jarkaska jarkaska komentáře u knih

Zachráněné dopisy Zachráněné dopisy Sandra Brown

Jedna z romantických knih, která se pěkně četla. Příjemné letní čtení.

10.07.2021 5 z 5

Klíč vědění Klíč vědění Nora Roberts

Další pokračování hledání teď druhého klíče se mi líbilo. Děj měl spád. Líbí se mi, že zde vystupují všechny tři dvojice. A teď se už těším na závěrečný díl.

04.07.2021 5 z 5

Cosi o tobě Cosi o tobě Julie James

Pěkné čtení, těším se na další díl série.

17.11.2020 5 z 5

Děti nikoho Děti nikoho Hana Hindráková

Večer jsem se začetla do této knihy, a odložila před půlnocí. Pěkně čtivý příběh dětí v Africe.

21.09.2024 5 z 5

Falešné stopy Falešné stopy Enid Blyton

Opět pěkný příběh kamarádů Tajné sedmy.

15.08.2024 5 z 5

Kotě z Kocourkova Kotě z Kocourkova Václav Čtvrtek (p)

Knihu jsem poslouchala jako audioknihu. Pěkné krátké pohádky namluvené Jitkou Molavcovou se příjemně poslouchaly.

10.07.2024 5 z 5

Šťastný únik Růženky Kulíškové Šťastný únik Růženky Kulíškové Daisy Meadows

Tento příběh byl o tom, jak Jola a Lilka pomohly morčátku Růžence zachránit její rodiče a sourozence, a les Přátelství od zla čarodějnice Grizeldy. Vše jako vždy dobře dopadne.

03.05.2024 5 z 5

Dokonalá partie Dokonalá partie Johanna Lindsey

Další pěkná kniha autorky. Příběh Julie a Richarda se mi líbil.

01.05.2024 5 z 5

Čertice Andělka - Dohazovačka! Čertice Andělka - Dohazovačka! Alan MacDonald

Tři krátké a veselé příběhy Andělky Hezoučké, neboli čertice Andělky. Pěkně jsme se u nich nasmály.

22.01.2024 4 z 5

Ela a narozeninové představení Ela a narozeninové představení Darcey Bussell

Další pěkný příběh malé baletky Ely v zemi kouzel. Ela vyrostla z kouzelných střevíčků a tak je daruje nové baletce Rose.

30.12.2023 5 z 5

Po stopách štěňátka, koťátka a kůzlátka Po stopách štěňátka, koťátka a kůzlátka Alain Jost

Tentokrát jsme četly příběh o štěňátku, koťátku a kůzlátku. Pěkné čtení, vnučka Emička má také kočku Mícu, ona je taková kočičí máma. Líbily se nám i krásné obrázky.

14.11.2023 5 z 5

Nezbedný poník Nezbedný poník Rebecca Johnson

Další z příběhu malé veterinářky Julinky. Moc se nám všem líbil. Pěkná série. Už se chystáme na další příběh.

29.09.2023 5 z 5

Přísně tajný plán Přísně tajný plán Rebecca Johnson

Další pěkná kniha o zvířátkách. Julinka je naše nejmladší vnučka, ale u čtení ještě moc nevydrží. Ty starší už jsou lepší posluchači. Už se těšíme na další příběh.

29.09.2023 5 z 5

Plameny v ráji Plameny v ráji Ann Maxwell

Pěkná, čtivá kniha. Líbila se mi. Určitě vyhledám další knihy autorky.

17.07.2023 5 z 5

Láska plná překvapení Láska plná překvapení Rosemary Carter

Taková pěkná oddechovka. Předem se ví, jak to dopadne. Dobře.

05.06.2023 4 z 5

Dlouhá cesta Dlouhá cesta Bethany Campbell

Po knize jsem sáhla náhodně. Potřebovala jsem si po předešlé knize přečíst něco nenáročného, oddychového. A neudělala jsem chybu, tento příběh se mi moc líbil.

27.02.2022 4 z 5

Otoč se tváří ke slunci Otoč se tváří ke slunci Ivana Andrews

Kniha se mi četla dobře. Krátké kapitoly a tak jsem přidávala jednu a ještě jednu až jsem byla na konci knihy. Takové odpočinkové čtení.

20.02.2022 4 z 5

Romantická cesta Romantická cesta Stephanie Howard

Romantická oddechovka. Kate a Vittorio jsou jako kočka a pes, ale láska zvítězí.

19.02.2022 4 z 5

Příběhy z Medvědína 2 Příběhy z Medvědína 2 Jana Pacnerová

Další příběhy medvídků a opět příjemné pobavení.

25.01.2022 5 z 5

Příběhy z Medvědína 1 Příběhy z Medvědína 1 kolektiv autorů

Koupila jsem ji vnučce, která má ráda zvířátka. Upoutala mně i ilustrací. Teď když jsem při stěhování knihu našla, ráda jsem si ji přečetla i sama.

25.01.2022 5 z 5