Jiparis komentáře u knih
Příjemné překvapení, že i historická detektivka může být živá, napínavá a zároveň poučná.
Zajimava sonda do pocitu cloveka, ktery je zmitan pochybnostmi zda sveho partaka opravdu zna. Jako ostatni horim netrpelivosti, jak vse dopadne.
Zajimavy namet, kdy se ani policista nevyhne zlocinu, misty trochu rozvlekle.
Kniha me nenadchla, dalo mi to dost usili prokousat se do konce.
Predstava provadene lobotomie mi byla tak neprijemna, ze jsem si pribeh nemohla plne uzit.
Dobra detektivka se vsim vsudy.Napeti, spletite vztahy, zahady a necekane zvraty.
Zvrhly klub zoufalych rodicu,kteri se svymi ciny snazi pritahnout pozornost k sikane a jejim dusledkum. Skvele napsane.
Jak můžete žít vedle někoho celý život, a přitom ho vůbec neznat? Celé manželství Caroline je provázeno alkoholem .Námět k zamyšlení kam to může vést, když nad námi převezme moc.
Mně se líbilo moc. Zvláštní, nezdravé pouto mezi sourozenci, které ničí vztahy a životy kolem.
Pohled na to, jak je těžké ve vězení přežít a jak je těžké domoci se spravedlnosti, když je do věci zapletena policie.
Krasna drsna krajina a deti, ktere trpi citovou deprivaci.Zajimavy ramec pro psychologicky thriller, kdese jen tezko urcuje, kdo je vrah a kdo obet.
Bohužel nemalé množství dětí utrpí v dětství emocionální trauma a z některých se stanou zločinci. Zlu se nesmí přihlížet.
To byla jízda. Nejen velmi napínavé, ale také přesvědčivě popisující pocity těch, kteří mají mezi blízkými vraha.
Dozvedela jsem se mnoho noveho o umelcich z doby normalizace.Souhlasim s nazorem na myslenkovy posun Vaclava Klause. A urcite navstivim Muzeum Kampa.
Nakonec jsem dočetla až do konce, ale tohle nebyl můj šálek čaje.
Zajímavý pohled na problematiku pěstounství z obou stran s nečekaným závěrem.
Další skvělá detektivka a pro mě nový autor, kterého budu vyhledávat.
Skvělý psychologický thriller, přesvědčivá sonda do mysli ženy, která žije s pocitem, že zavinila smrt své dcery.