jitka7 komentáře u knih
První díl začal suprově... zajímavý příběh. Ale tady to trochu upadlo. Blair mi trošku lezla na nervy. Přesto doporučuji přečíst celou sérii. Bylo to čtivé, některé pasáže mohli být lepší, ale i tak se mi knížka líbila.
Skvělá kniha, skvělé téma. Upřímně jsem si těžko představovala Michaela jako malého kluka, ale když jsem se k té představě přiblížila, ten kontrast byl úžasný. Nádherná kniha, ten příběh mě dostal. Hlavní postavy jsou úžasné. Paige mě bavila, no a Michael - jako pětiletý byl rozkošný a jako dospělý snad ještě víc :)) Autorka děj knihy popsala skvěle, hned mě vtáhla do děje... super knížka. Moc se těším na další.
Na začátku byla kniha úžasná, krásný příběh - romantická láska, obětování se, smrt, vypořádání se se smrtí a zase objevení nové lásky. Celkem by to bylo fajn, ale autorka nacpala do knihy snad všechno a ztrácelo to svůj půvab... Přišlo mi, jak kdyby začátek psala jiná autorka a po nehodě to převzala opět jiná. Škoda
No já nevím. Příběh byl takový zvláštní, vyumělkovaný, chaotický a pro mě asi docela nereálný. Moc se mi nelíbilo, jak vlastně autorka řešila problémy hlavních hrdinů... pro mě to prostě nemělo hlavu ani patu a nebylo to uvěřitelné. Příběh nebyl špatný, ale potřebovalo to lepší zpracování.
Nádhera, vážně nádhera. Dojemný příběh dvou lidí, kteří ve svém věku řeší naprosto jiné věci než jejich vrstevníci. Nádherně napsané, hlavní postavy jsou skvělé a jejich bratříčky si každý hned zamiluje :)) Určitě se k této knize budu vracet. Chytla mě hned na začátku
Tak co asi vypadá slibně, je asi jen ta obálka.. a možná popis Cola z předchozích dílů. Musím říct, že na mě tato série dojem neudělala. Ale Cole se mi líbil od začátku, tak jsem si říkala, půjdu do té třetí knížky, třeba se něco stane a........ nestalo se vůbec nic.
Tak co tady dodat. Je to prostě tak přeslazený, až je to vážně nádherný. Hlavní postavy si člověk zamiluje hned. Byla to jedna radost číst to. Navíc se u jejích knih i bavím, což je pro mě velké plus. Super, určitě se k této knížce budu vracet :)
No co říct, četla jsem od autorek lepší. Začínalo to dost slibně, celkem zábavně, sem tam trošku naivně, ale to by se dalo překousnout. No a pak to prostě začalo trošku upadat a tak to šlo až do konce. Aspoň pro mě.
Nádherný doplně celé série... asi musím přiznat, že tento díl se mi líbil ze všech nejvíc. Jen lituji, že to bylo tak krátké a nebylo to víc rozvinuté. Jedním slovem prostě nádhera. Doporučuji!!!!!!
100% nejlepší díl série... tenhle díl miluju a určitě se k němu budu vracet. Velmi vtipné a kousavě napsané. Nadchnul mě, konečně knížka od které jsem se nemohla odtrhnout.
Tak samozřejmě nejde srovnávat s BČD - to je kapitola sama o sobě. Ale myslím, že ani zde se spisovatelka netrefila vedle. Bylo to kousavé, vtipné, romantické... zkrátka román pro ženy :))
Nechtěla bych to tu zde rozpitvávat, tato knížka stojí za to si ji přečíst. Je velmi reálná. Já osobně jsem si ji vychutnala a užila. Zajímavý děj, příběh, hrdinové.
Pěkné pokračování... Nemám co vytknout. Styl autorky se mi moc líbí.. Doporučuji všem, kdo nechce číst jen vážná díla či díla plná erotiky. Hodně humoru. Super čtení
Autorka opět nezklamala. Tento díl mi tedy připadal vážnější než předešlé, ale přesto se mi moooooooc líbil. Doporučuji. Četla jsem všechny knihy autorky a ještě nic z jejich děl mě nezklamalo. Ráda se k nim budu vracet. Doporučuji
Tak první tři díly - daleko lepší. Čekala jsem na tenhle, co se z toho nakonec vyklube a v knize se nestalo skoro nic. Kdyby trojku usekla ŠŤASTNĚ AŽ DO SMRTI :)) tak by se nestalo vůbec nic.
Nechci tuto knihu nijak špatně hodnotit. Mě to ale prostě vůbec neoslovilo...
Tak bohužel jsem první viděla film a pak je to už s představivostí trošku náročnější. Přesto ale musím říct, že kniha je prostě super oproti filmu (tak jako vždycky)... Přestože jsem to už viděla a znám celý příběh, tak mě děj nadchnul. Dobrý popis postav a pocitů a musím tedy ale říct, že povahy postav v knize jsou o hodně lepší než ve filmu.
Tohle je nádherná knížka - kouzelná. Strašně jsem ji milovala
Naprosto úžasná kniha.... člověk si vůbec nedovede představit být v takové situaci. Myslím, že autorka příběh barvitě a výborně popsala. Hlavní postavy byly úžasné. Do příběhu jsem se dokázala vžít. Není to žádný cukříček a je zde vše tak reálně popsané. Super kniha. Doporučuji