jarmila6295 komentáře u knih
Velmi podařený kousek, moc se mi líbilo prolínání minulosti s přítomností.
Poklidný příběh, jehož děj si člověk tak nějak umí domyslet..., zbytečně dlouhý děj, kdy až na posledních stránkách dojde k dokonání cesty osudu :-), pořád jsem chtěla přestat číst, ale jsem ráda, že mohu zařadit do přečtených knih. Hezká oddechovka.
Slzy v očích..., ještě, že jsou (byli mezi námi) lidé typu Jindřicha Flussera a Antonína Kaliny..., smekám před nimi!
Kniha se mi velmi líbila, až si mi příběh úplně zaryl pod kůži a měla jsem hroznou potřebuji ji dočíst.
Pořád jsem byla na rozpacích, co si o knize mám myslet, ale vzhledem k tomu, že se četla rychle, tak jsem pokračovala, abych věděla, co z toho vlastně vyleze. První polovina knihy byla taková těžko orientovatelná, ale závěr se mi líbil, konečně to dávalo smysl a kniha ve mně zanechala příjemný až mrazivý dojem, takže konec dobrý, všechno dobré a jsem ráda, že jsem jí dočetla :-D
Ze začátku jsem byla lehce v rozpacích, co se z knížky vyvrbí, ale na konci jsem musela zamáčknout slzu :-), takže doporučuji.
Za mne - perfektní, napětí, náboj, pochybnosti až do konce. Doporučuji.
Bohužel se jednalo o příběh na základě skutečné události... :-(, ale velmi dobře napsaný.
Super! Zatím nejlepší z těch 3 knih, které jsem od něj četla :-)
Tato kniha se mi líbila mnohem více než Dívka v ledu - doporučuji!
Velmi silný příběh - mělo by se to zařadit do povinné četby pro každou dospívající dívku. Jsem velmi ráda, že pro paní Ivu toto "peklo" skončilo. Doufám, že zbytek života má už jen plný slunce!
Perfektní! Bavilo mne to od začátku až do konce! Vřele doporučuji!
Kniha mne vůbec nebavila, hlavní představitelka pořád na koberečku u šéfa.., ne, nic pro mne...