jarkaska komentáře u knih
Kniha , která se četla jedním dechem Už se těším na poslední díl série.
Pěkná kniha, dobře se četla, jako zatím každá od této autorky. Doporučuji.
Příběh u kterého nemusíte moc přemýšlet. Kniha na deštivé odpoledne.
Moje první kniha od této autorky, objevila jsem ji díky výměnnému fondu naší knihovny. Je to taková oddechovka při které se nemusí moc přemýšlet. Určitě si přečtu i knihu o bratrovi Lizzi vévodovi Jamesovi.
Další příběh ze série Evy Dallasové nezklamal. Kniha se četla jedním dechem. Už se těším na další příběh.
Krátký milý příběh. Kniha mohla mít o pár stránek více a děj více rozepsat.
Nikdy jsem knihu o Alence nečetla. Díky vnučce, která začíná číst, jsem si ji přečetla také.
V knihovně jsem objevila tuto knihu, je sice staršího vydání a tak vnoučátka mají dnes již deset let. Každý den poslouchám Srdcovky Zdeňka Junáka, kde o nich mluví s láskou, stejně jako o manželce Irence a dceři Zuzance. Líbil se mi i jako Josef Ambrož v Četnických humoreskách, které vždy sleduji. A hlavně se mi líbí jako herec v Městském divadle Brno, kam s dcerou jezdíme na divadelní představení. Jen mě mrzí, že v současné době to nejde. Snad už brzy se vše vrátí zpět a já budu moci zase se setkat s panem Junákem při divadelním představení.
Co si dnes přečteme? Ptám se čtyřleté vnučky. A takto to dopadlo. Knihu čteme tak 1x měsíčně.
Další kniha s Alvirou, četla se pěkně. Stačily dva večery.
Vnučka při návštěvě knihovny, si našla tuto knížku. Takže jsme po večerech četly příběh štěňátka.
Další skvělá kniha od této autorky. Doporučuji si přečíst.
Pěkné, vtipné čtení. Snad se od této autorky dočkáme i dalších knih.