jitka7 komentáře u knih
Momentálně čtu poslední díl, docela to ujde, ale není to typ knížky, od které bych se nemohla odtrhnout nebo kterou bych četla jedním dechem. Asi to není knížka, ke které bych se vracela.
Tahle knížka byla pro mě fakt k relaxování. Dost mě pobavila. Ani jsem nečekala, že mě to tak vezme. Je to nejlepší díl z celé série. Četlo se to samo :))
Tak tuhle knížku jsem dočetla před týdnem, odložila jsem všechny ostatní a po přečtení jsem si dala trochu voraz. Knížka je nádherná a strašná ... v dobrém slova smyslu. Příběh mě zasáhl. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout a posledních asi 30 stránek jsem četla snad nejdéle v životě a to jen proto, že přes slzy jsem neviděla nic :)) Hlavního hrdinu si musí každý zamilovat... téma je skvělé a konec je asi takový jaký má být. Kdyby to dopadlo jinak, knížka by neměla takovou hloubku. Takovéto konce mi u knih nebo filmů nevadí, ale poprvé jsem si přála, aby to dopadlo jinak. Určitě znovu přečtu, ale teď ji nechám pěkně u ledu.
Knížku jsem přelouskala tak tak..... největší třešinkou na dortu byl konec ... pro mě naprosto trapný. Pořád ale musím ocenit, že námět byl dobrý. Škoda jen, že to nepsal nějaký autor či autorka, která umí psát. Když pominu formu psaní, tak musím uznat, že první díl nebyl špatný. Dle mého názoru, kdyby byl lépe zpracovaný, mohla to být naprostá bomba (aspoň pro mě)
Příběh byl super, tak jako u všech dílů.... ale přestože byl díl o Johnovi, nejvíc mě zaujal Qhuinn, už se těším, až mi dorazí knížka o něm.
No tak tohle je můj favorit.. knížku jsem četla už 3x a pořád mě baví
Musím říct, že by mi asi u této knihy bylo jedno, jaký by tam byl příběh a to jen kvůli tomu, že v tom příběhu je Butch... jeho postavu jsem si zamilovala od začátku, kdy se v knížce objevil. Jeho humor je boží... což znamená, že pro mě je tento díl taky boží kvůli němu :)
První díl se mi líbil daleko víc, ale tenhle je taky dobrý. Těším se na další díl :)
Co dodat, prostě boží. Můj styl. Skoro jsem brečela smíchy. Strašně super kniha k oderagování a uvolnění. Člověk myslí jen na ten příběh. Nemohla jsem jí odložit, dokud jsem jí nepřečetla :)) Víc takových knih
Tento příběh se mi líbil více než příběh Grace. Mateo .... bože - ten mě fakt nadchnul :))) Přesto mi to místy přišlo zbytečně dlouhé, trošku zdržovačka. Ale kdo ulítá na tomhle tématu, tak se v tom určitě najde :)
Knížku jsem četla už po druhé :)) - série se mi moc líbila. Vtipná kniha a sex je dobře popisován. Vše do sebe zapadá. Je to dobré odreagování.
Knihu doporučuji už jen kvůli novele Otec. Některé rozhovory s bratry jsou vtipné a některé jsou prostě nijaké.... ale novela Otec je úžasná!
Nejlepší díl.... jednoznačně. Bože naprosto mě ten příběh pohltil a uchvátil. Po prvním díle jsem si říkala, že lepší to být už nemůže a ejhle, ono to jde. Autorce nemám co vytknout ohledně Bratrstva. Každý díl je jiný, každý uchvátí jinak. Některý víc, některý míň. Každopádně je to radost číst, ať jde o jakéhokoliv bratra.
Kniha, od které jsem se nemohla odtrhnout. Těšila jsem se až dorazím domů z práce a zase vezmu knihu do ruky. Skvělé téma, skvěle napsané. V knize je vše. Jakmile jsem ji dočetla, okamžitě jsem si musela dokoupit zbylé knihy. Bratrstvo mě pohltilo.
Musím říct, že je to první knížka, kterou jsem kdy četla (nepočítám povinnou četbu ve škole :)) a knížka mě chytla. I když forma psaní nebyla nic extra. Ale námět byl dobrý, popis sexu mě uchvátil, ale teď to přiřazuji jen k mé tehdejší nepolíbenosti čtení knih. Jakmile jsem začala číst jiné a hlavně po přečtení Bratrstva mi tato knížka připadá jako brak. Jsem ale přesvědčená, že pokud by tohle téma psal jiný autor, mohlo by to dopadnout jinak. A o druhém a třetím díle se radši ani zmiňovat nebudu. Třetí díl je naprosto trapný, aspoň podle mě. A po shlédnutí filmu v angličtině (protože podle mě ani není potřeba dabing) jsem si jistá, že tu knížku už do ruky nikdy nevezmu :o)