Jessybelle Jessybelle komentáře u knih

Koně - Práce ze země Koně - Práce ze země Lesley Bayley

Zajímavá kniha o práci s koňmi ze země pohledem různých uznávaných trenérů. Našla jsem v ní hodně inspirace.

14.11.2016 5 z 5

Osudová láska Osudová láska Eloisa James

Zajímavá kniha už jen tím příběhem, manželského páru po pár letech společného života.dokážu si představit, že se k této knize někdy vrátím.

14.11.2016 5 z 5

Karel IV. - Památná místa tehdy a dnes Karel IV. - Památná místa tehdy a dnes Jiří Martínek

Kniha se mi líbí,je to takové shrnutí, které je psané poutavě, rozdělené do krátkých kapitol.

03.11.2016 5 z 5

Nalezený sen Nalezený sen Nora Roberts

Pěkná knížka, líbila se mi nejvíc, možná proto, že tam jsou i koně, že Michael byl jaký byl.

01.11.2016 5 z 5

Věrná svému snu Věrná svému snu Nora Roberts

Taková příjemná oddechovka, o malinko lepší než první díl.

29.10.2016 5 z 5

Bříza v bouři Bříza v bouři Vlasta Javořická

Celkově pěkná knížka, jen jsem si musela zvyknout na styl psaní,byla to první knížka od této autorky.

29.10.2016 4 z 5

Odvaha snít Odvaha snít Nora Roberts

Taková pohodová oddechovka s happyendem.

26.10.2016 5 z 5

Blonďatá stíhačka Blonďatá stíhačka Simona Monyová (p)

První kniha od této autorky, no četla se celkem v poho, místy vtipná, místy naivní, příběh,který se klidně mohl stát. Ale zase něco extra to nebylo.

23.10.2016 3 z 5

Dáma v nesnázích Dáma v nesnázích Nicole Byrd

Pěkná knížka, milý příběh se šťastným koncem.

23.10.2016 5 z 5

Draculův švagr Draculův švagr Miloslav Švandrlík

Kniha k nesehnání, ale nakonec se podařilo v antikvariátě... Je to prostě super kniha, slyšela jsem v kdysi v rádiu na pokračování, taky super, ale kniha je kniha. Švandrlík je machr!

18.10.2016 5 z 5

Hříšné myšlenky Hříšné myšlenky Barbara Pierce

Velmi pěkná knížka, zajímavý příběh, libí se mi jak se hrdinka zachová, dokážu si představit, že ke knížce vrátím.

16.10.2016 5 z 5

Lekce manželství Lekce manželství Victoria Alexander

Pěkná knížka, mile romantická, taková oddechovka. Věřím, že bych se k ní po čase mohla vrátit.

09.10.2016 5 z 5

Zelená míle Zelená míle Stephen King

Skvělá kniha i film, který jsem viděla jako první, a oboje bylo super. Myslím, že není třeba víc komentovat. King je King.

03.10.2016 5 z 5

Nečekaný návrat Nečekaný návrat Gayle Callen

Pěkná kniha, zajímavá zápletka, romantika, nenáročná, určitě potěší.

02.10.2016 4 z 5

P.S. P.S. Aňa Geislerová (p)

Aňu mám ráda, kniha se mi moc líbila, ale naráz bych ji nedala, četla jsem ji dlouho,vždy jen jeden či dva kousky,když jsem měla chuť.a paráda... A navíc ty kresby,úžasné... Vazba,stáhnutí gumičkou, záložka... Celkově je to nejkrásnější kniha v mé knihovně.

25.09.2016 5 z 5

Levhart Levhart Jo Nesbø

Víc než jen super kniha,miluju Nesba a jeho Harryho, a ač je Harry jakýkoliv na konci knihy mi přisel fakt drsnej jak vyřešil svou situaci v domě...klobouk dolů.

25.09.2016 5 z 5

Únik Únik Nora Roberts

Pěkná, čtivá a napínavá kniha,četla jsem před hodně lety a nelituji, že jsem ji opět vzala do ruky.

16.09.2016 5 z 5

Ellinor, dcera pradleny Ellinor, dcera pradleny Hedwig Courths-Mahler

Velice jednoduchá romantická kniha stylu červené knihovny bez milostných pletek. Nicméně přečíst se to dá.

08.09.2016 3 z 5

Přijď a už zůstaň Přijď a už zůstaň Nora Roberts

Tato knížka byla úplně první,kterou jsem od teto autorky četla, je to už moře let. Viděla jsem ji číst jednu paní ve vlaku a ze zvědavosti jsem si ji pak půjčila. Zaujala mě a díky ní a dalším knihám Nora Roberts stala mou oblíbenou autorkou. Dnes mi přijde přeromantická, ale čtivá. Na oddech je super.

06.09.2016 5 z 5

Přístav naděje Přístav naděje Rosie Goodwin

Dle názvu jsem čekala jednoduchou romantiku, ale byla jsem mile překvapena příběhem i zpracováním... Mohu jen vřele doporučit.

31.08.2016 5 z 5