Jessybelle Jessybelle komentáře u knih

Lovci hlav Lovci hlav Jo Nesbø

Jiná než Holleovky,ale ne horší, prostě jiná... Něco je ale trochu přitažené za vlasy... Treba to kousnuti ... Možná zkusím i mrknout na film. Ale určitě stojí za přečtení.

13.08.2016 5 z 5

Zlověstný úplněk Zlověstný úplněk Nora Roberts

Paráda,skvěle se četla,měla super zápletku, nechyběla romantika. Mohu jen doporučit.

06.08.2016 5 z 5

Spasitel Spasitel Jo Nesbø

Další brilantní počin tohoto autora,miluju jeho detektivky.

04.08.2016 5 z 5

Tichý přístav Tichý přístav Nora Roberts

Super kniha,i když první díl byl lepší. Sybill mě zaujala a nakonec se pěkně vybarvila. Kniha k oddechu a odpočinku, těším se na další díl, škoda že je poslední.

29.07.2016 5 z 5

Past na dobrodruha Past na dobrodruha Nora Roberts

Knihu jsem četla již několikrát, myslím, že není třeba víc komentovat...

23.07.2016 5 z 5

Až do nejdelší smrti Až do nejdelší smrti Ed McBain

Perfektní kniha,čtivá,děj odsýpá.můžu jen doporučit.

22.07.2016 5 z 5

Co je nového, kotě? Co je nového, kotě? Alexandra Potter

Kniha nebyla špatná,ale četla jsem i lepší.nicméně je to nenáročné čtení pro chvilky oddychu...pri čtení jsem však měla pocit, že jsem už něco takového četla...

22.07.2016 4 z 5

Na růžích ustláno Na růžích ustláno Nora Roberts

Krásná oddychová romantická knížka, předvídatelný konec i následující díly. Nicméně jí to neubírá na kvalitě. Přečtu si i další díly.

16.07.2016 5 z 5

Zaváté stopy Zaváté stopy Nora Roberts

Pohodové počteníčko,romantika trocha toho napětí,zařadila bych ji do takového zlatého středu autorčiných knih.

10.07.2016 5 z 5

Lady Fuckingham Lady Fuckingham Oscar Wilde

Knížku jsem si přečetla na doporučení své kamarádky,no upřímně,jsem to přečetla, bylo to čtivé nenáročné...na dobu, ve které to autor napsal,dost odvážné. Na dnešní dobu, kdy je podobných knih moře, tak je to skoro obyčejné. Na druhou stranu to zase dělá skvělého autora lidštějším.

05.07.2016 4 z 5

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci Zoufalé ženy dělají zoufalé věci Halina Pawlowská

Líbí se mi humor autorky,ale tato kniha mě příliš nezaujala. Nějak jsem se ji prokousala, asi proto, ze byla tak kratka, ale víckrát ne.

03.07.2016 2 z 5

Zrada Zrada Sasha Blake

Zprvu jsem se nemohla začíst,trochu tápala v postavách a časech,ale pak to bylo supr,melo to spád.akorat se jim stalo toho tolik špatného,že je to az absurdní...

03.07.2016 4 z 5

V pravou chvíli V pravou chvíli Nora Roberts

Po slaďácích od této autorky, knížka, která má spád, napětí, nějakou tu romantiku, prostě super knížka, ke které se určitě jednou vrátím.

23.06.2016 5 z 5

Perlová zátoka Perlová zátoka Ann Maxwell

Super knížka, některé knížky jsem četla už před lety, a musím říct, že mě ani tato kniha mě nezklamala. takže můžu jen doporučit.

18.06.2016 4 z 5

Ohnivý soumrak Ohnivý soumrak Nora Roberts

Pěkná, napínavá, dobře čtivá kniha.

13.06.2016 5 z 5

Výuka lady Caroline Výuka lady Caroline Patricia Cabot (p)

Kniha se mi líbila, četla se moc pěkně, zajímavá zápletka, romantika, napětí. Patří mezi knížky, ke kterým se ráda vrátím.

12.06.2016 5 z 5

Dívka, která kopla do vosího hnízda Dívka, která kopla do vosího hnízda Stieg Larsson

Super kniha, vše geniálně promyšlené. Vůbec se mi nechtěla pouštět z ruky. Na konci mi bylo líto, že už je konec...

07.06.2016 5 z 5

Borec Borec Julie Garwood

Kniha je čtivá, zajímavá, oddechová.

01.06.2016 4 z 5

Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

Perfektní kniha, zápletka, Lisbethina minulost, zajímavá, napínavá, děj odsýpá, žádná nuda. Na konci jsem si říkala, že to přece nemůže takhle skončit, že by to Lisbeth nedala... takže už čekám, až budu moc jít pro další díl...

30.05.2016 5 z 5

Návrat Pařížana Návrat Pařížana Julia Stagg

Kniha se mi líbila, ze začátku jsem se nějak nemohla začíst, ale pak v pohodě, taková oddechová četba, nenáročná, zajímavá.

24.05.2016 4 z 5