jitka7 komentáře u knih
Podle mě nejlepší ze série Božský bastard. Celá série se mi moc líbila. Nadchlo mě to, pobavila jsem se a byla jsem velmi příjemně překvapena touto sérií.
:) Tak touhle knížkou jsem se docela dost zabavila (myslím jako dítě)
Zvláštní kniha, něco se mi líbilo, něco ne. Ale Katherin se mi teda sto pro nelíbila... větu A co když nechci (nebo na tyto způsoby) by si autorka mohla odpustit... bylo to pořád dokola. Až jsem si říkala, že v knize autorka popisuje nějakou puberťačku. Měla jsem někdy chuť Katherin praštit.
Kniha neurazí, nevím, která se mi líbila víc ... ale u prvního dílu jsem se asi víc pobavila
Knížku jsem si přečetla, protože podle mě je to skvělá autorka. Sem tam mě to nebavilo, pak zase jo. No jo, není to jak když čtete Bratrstvo :)
Nebylo to špatné, ale dost věcí mě nebavilo a přišlo zdlouhavé. Jelikož jsem dočetla první díl, tak bylo jasné, že dočtu zbytek, abych věděla, jak to nakonec dopadne. U celé série jsem sem tam přeskakovala odstavce a to je podle mě náznak, že to není tak dobré. Moc erotických scén, některá scéna popsaná skoro na 10 stránkách a to pak už podle mě (aspoň pro mě) ztrácí nějaké to kouzlo a už si připadám, jak když studuju kamasutru
Dobrá kniha, z pohledu Travise mi to přišlo lepší. Travis byl naprosto úchvatný, Abby mě někdy trošku rozčilovala. Nevím proč, ale mám pocit, že autorky či autoři těchto knih často dělají z hlavních hrdinek nějaké stupidní pipky, zatímco hlavní hrdina bývá vždycky dobře popsán a většinou je okouzlující a úchvatný.
Tak tahle knížka mě bavila, Travis mě bavil. Nevím proč, ale mám poslední dobou pocit, že spisovatelé (či spisovatelky) často dělají z hlavních hrdinek blbky... někdy mi Abby neskutečně lezla na nervy......... ale knížka se mi díky Travisovi líbila
Začátek vypadal dost slibně, ale pak mi z toho šla fakt hlava kolem .... přišlo mi to jak telenovela a ty fakt nemusim. Škoda
Začátek vypadal docela dobře, postava Jace - hm.. no super, ale zbytek mě už tolik nebavil. Ten příběh mi připadal takový zvláštní. Navíc mi celá tahle série připadala dost podobná. Měla jsem asi každou knihu téhle série číst s odstupem. Možná by pak můj dojem byl lepší.
Nejslabší díl, bylo to všechno dost podobné, i když postavy a děj trochu jiný, přesto mi to přišlo jak přes kopírák
Měla jsem dost problém tuhle knížku dočíst. Nemám ve zvyku knížky odkládat, tak jsem to nějak přechroupala, ale nic to ve mě nezanechalo. Já mám z knížky nijaký pocit. Vůbec nic mě z toho příběhu nechytlo ...
Knížka se mi docela líbila, celá ta série se mi docela líbila. Ale mám trošku pocit, že něco bylo dost zdlouhavé. Sem tam mi to přišlo nezáživné. Ale jinak to ušlo.
Nějak nevím, co k této knížce napsat. Nebylo to špatné. Četlo se to jedna dvě, akorát to ve mě asi nevyvovalo vůbec nic. Ale špatné to nebylo.