jitka7 jitka7 komentáře u knih

London Road London Road Samantha Young

Kniha se mi na začátu zamlouvala, ale pak mi to začalo připadat nudné, předvídatelné a hlavně hrozně zdlouhavé. Už ji určitě znovu do ruky nevezmu.

15.05.2015 3 z 5

Jsem single a pomstím se Jsem single a pomstím se Tracy Bloom

Na začátku knihy jsem se hodně bavila, až moc.... ale pak se mi příběh přestával ke konci líbit. Už mi to nepřipadalo tak vtipné. Škoda.... ale jiným se to může líbit celé :) Příběh, který pobaví každou ženu - jak se pomstít všem bývalým milencům :)

15.05.2015 3 z 5

Žádný sex, je úterý Žádný sex, je úterý Tracy Bloom

Suprová kniha... skvělé na odreagování, pobaví :))) Příjemně strávený čas. Vřele všem doporučuji. Co dokáže změnit jedna noc :)

15.05.2015 4 z 5

Vlčí touha Vlčí touha Daria Charon

Docela slaďáček, ale velmi roztomilý :))

09.05.2015 3 z 5

Pokud zůstaneš Pokud zůstaneš Courtney Cole

Příjemná kniha. Pro mě naprosto reálný příběh. Postavy mi byly velmi sympatické. Moc se mi kniha líbila.

09.05.2015 3 z 5

Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

Dávám 5 hvězdiček a to už jen kvůli skvělému popisu hlavních postav. Andrew je prostě TEN TYP a Camryn byla taky úžasná. Příběh byl krásný, zábavný, nenucený. Takový výlet by chtěl zažít kde kdo.

05.05.2015 5 z 5

Podřiď se Podřiď se Maya Banks

Rozhodně lepší než předešlý díl. Akorát si sebe nedovedu představit v takové situaci. No asi by to dopadlo trošku jinak :) Přišlo mi to trošku absurdní, jak moc jednoduché bylo mu odpustit. A né jednou.

03.05.2015 3 z 5

Podlehni Podlehni Maya Banks

Tohle byla prostě nuda. První díl byl daleko lepší, ale do této knihy jsem se prostě nedokázala začíst.

03.05.2015 1 z 5

Nažhavený Nažhavený Julie Kenner

Měla jsem velký problém knihu dočíst. Hlavní hrdinka mi prostě vůbec nesedla. Těším se na další díl, doufám, že bude daleko lepší.

03.05.2015 2 z 5

Hrej férově Hrej férově Emma Hart

Nejlepší z téhle série. Nic není přehnané. Pro mě rozporuplná kniha plná pocitů a citů. V jednu chvíli je to vtipné, uvolněné, hravé a pak najednou depresivní, sebedestruktivní. Obě postavy dobře popsané. Moc se mi kniha líbila.

Pohádky (26 pohádek) Pohádky (26 pohádek) Hans Christian Andersen

Krásné pohádky. Můj oblíbený autor pohádek.

Knížka Ferdy Mravence Knížka Ferdy Mravence Ondřej Sekora

Nádherná kniha pro děti.

Brouk Pytlík Brouk Pytlík Ondřej Sekora

Tuhle knihu jsem v dětství milovala :)

Broučci Broučci František Hrubín

Co k této knize dodat. Snad ani není nikdo, kdo by ji neznal. Je to nádherná kniha pro děti :)

Příběh lvice Elsy Příběh lvice Elsy Joy Adamson

Nádherný příběh o vztahu člověka s divokým zvířetem.

Podvol se Podvol se Maya Banks

Série Bez dechu byla jednoznačně lepší. Ale i tak se mi tato kniha líbila. Líbil se mi ten námět a sama jsem si představovala být v takovéhle situaci. Někdy mi tam přišlo až moc psychologie. Ale příběh to byl velmi hezký.

01.05.2015 3 z 5

Král Škorpion Král Škorpion Max Allan Collins

Čteno před shlédnutí filmu :) knížka mě bavila

30.04.2015 3 z 5

Ticho Ticho Becca Fitzpatrick

Tak tenhle díl byl nečekaný, super nápad se ztrátou paměti a Patch samozřejmě zase úžasný :)

Finále Finále Becca Fitzpatrick

Dopadlo to naprosto skvěle :)) Kdo by nemiloval Patche.

Crescendo Crescendo Becca Fitzpatrick

Všem, kdo mají rádi tuto tématiku - doporučuji. Pěkný příběh, bavilo mě to :))