JouTrons JouTrons komentáře u knih

Cukrárna Sladký život Cukrárna Sladký život Hannah M. Lynn

Knížka se mi strašně líbila, sedla mi neskutečným způsobem a nádherně se mi četla. To, co se bude dít, se dalo jednoduše odhadnout, ale není to žádná detektivka, kde byste nad tím museli složitě přemýšlet. Je to čtení, u kterého si odpočinete a budete se cítit příjemně.

23.01.2025 4.5 z 5

Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

Od Hunger Games jsem viděla všechny filmy a poté jsem dostala celou sérii k Vánocům. U tohoto dílu musím říct, že knížka je skutečně mnohem lepší než film. Co se dělo v aréně, se podle mě odehrálo strašně rychle, ale může to být tím, že jsem příběh už zhruba dopředu znala díky filmům. Navíc jsem z něj byla tak nadšená a nedočkavá, co se stane dál, že jsem u knížky strávila spoustu času v kuse a tolik si čtení nekouskovala.

21.01.2025 4.5 z 5

V divočině V divočině Hannah Grace

Žádnou knížku od tohoto autora jsem zatím nečetla, ale strašně se mi to líbilo. Je to příjemná romantika, nic extra erotického, kde by se na každých deseti stránkách postavy spolu vyspaly, ale když už k něčemu došlo, bylo to skvělé. Opravdu pěkně propracované postavy.

21.01.2025

Aréna smrti Aréna smrti Suzanne Collins

Od Hunger Games jsem viděla film a poté jsem dostala celou sérii k Vánocům. Musím říct, že hned první díl dělá dojem. Nedokážu říct, zda je příběh lepší či horší než ve filmu, ale určitě je podrobnější a dokáže vysvětlit mnoho věcí, které ve filmu vysvětleny nejsou.

21.01.2025 5 z 5

Šestnáct duší Šestnáct duší Rosie Talbot

Je to krásná knížka, půjčila jsem si to od kamarádky na její doporučení.
Čtení jsem si užila a bylo to napínavé, krásné.
Podle příběhu a konce bych si dokázala bez problémů představit nějaké pokračování tohoto příběhu.

21.11.2024 4 z 5