juni juni komentáře u knih

Caraval Caraval Stephanie Garber

Celou knížku jsem si moc užila. A musím říct, že konec mě hodně překvapil. Hned si jdu přečíst druhý dil.

18.03.2025 5 z 5

Ta druhá Belle Ta druhá Belle Whitney G. (p)

Miluju pohádku Krása a Zvíře. Nápad dvou sester a dvou princů (Zvířat) se mi moc líbil. Knížku jsem si moc užila.

18.03.2025 5 z 5

Dvůr tak krutý a krásný Dvůr tak krutý a krásný Stacia Stark

Nemůžu se dočkat pokračování.

01.03.2025 5 z 5

Půl duše Půl duše Olivia Atwater

Miluju. Tuto knihu jsem si moc užila. Příběh mě vtáhnul a až do konce nepustil. Určitě ji zařadím mezi moje nejoblíbenější knížky. Doporučuji.

27.02.2025 5 z 5

Pád zkázy a hněvu Pád zkázy a hněvu Jennifer L. Armentrout

Miluju sérii Z krve a popela a to byl také důvod, proč jsem se pustila do této knihy. Líbila se mi, ale byla malinko slabší než knihy ze série Z krve a popela.

21.02.2025 4.5 z 5

Věčný král Věčný král L. J. Andrews

Musím říct, že příběh mě moc bavil. Kniha mě hnedka zaujala kvůli spojení s piráty. Myslím si, že za to může moje láska k Pirátům z Karibiku. Ale ten konec… Těch posledních 20 stran… Potřebuji pokračování.

15.02.2025 5 z 5

Mráz Mráz C. N. Crawford

Knížka mě moc bavila. Nemůžu se dočkat pokračování.

13.02.2025 5 z 5

Dopisy ztraceným Dopisy ztraceným Brigid Kemmerer

Knížka mě zaujala svým názvem. A musím říct, že jsem si jí moc užila. Určitě si přečtu další knížku o této autorky. Doporučuji.

Výzva sluneční královny Výzva sluneční královny Nisha J. Tuli

První díl ze série Výzva sluneční královny mi přišel slabší než pokračování. I přes to se mi moc líbil.

12.02.2025 4.5 z 5

Válka dvou královen Válka dvou královen Jennifer L. Armentrout

Zatím můj nejoblíbenější díl z celé série Z krve a popela. Moc doporučuji. Nemůžu se dočkat pokračování.

Království těla a ohně Království těla a ohně Jennifer L. Armentrout

Pokračování Z krve a popela mě moc bavilo.

Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Už jsou to 2 roky, co jsem přečetla tuto knihu. Moc mě bavila. Moje nejoblíbenější postava je Kieran. To ja taky nejspíš hlavní důvod, proč se ke knihám vracím. Rozhodně doporučuji.

Popel a hvězdami prokletý král Popel a hvězdami prokletý král Carissa Broadbent

Na pokračování Zmije a křídla noci jsme čekala rok. A musím říct, že nezklamalo. Miluju příběh Orayi a Raihna. Moc doporučuji.

12.02.2025 5 z 5

Princův štít Princův štít Cassandra Clare (p)

Miluji knihy od Cassandry. Je to moje nejoblíbenější autorka. A nová série… Naprosto zbožňuju. Nemůžu se dočkat pokračování.

Nelítostný lovec Nelítostný lovec Kristen Ciccarelli

Naprosto miluju. Už od první stránky mě knížka vtáhla. A ten konec… Potřebuju pokračování. Doporučuji.

Zákon krále Aurory Zákon krále Aurory Nisha J. Tuli

Pokračování Výzvy sluneční královny se mi líbilo mnohem víc než první díl. Nemůžu se dočkat pokračování.

Úsvit Onyxu Úsvit Onyxu Kate Golden

Další skvělá fantasy knížka, co minulý rok vyšla v překladu. Nemůžu se dočkat pokračování.

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

Naprosto miluju. Už jsem ji přečetla o letních prázdninách a pořád se k ní vracím. Doporučuji.

Osud hněvu a plamene Osud hněvu a plamene K. A. Tucker

Ze začátku jsem byla lehce zmatená, poté jsem se začetla a nemohla odtrhnout. Nemůžu se dočkat pokračování.

27.01.2025 4.5 z 5

Jedno temné okno Jedno temné okno Rachel Gillig

Naprosto úžasná knížka. Originální nápad. Nemůžu se dočkat pokračování.