jitka7 komentáře u knih
Nebudu hodnotit žádnou hvězdičkou, protože pro mě to byl strašný zážitek
Ježiši fuj .... přečetla jsem všechny tři díly, ale fakt letem světem. No, musím říct, že jsem nic horšího nečetla. Možná jsem tomu tématu prostě neporozumněla.
Nevím co si o tom mylset. Začalo to dobře... ze začátku se skoro nic nedělo a najednou buch.. dostalo to takovej spád, že jsem nechápala. Mohlo to být propracovanější. Nemělo to zase takovou šťávu.
První díl byl hodně dobrý, ale tenhle mě trošičku zklamal. Čekala jsem něco jiného.
Kniha z pohledu Remyho.. zajímavé čtení...celá tahle série se mi líbila.
No, tak tahle knížka mě dostala... hodně se mi líbila a určitě ji znovu vytáhnu. Námět knihy byl skvělý. Remyho postava byla naprosto úžasná. Mělo to kouzlo, šmrnc. Pro mě super kniha.
Jase byl samozřejmě úžasný (jak jinak :)) Bylo to tak moc sladké, až se mi to strašně líbilo a bylo to pro mě rozkošné. Myslím, že jsem se vrátila o pár let zpátky na střední školu :)) Asi mám pořád duši dospívající dívky :)))
Další úžasný díl... je to čím dál lepší. Zápletky, které člověk neočekává
Richardova postava je úžasná, úžasná :)) Díl je samozřejmě opět super. Jeana-Clauda také nemůžu opomenout :))
Skvělý díl, skvělý příběh, skvělé postavy, skvěle napsané. Krvavé scény fakt dopodrobna popsané (někdy to byla vážně síla - aspoň pro mě)
Anita je prostě moje oblíbené čtení... první díl jsem doslova hltala, nemohla jsem se od toho odtrhnout. Připadala jsem si jako závislák. Zajímavé téma, nikdy jsem si nemyslela, že by mě tohle mohlo bavit, ale příběh mě úplně pohltil.
Všechny její knížky se mi líbí.... bohužel všechno srovnávám s Nabíječem a toho už nic nepředčí, ale co... je to přeci jiný příběh a mě se to i tak líbilo :) Zase jsem se příjemně pobavila
Bohužel u této knížky jsem se tak nepobavila. Bylo to příjemné zakončení Nabíječe. ALE přesto doporučuji přečíst.
Knížka byla dobře napsaná. Hodně se mi líbila. Všem doporučuji. Určitě se k ní zase vrátím. Hlavní postavy jsem si hned oblíbila.
Pro mě nejslabší díl série. Přesto se mi líbil a doporučuji.