Jitaku Jitaku komentáře u knih

Každé řešení má svůj problém Každé řešení má svůj problém Kerstin Gier

Vtipné, pohodové čtení, humorný příběh, bavila jsem se.

02.12.2014 4 z 5

Dopisy z ostrova Skye Dopisy z ostrova Skye Jessica Brockmole

Moc se mi líbilo, jak se příběh postupně odkrývá, formou dopisů se střípky skládají do sebe. Hezké čtení, třeba na dovolenou.

11.08.2014 5 z 5

Měj mě rád Měj mě rád Eva Urbaníková

Kniha se mi docela líbila, jen ten konec mě tedy rozčílil... nepochopila jsem, když hlavní postava celý život pro něco žije a když to konečně může mít, tak to zahodí... Jinak se kniha četla dobře, dotýká se zajímavého tématu porodnictví, nahlíží z pohledu lékařů a porodních dul. Ráda si přečtu i ostatní knihy od této autorky.

10.06.2014 4 z 5

Cukr a sůl Cukr a sůl Táňa Keleová-Vasilková

Kniha se mi moc líbila, dotýká se spousty problémů tolik běžných v dnešních rodinách. Velice čtivě napsaná.

05.06.2014

Zvuk slunečních hodin Zvuk slunečních hodin Hana Andronikova

Kniha se mi těžce hodnotí. Příběh byl opravdu zajímavý, jako celek se mi líbil. Ale styl psaní byl pro mne hodně náročný, emotivní, až depresivní. Těšila jsem se, až knihu dočtu a odložím. Rozhodně na ni ale nezapomenu a doporučuji přečíst.

06.04.2018 4 z 5

Ledové střepy Ledové střepy Lenka Chalupová

Kniha mě velice zaujala a dobře se četla. Je to "drsný" příběh ze života, napínavý do poslední stránky, kde čtenáře čeká nečekané rozuzlení, když se dozví, jak vše dopadne. Rozhodně mi příběh zůstane v hlavě.

05.03.2018 5 z 5

Učiněná katastrofa Učiněná katastrofa Jamie McGuire

Kniha mě nenadchla, stejný příběh, jako první díl, jen psaný z pohledu Travise. Děj je předvídatelný, nic překvapujícího.

03.10.2017 3 z 5

Dlouhé stíny Dlouhé stíny Leila Meacham

Nádherný poutavý příběh s nečekaným koncem, který dopadl úplně jinak, než by čtenář očekával.

26.11.2015 5 z 5

Nevěra Nevěra Paulo Coelho

Bohužel jsem knihu ani nedočetla, nelíbil se mi vůbec styl psaní, nebavila mne. Po padesáti stranách jsem to chtěla vzdát, přidala jsem ještě dalších padesát a poté knihu odložila.

15.06.2015

Hra svalů Hra svalů Simona Monyová (p)

Kniha je opravdu "ze života", moc se mi líbila. Zaobírá se zajímavým tématem, nutí čtenáře přemýšlet, co všechno jsou lidé pro lásku schopni obětovat. Doporučuji přečíst.

06.05.2015 4 z 5

Zlaté náměstí Zlaté náměstí Cathy Kelly

Moc milá kniha, která pohladí po duši.

14.07.2014 5 z 5

Máma pro Veroniku Máma pro Veroniku Táňa Keleová-Vasilková

Krásný příběh, četla se jedním dechem.

30.06.2014 4 z 5

Deník Gréty Kaiserové Deník Gréty Kaiserové Klára Janečková

Tématicky zajímavě zpracovaný příběh, který se nevyhýbá krutosti a reálnosti života. Líbilo se mi popisované rozdílné prostředí chudé vesnice v Čechách, bohaté Vídně a poté turecké země a její mentality. Nelehký život dvou sester mě zaujal, příběh se mi velmi líbil.

27.10.2017 5 z 5

Otevřené manželství Otevřené manželství Tess Stimson

Kniha se mi velmi líbila... čekala jsem "klasickou" zápletku s nevěrou jednoho z partnerů, ale tohle předčilo moje očekávání:-). Rozhodně doporučuji přečíst!

14.10.2015 5 z 5

Já a on Já a on Táňa Keleová-Vasilková

Kniha se dobře četla, ale dějem mě tolik neuchvátila. Příběh se mi zdál zdlouhavý, obyčejný, místy nezáživný. Autorka má lepší knihy.

23.06.2014 2 z 5

Dovolená s tátou Dovolená s tátou Dora Heldt

Odpočinková a vtipná kniha, ideální na dovolenou nebo oddech. Její čtení mě bavilo.

10.04.2014 4 z 5