustrace.
Sice jsme začaly číst sérii od konce, ale ani nám to nevadilo. Příběh kamarádů z Medového lesa je tentokrát, jak hledali poklad. Nakreslili mapu, kterou našli děti z lesní školky a podle ní hledali poklad. Bylo to příjemné čtení. Určitě se podíváme po dalších částích série.
Tentokrát jsme si přečetly příběh Aničky a Kuby, kdy je magický domeček přenesl na pustý ostrov mezi piráty. Vnučkám se to líbilo, tak se podíváme ještě po dalších knihách série.
Tentokrát Tinka a Lissi jsou se třídou na školním výletě v horách. Zažívají zde problémy se spolužáky chlapci a i s jejich čarováním. Pěkná oddechovka na jeden večer.
Další leporelo o krtečkovi, pěkné říkanky pro malé čtenářky.
Ze začátku jsem se nemohla do knihy začíst. Druhá polovina byla záživnější. Jak píše komentář níže, neurazí, nenadchne.
Knihu jsem přečetla. Některé osobnosti jsou více známé i díky filmům pro pamětníky.
Další pěkná kniha ze série o agentech FBI. Četla se mi moc dobře, takže každá volná chvilka byla využita. Líbilo se mi také, že zde bylo uvedeno i to, v které knize jsme se s agentem již setkali.
Další kniha z mé oblíbené série o Evě Dallasové. Tentokrát trochu jiná, méně krutých krvavých vražd, ale na příjemném čtení to neubralo. A tak zase s chutí na nový příběh.