jitka7 jitka7 komentáře u knih

Závislá od teba Závislá od teba Laurelin Paige

Strašně se mi líbilo to téma. Zvláštní povaha a závislost hlavní hrdinky. I zvláštní zápletka tam byla. Jenže pak to šlo trošku do kopru. Nějak mi to pak nesedlo, nelíbilo se mi to zpracování. Začalo se to pořád točit v kruzích. Škoda.

14.01.2019 2 z 5

Chci jen dítě Chci jen dítě Susan Elizabeth Phillips

Já se pobavila. Něco se mi teda trošku nelíbilo, ale to tak asi bývá. Ten začátek byl trošku bláznivý a zvláštní, ale pak už to jelo. Příjemné k odereagování.

14.01.2019 4 z 5

Umět milovat Umět milovat Katie Cotugno

Tohle byl propadák. Kdyby tam bylo napsáno dívčí román, tak bych to pochopila. Ale je to román pro ženy. O náctileté holčině, která má malé dítě a klukovi, který, já ani nevím, jakou úlohu tam měl. Nepřišlo mi to ani vtipné, žádné pokání nebylo, nic. Naprosto nesmyslný příběh. Silně věřící Reena se zamiluje, trpí Sawyerovi snad úplně všechno, závislosti - jeho chování - jeho odjezdy. A pak přijede a ejhle. A na slovo Zmlkni jsem už fakt byla alergická.

14.01.2019 1 z 5

Obejmi noc Obejmi noc Karen Chance

Asi to měla být komedie či co :) :)

Unesena stínem Unesena stínem Karen Chance

Odpad. Knihy se nepálí, ale tohle nemá s knihou nic společného.

Dotkni se temnoty Dotkni se temnoty Karen Chance

Tak jsem se na tuto sérii těšila a když jsem otevřela a začala číst, nechápala jsem, co to proboha je. Jako co to je??? Byla jsem tam a potkala upíra... a teď to přijde, bla, bla, bla, bla, bla.... sáhodlouhý odstavec, někdy i na půl strany o tom, co co znamená. Nudné popisky, že se člověk ztrácí v samotném ději. Hůř napsanou knihu jsem asi už nečetla. Tohle bylo strašný. Utrpení.

Splynutí Splynutí Maggie Stiefvater

Jediný, kdo je v této knize nějak čtivý je Cole. Jinak to je zase opět o ničem. A pak teda i vlci, toť vše. Strašně nudné, nezajímavé.

Váhání Váhání Maggie Stiefvater

Tak zas opět děj o ničem, teda vlastně jeden či dva zvraty se tam stanou, které člověk po přečtení první knihy tak nějak očekává. Asi nejlepší je, že dorazil Cole s tím jeho šíleným mozkem a šílenou povahou.

Mrazení Mrazení Maggie Stiefvater

Strašně mě bavilo to téma. Jenže asi tak v půlce pak člověk zjistí, že je to vlastně pořád dokola a nic jiného se nedozvíte. Bavilo mě Samovo vzpomínání na současnou rodinu a ten kontrast s tou původní. Grace mě po pár stránkách přestala bavit úplně. Připadala mi jak zhrzená 50-ti letá žena, znuděná životem. Čekala jsem víc, už jen kvůli samotnému tématu. Myšlenka krásná, ale vlastně nijak moc nezpracovaná.

Deset polibků Deset polibků Sarah MacLean

Lady Isabel mě na začátku strašně bavila. Pak to bylo pro mě pořád trošku dokola a najednou šup, rychlý děj a rychlejší konec. Moc jsem se těšila na příběh lorda Nicholase, ale trošku zklamání. První díl byl o hodně lepší.

Svůdná baletka Svůdná baletka Nora Roberts

Také slabší než předchozí knihy. Už mi to moc do této rodiny nezapadlo.

Čekání na Nicka Čekání na Nicka Nora Roberts

Tahle knížka mě nenadchla. Nemohla jsem se ztotožnist s hlavní postavou. Freddie mě bavila na začátku a pak už to šlo z kopce a o Nickovi ani nemluvím. Škoda. Jinak série je pěkná.

Nataša a Michail Nataša a Michail Nora Roberts

Pohodové, vtipné čtení

Jak přesvědčit detektiva Jak přesvědčit detektiva Nora Roberts

Alexe jsem si oblíbila hned na začátku, ale Bess to byla jiná kapitola. Úžasná, lehká, skvělý humor, prostě třída. Pořád jsem se smála. Krásný příběh. Sice je to všechno trošku podobné, i když musím připsat autorce k dobru, že každý osud je trošku jiný, ale konce jsou podobné. Ale je to krásné oddechové a humorné čtení.

29.10.2018 5 z 5

Manžel na druhý pokus Manžel na druhý pokus Nora Roberts

Michail nezklamal, co na to říct, takovej mačo :) :) Já se zatím u této série náramně bavím.

Nataša se bojí lásky Nataša se bojí lásky Nora Roberts

Nataša - cílevědomá, silná a temperamentní ženská (podle mého gusta). Pravdou je, že pak už byla paličatá až až, ale člověk po dalších stránkách pochopil proč. Jelikož jsem sama matkou, tak mě příběh dostal, i slza mi ukápla. Krásný příběh, vtipný. Tuhle rodinu jsem si zamilovala :) Velká, hlučná, veselá, temperamentní.

Srdce oceánu Srdce oceánu Nora Roberts

Tato poslední kniha ze série mě bavila nejvíc. Asi proto, že Darcy byla pořád Darcy, i když člověk odhalil vlastnosti, které už tušil, že má z předchozích knih a Trevor byl tak trochu Darcy v sukních, akorát s jinou částkou na bankovním účtě. Nejvíc jsem se pobavila díky Darcy a to ve všech knihách.

Měsíční perly Měsíční perly Nora Roberts

Brenna mě bavila daleko víc, jak první díl. Hezké, miloučké, romantické, vtipné. Ale pak už se mi začala zajídat Brennina paličatost a tvrdohlavost. Takže knihu na dopoledne ke kafču doporučuji, ale číst už to znovu nebudu.

29.10.2018 3 z 5

Sluneční drahokamy Sluneční drahokamy Nora Roberts

To byla fuška, aspoň na začátku, vůbec jsem se nemohla začíst. Knihu jsem odkládala aspoň týden a vždycky přečetla pár stran. No ale... přetrpěla jsem ten pro mě strašný začátek a pak mě kniha oslovila. Není to kdejaká best kniha, ale neurazí, člověk se odreaguje, zasměje. Nakonec se mi příběh líbil. Ale pro ten naprosto pro mě nudnej začátek dávám 3 hvězdičky.

29.10.2018 3 z 5

Z hrobu Z hrobu Jeaniene Frost

Kniha bohužel upadá... tak jako to většinou v delších sérií knih bývá. Málokterý autor má na to, aby psal dlouhou sérii knih a udržel dobrou linii, kterou začal na začátku. Proč tam byl Vlad? To jako vážně? Lepší využití k tomu ještě nemohlo být? A ohledně Katie to bylo strašně uspěchané, nereálné, moc jsem té zápletce nevěřila. A co opět dokázala Smrtka... no ona už snad dokáže i chrlit oheň a pak ho uhasit jen lusknutím prstů. Jako chápu, že je to fantasy román, ale někdy je to už moc moc moc fantasy, že to člověk už jaksi začíná spíš nudit.