juni komentáře u knih
Kniha se mi moc libila. Zaujala mě hned, jakmile jsem prečetla jméno William Harondale. Myslela jsem si, že to bude nudné, díky tomu, že se to odehrávalo ve starší době. Ale naopak jsem zjistila, že se mi tím kniha líbila mnohem víc. A také jsem na komentářích četla, že se postavy podobají postavám z Nástrojů smrti, ale mě to nepříšlo. Nástroje smrti jsem si zamilovala stejně jako Pekelné stroje. A moc se mi líbili části povídání Willa a Tessy o Příběhu dvou měst od Charlese Dickense, který jsem si prečetla už jenom díly tomu, že se objevil v Nástrojích smrti a moc se mi líbil. Určitě si hned přečtu pokračování série.
Všechny knihy o Harrym jsem si zatím nepřečetla, ale doufám, že se k nim dostanu. Za mě zatím nejlepší díl série (i ve filmovém provedení).
Myslela jsem si, že to skončí trochu jinak, ale to je jedno. Dceru si určitě přečtu a doufám, že mě bude bavit více než předchozí díly (Elita a První). Selekce mě nadchla, ale to ostatní už mě nebavilo (Elita ještě šla).
Po dočtení Selekce jsem si běžela pro Elitu. Která se mi moc líbla, ale první díl je první díl. Určitě si půjdu pro poslední knihu série První.
U této knihy mě nejprve zaujala obálka. Na romantické knihy nejsem (radši mám fantasy a dobrodružné), ale do tohohle příběhu jsem se zamilovala. Určitě doporučuji.
Na této knize mě zaujala obálka, a proto jsem ji musela mít. U příběhu jsem se zasmála a strašně dobře se mi četl. Tak jsem si hned běžela pro pokračovaní.
Na tuto knihu jsem zase přišla přes film. Knihu jsem přečetla během chvíle a nemohla jsem se odtrhnout. Romantický příběh zasazený do cestovaní v čase, úžasný nápad. Brzy se vydám na pokračování a další knihy od autorky.
Tuto knížku jsem měla jako povinnou četbu. Myslela jsem si, že to nebude nic moc, ale do knížky jsem se zamilovala. Naprosto úchvatný příběh, který by si měl každý přečíst.
Určitě to nebyl zbytečný díl, ale čekala jsem víc napětí. Zase zodpovězeny nějaké otázky a moc se mi líbily krátké kapitoly. Četla se velmi rychle a byla zajímavá.
(SPOILER) Od poslední knihy série jsem čekala trochu víc. Jenomže potom jsem si jí přečetla znovu a líbila se mi mnohem víc.
!!POZOR SPOILERY!!
Když Thomas zastřelil Newta (mojí nejoblíbenější postavu knihy), tak jsem brečela. Teresu jsem v prvním díle milovala, v druhým nesnášela a ve třetím jsem brečela, když zachránila Thomasovi život a sama zemřela. Thomase mám ráda a doufala jsem, že skončí s Teresou, ale nakonec skončil s Brandou (postavu, co nemám ráda ani ve filmovém provedení) mě kniha trochu zklamala.
Moc se těším až půjdu do kina na poslední díl série.
Na knihu jsem přišla, díky filmu, do kterého jsem se zamilovala. Myslela jsem si, že film je naprosto úžasný, ale to jsem si ještě nepřečetla knihu :). Kniha byla naprosto úchvatná, a proto jsem si na ni udělala referát a doporučila celé třídě. Honem jsem běžela pro pokračování.
Do knihy jsem se nejdříve nemohla začíst. Přečetla jsem asi 5 kapitol a vrátila jí na poličku. Po chvíli, co jsem dočetla všechny knihy, co jsem měla, jsem se k ní vrátila. Příběh jsem přečetla jedním dechem. Nechápala jsem, jak jsem se od této knihy mohla odtrhnou.
Na tuto knihu jsem přišla naprosto nečekaně. Všude jsem slyšela, že je Dickens naprosto úžasný. Tak jsem se rozhodla pro Příběh dvou měst. Díky tomu, že mě zajímalo, jak autor přenese příběh do doby Velké francouzské revoluce a jakou roli tam budou hrát města Londýn a Paříž. Ze začátku jsem se nemohla úplně začíst, ale potom mě kniha naprosto pohltila a já se od ní nemohla odtrhnou.
Poslední díl série mě znovu nadchl a já se do něj zamilovala, jako do celé série. Úžasné zakončení série. Jenom škoda, že autorka nenapsala víc dílu. Už se chystám na série Pekelné stroje a moc se těším, protože CC patří mezi moje nejoblíbenější autorky.
Dříve než jsem si přečetla knihu, viděla jsem film. Film mě naprosto nadchl a hned jsem musela mít pokračování. Naštěstí jsem měla za chvíli svátek :)