jihej komentáře u knih
Nestárnoucí klasika. Po letech jsem si přečetla znovu a byla jsem opět nadšená.
Čtivý styl je pro mě jediným kladem knihy. Kim je nepříjemná osoba, mantra o ,,přivedení děvčat domů" se opakuje tolikrát, až působí směšně a důvod, proč jednu z dívek únosci propustili, je až vrcholně absurdní. Údajně proto, aby ji mohli znovu unést! Postup pátrání, kroky vyšetřování, nalézání stop a popis rozplétání případu zde téměř chybí. Tým sedí ve vile, pije kávu a trpí únavou. Knížka mě zklamala.
Knížka je skvělá!! Od začátku výborně čtivá, napínavá a závěr s rozuzlením je naprosto dokonalý.
Poměrně dobře popsáno téma dokonalého manželství navenek a skryté temnoty, která je skryta ,,pod povrchem". Nejde o úplně originální námět, ale jeho zpracování je v tomto případě podle mě zdařilé a čtivé.
Skvělý thriller! Od začátku výborně čtivá, napínavá a závěr s rozuzlením je naprosto strhující. Rozhodně doporučuji všem, kdo mají rádi tento žánr. Nebudete zklamáni!
Další šance pro autorku dopadla o poznání lépe. Přesto se Kim mou favoritkou nestala a asi už nikdy nestane.
Oldřich z Chlumu, panoš Ota, zjizvený Diviš....další z detektivek s dokonale vykreslenou atmosférou středověku. Opět velmi poutavý příběh osvědčeného autora.
Skvělá kniha,napínavá,tajemná,výpravně popisující prostředí i postavy.
Začátek knihy mě velmi zaujal, ale postupně jsem se začala nudit. Očekávala jsem mnohem víc.
Tolik nepravděpodobností, nesmyslů a nepřesvědčivosti pohromadě jsem dlouho v žádném thrilleru nenašla....nedočteno. Nerozumím nadšeným recenzím.
Knížka mě bavila, četla se moc pěkně. Závěr sice trochu přitažený za vlasy, ale celkově hodnotím pozitivně.
Výborně vymyšleno, splňuje přesně to, co od Agáthy Christie očekáváte!
Nádherná tajemná kniha,zajímavé rozuzlení prolínajích se dějů.
Skvělá kniha, přečetla jsem téměř naráz. Sice občas Winter reaguje zvláštně a jinak, než by se očekávalo, ale to nic nemění na faktu, že se kniha čte skvěle a rozhodně milovníky tohoto žánru nezklame.
Přečteno, ale byla to dřina...Někoho určitě bude bavit, ale pro mě zdlouhavé a bez gradace.
Očekávala jsem trochu větší spád a tempo, místy jsme ztrácela přehled v postavách.