jiri77 komentáře u knih
Po povídkové knize Panoptikum je to druhá povídková kniha co jsem od autora přečetl a musím říct že se mi Panoptikum líbila o něco více. Z povídek se mi nejvíce líbily Navždy,Fanda a Hra ,zato povídky Nakopnutí a Nekrolog u mě propadly ,přesto knihu hodnotím kladně a všem bych ji doporučil. Je to skvělé oddechové čtení :-)
Kniha se šesti zajímavými tématy s novými poznatky o Hitlerově rodině ,O legendě Rommel, Hitler a peníze, Himmlerovo šílenství a vina, Hitlerovy ženy a Albert Speer-mistr podvodu . Kniha se mi velmi líbila akorát mě mrzí že se v knize objevují chyby a překlepy u dat. Přesto hodnotím plným počtem hvězd protože autor nemůže za české vydání.
Kniha kterou by si měl ,,prolistovat'' každý zapálený čtenář,je v ní plno inspirací ke čtení.
Kniha se mi zdála zbytečně moc roztahaná s nepřeberným množstvím postav ve kterém jsem se začal už ztrácet.Autorova snaha o co nejbrutálnější popis vražd mi přišla taky zbytečná.
Malá knížka se stručnými informacemi o starověkém Egyptě,vhodná pro začínající čtenáře,kteří se zajímají o historii Egypta.
Zajímavá a poučná kniha,skvělá sonda do života pěti papežů a Vatikánu.
Skvělý thriller o cestování časem a prostorem. Napínavý děj od začátku až do konce,jedna nejlepších autorových knih.
Pohodové a dobrodružné westernové čtení. Dobrá knížka na prázdninové chvíle.
Tak tahle kniha mě vůbec nezaujala a dočetl jsem ji na sílu. Jednu hvězdu ,za pár trefných a vtipných poznámek.
Celkem mě to mile překvapilo. Božská komedie převedena do dnešní doby. Skvělý popis myšlenek postav.
Djian dobře popisuje život muže závislého na své matce a díky tomu jeho problémy jak ve společenském ,tak i v rodinném životě. Kniha je krátká ale četla se mi velmi obtížně a musel jsem některé části číst i vícekrát ,abych vůbec pochopil děj. Přesto jsem rád ,že jsem si knihu přečetl a celkově jsem byl nakonec spokojen. Někdy si ještě něco od autora rád přečtu.
Těžké čtení o hledání pravdy v sobě samém a identity. Náročná kniha ,která mi moc nesedla ale přesto jsem rád ,že jsem si ji přečetl.
Kniha mi moc nesedla. Hodně mi vadilo ,že díky přeskakování osob a doby byla kniha hodně chaotická. Knihu jsem ale dočetl celou,obsah mi přišel zajímavý a mírně a velmi okrajově jsem nakoukl do Maďarské historie.
Je tragické co se v Terezíně dělo ale tahle novela mě moc nezaujala. Co se mi na knize líbilo byly ilustrace jeho dcery. Přesto jsem rád ,že jsem se touhle knížkou setkal.
Do knihy jsem nešel s nějakým očekáváním ,nebot' špionážní příběhy mi nikdy moc nesedli. Řekl jsem si ,že od mého oblíbeného autora ho zkusím ,ale s lítostí musím říci, že mě kniha nebavila. Zbytečně roztahané,nezáživné a ztrácel jsem se v ději. Snad další knihy autora ,budou už lepší.
Po přečtení téhle knihy ,si určitě každý řekne ,že musí něco udělat pro své zdraví. Autor nikoho nenutí hned k drastickému přechodu na živou stravu a doporučuje alespoň mírný přechod k zdravému životnímu stylu a jídelníčku. Už jako dítě jsem si říkal ,proč si člověk upravuje tepelně stravu,,když to žádný živočich nedělá''. Určitě nezačnu žít přímo RAW ,ale trochu si z knížky vezmu a obohatím jídelníček čerstvou zeleninou,ovocem, chutnými oříšky a semínky.
Typický Charles Dickens. Boj dobra se zlem a chudých vůči majetným s atmosférou Nového roku.
Krásné ilustrace,skvělá autorova fantazie,až jsem žasl jak ho mohlo něco takového napadnout a veselé rýmy a povídky, akorát co mi trochu nesedlo, to zacházení se zvířaty ale to k té době hold patřilo. Je to klasika,kterou by si měl každý přečíst.
Jednoduché a odpočinkové čtení,které nenutí čtenáře nad ničím přemýšlet.
Knihu jsem si v knihovně půjčil jen tak naslepo,tak to pro mě bylo překvapení ,jaký se z toho vyklubal skvělý a napínavý příběh, Záhady a pozorování UFO mě baví a líbila se mi autorova fikce a úprava příběhu. Skvělé a napínavé čtení.