jitka7 komentáře u knih
Ano, ano, ano... za mě jednoznačně doporučuji. Chystám se číst další díly, tak doufám, že to bude dál stejně super, jako tahle knížka. Zajímavé téma, nemohla jsem knížku odložit :) (což jednoznačně něco značí :))
Nádhera, nejlepší kniha, kterou jsem četla. Prostě úžasnéééééééééé
Super počteníčko, stejně dobré jako jednička. Zajímavý děj, doporučuji.
Mě se kniha líbila a toho neandrtálce Bradena jsem si fakt dost oblíbila, bylo to příjemný počteníčko.
No tak tohle mě dostalo. Nevěřila bych, že budu na nějaký slaďárny, ale bylo to božský. Žrala jsem to od začátku do konce. Už je to moje druhá přečtená knížka z této série a jsou obě super :) Má to takové svoje holčičí kouzlo. Kdo by si nepřál takového mužského :)) Určitě se k téhle knížce budu vracet a ráda.
Chyběl mi u toho nějaký pořádný děj. Na začátku to vypadalo slibně a pak mě chuť dočíst tuto knihu opustila. Přesto jsem to zvládla. Ale dojem nemám asi žádný. Určitě si na knížku moc nevzpomenu. Bohužel...
Ta část po ztroskotání na pustém ostrově mě bavila, ale přišla mi docela krátká, uvítala bych, kdyby se tam stalo víc a pak už to šlo s příběhem z kopce. Přestávalo mě to pak bavit, bohužel.
Čekala jsem trochu víc, nebylo to špatné, ale zase ani nic extra.
hezká knížka.... zajímavý příběh, něco trošku bláznivé, něco napínavé... ale hodně se mi líbila. Bylo to rozkošné.
Super díl, bavil mě... líbí se mi, jak do sebe všechno postupně zapadá a jak se to všechno rozvíjí.
Byl to dobrý díl, ale nevím, sem tam mi to přišlo jako že se nic neděje. Navíc jsem čekala větší drsňačku
Zajímavý díl, Lassiter mě fakt dost bavil, ale musím stejně uznat, že mi pořád bylo líto, jak to dopadlo s Tohrmentovou shellan dopadlo a s tímto koncem jsem nebyla tak spokojená
Nedá se přeskočit nic z knížky, všechno do sebe super zapadá a dává větší a větší smysl.. No a kdo by nemiloval Rhage :)
Stejně dobrý jako první díl... dobře se to vyvíjelo .. .jen tak dál
Dost naivní pohled Grace asi na všechno, na svět, na muže, na lásku.