Květy nad peklem přehled

Květy nad peklem
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397526/bmid_kvety-nad-peklem-5S9-397526.jpg 4 222 222

Teresa Battagliová série

1. díl >

Psychologický thriller zavede čtenáře do ponuré zasněžené krajiny italských Dolomit, imaginární furlánské vesničky, jejíž klidný život naruší série vražd. Záhadný pachatel číhá na své oběti v hlubokých lesích a jedná s extrémní brutalitou. Vyšetřování vede šedesátiletá Teresa Battagliová, ostřílená specialistka na vraždy, která pod drsnou slupkou tají křehký vnitřní svět. Životem unavená žena se díky svým výjimečným empatickým schopnostem snaží všemi silami vcítit do myšlení hromadného vraha a zachránit jeho poslední oběť, zároveň se však musí obávat, že právě o svou hlavní zbraň, výjimečný pozorovací talent, už brzy přijde. Autorka zasadila strhující vyprávění do sugestivních obrazů důvěrně známé krajiny svého domova, kde se pod zdánlivě pokojným povrchem skrývá nejedno tajemství.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Argo
Originální název:

Fiori sopra l'inferno, 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Květy nad peklem. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (84)

Čmeláček
04.08.2024 5 z 5

Tak tohle byla výborně napsaná, napínavá detektivka z Itálie s nevšední zápletkou a ještě nevšednější komisařkou Teresou Battagliovou :). Četla se mi jedna báseň, proto kniha ode mne dostává všech pět stars a doporučení! :)

jarin58
25.07.2024 4 z 5

Skvěle napsaná kniha s nevšední zápletkou.Co mi však vadilo,že z vyšetřovatelů nikoho nenapadlo povolat psovoda.


Simi
18.06.2024 5 z 5

Brilantně napsaná detektivka z prostředí italských hor, kde slovo komunita znamená víc, než u nás. Tajemství se střeží a těm z venku do nich nic není. Prostředí nám může být blízké, koneckonců plno lyžařů migruje každý rok právě do Dolomit. Jj italský román je vždycky psán jinak, ale má své kouzlo. Komisařka Teresa Battaglia je fakt dobrá a sekunduje jí nový člen týmu, který má potenciál a díky za něj, protože alzheimer, se kterým komisařka bojuje, se už projevuje. Příběh není žádná sociální krimi, mrtvol je tam dost, ale nad vrahem mi doslova puká srdce lítostí.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (9. týden)

24.02.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Květy nad peklem v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených254x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených20x
v Knihotéce191x
v Chystám se číst259x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech2x