jarkaska jarkaska komentáře u knih

Martinka se učí vařit Martinka se učí vařit Gilbert Delahaye

Tentokrát se Martina učí s maminkou vařit. Inspirace pro malé hospodyňky.

26.12.2023 5 z 5

Martinka mezi kuchtíky Martinka mezi kuchtíky Gilbert Delahaye

Pěkný příběh Martinky, která se učila vařit .

26.12.2023 5 z 5

Zámecký pán Zámecký pán Stephanie Howard

Klasika harlequinek, vše dobře dopadne. Knihu jsem si už dříve objednala z bazaru, abych si doplnila edici.

25.11.2023 5 z 5

Martinka ztratila svého pejska Martinka ztratila svého pejska Gilbert Delahaye

Tentokrát Martinka při hře na indiány ztratí pejska Alíka a tak se ho Martinka s kamarády vypraví hledat. Pěkné čtení pro naše malé holky.

08.11.2023 5 z 5

Klíč odvahy Klíč odvahy Nora Roberts

Konečně jsem se dostala ke třetí části této série. Kniha opět nezklamala. Líbilo se mi, že všechny tři dvojice zde opět vystupují společně. Pěkná série, moc se mi líbila.

02.11.2023 5 z 5

Eliška a tajná jeskyně Eliška a tajná jeskyně Diana Kimpton

Další pěkný příběh Elišky , kamarádky Katky a prince Janka. Tentokrát našli tajnou chodbu. A Hvězdičce se narodilo hříbátko, které Eliška darovala kamarádce Katce. Katka ji pojmenovala Andělka. Škoda, že to byla poslední kniha, kterou jsme s vnučkou sehnaly.

25.10.2023 5 z 5

Nemocnice pro mláďátka Nemocnice pro mláďátka Rebecca Johnson

Další příběh malé veterinářky Julinky a jejích kamarádek Zuzky a Míši. Tentokrát se starají o malá poraněná zvířátka hořícího lesa. Moc pěkná knížka.

30.09.2023 5 z 5

Amélie zase zlobí Amélie zase zlobí Enid Blyton

Další z příběhů zlobivé panenky Amélie. Jak ta dokáže potrápit ostatní hračky.

13.09.2023 5 z 5

Kocour detektivem Kocour detektivem neznámý - neuveden

Dnes jsme si přečetli s vnoučaty tuto pěknou knihu o kocouru detektivovi. Pěkné ilustrace.

12.07.2023 5 z 5

Srdce v obležení Srdce v obležení Catherine George

Pěkná oddechovka s předvídatelným koncem.

27.06.2023 3 z 5

Pojďte s námi hledat poklad! Pojďte s námi hledat poklad! Andrea Schütze

Sice jsme začaly číst sérii od konce, ale ani nám to nevadilo. Příběh kamarádů z Medového lesa je tentokrát, jak hledali poklad. Nakreslili mapu, kterou našli děti z lesní školky a podle ní hledali poklad. Bylo to příjemné čtení. Určitě se podíváme po dalších částích série.

22.06.2023 5 z 5

Výprava na pustý ostrov Výprava na pustý ostrov Mary Pope Osborne

Tentokrát jsme si přečetly příběh Aničky a Kuby, kdy je magický domeček přenesl na pustý ostrov mezi piráty. Vnučkám se to líbilo, tak se podíváme ještě po dalších knihách série.

13.06.2023 4 z 5

Ty kluci jsou fakt šílený Ty kluci jsou fakt šílený Thomas Brezina

Tentokrát Tinka a Lissi jsou se třídou na školním výletě v horách. Zažívají zde problémy se spolužáky chlapci a i s jejich čarováním. Pěkná oddechovka na jeden večer.

13.06.2023 5 z 5

Hnízdo strachu Hnízdo strachu Kay Hooper

Další čtivá kniha této série plná duchů. Stojí za přečtení.

16.05.2023 5 z 5

Krtek a rozdíly Krtek a rozdíly Jiří Žáček

Další leporelo o krtečkovi, pěkné říkanky pro malé čtenářky.

19.02.2023 5 z 5

Aidanovo tajemství Aidanovo tajemství Kimberly Cates

Ze začátku jsem se nemohla do knihy začíst. Druhá polovina byla záživnější. Jak píše komentář níže, neurazí, nenadchne.

11.06.2022 3 z 5

Všichni dobří (herci a zpěváci) Všichni dobří (herci a zpěváci) Rudolf Mihola

Knihu jsem přečetla. Některé osobnosti jsou více známé i díky filmům pro pamětníky.

28.02.2022 3 z 5

Mrazivá pouta Mrazivá pouta Kay Hooper

Další pěkná kniha ze série o agentech FBI. Četla se mi moc dobře, takže každá volná chvilka byla využita. Líbilo se mi také, že zde bylo uvedeno i to, v které knize jsme se s agentem již setkali.

26.02.2022 5 z 5

Krtek a potopa Krtek a potopa Zdeněk Miler

Knihy o krtečkovi můžeme s vnoučaty číst stále dokola.

23.08.2021 5 z 5

Smrtící setkání Smrtící setkání J. D. Robb (p)

Další kniha z mé oblíbené série o Evě Dallasové. Tentokrát trochu jiná, méně krutých krvavých vražd, ale na příjemném čtení to neubralo. A tak zase s chutí na nový příběh.

09.08.2021 5 z 5