Jrsnbl

Musím říci, že ač jsem poezii nikdy neholdoval, tahle v sobě něco měla. Je sice pravdou, že ne vždy jsem úplně pochopil podstatu veršů a slov, ale zaujalo mě téma a jistá míra morbidnosti. Pěkný! :)

V knize dostanete přesně to, co říká název. Ve zjednodušené formě se vám vysvětlí spousta jevů. Některé jsou v knize dle mého názoru zbytečné, jiné zase postrádám, ale jinak jo, dobrá práce. ;) Jen mi trochu v hlavě rezonuje myšlenka, že autor si v některých částech protiřečí. Mluví o ochraně podmořského života, pak tam mluví o jednotlivých druzích ryb, jak jsou báječné na pánvi. Ale chápu, Francouz. :D

Učebnice, která si nic nehraje, je naučná, jednoduše srozumitelná a praktická. Doporučuji. ;) Občas mi tam ale nějaké informace chyběly.

Přečteno za jeden večer. Hygge je sice čtivé, ale nemá takovou přidanou hodnotu jako autorovo druhé dílo Lykke. V Hygge se točí dvě stěžejní myšlenky - měj pohodlí a věnuj čas rodině. Zato Lykke vám toho řekne nespočetně více. Proto zde musím hodnotit poměrně negativně.