JustWomen komentáře u knih
Bylo to čtivé, poutavé, prostě samá pozitiva. Postavy propracované, kromě vyšetřování nechyběly vztahy a emoce. Závěr mě překvapil a trochu šokoval. Martin Servaz je sympaťák a těším se na něj v dalším díle.
Vždycky se těším na další díl, ale říkám si, že to už určitě bude pořád stejné, ale není !!! A je to tak čtivé, je tam tolik pokory a tolik zla. Tak zase za 5.
Čtivý příběh, silné téma, zbytek neposuzuji, je na každém, jestli jsou pro něj nejdůležitější historická fakta nebo ne.
Šílené, drsné, temné, strhující a přitom to začalo tak jednoduše vyvráceným stromem při vichřici ... a pak tam bylo všechno, vraždy, mučení, obchod s bílým masem, únosy dětí, úchylky, šílenství, korupce, láska a ten příběh s Camille, prostě neuvěřitelné.
Strach mě pohltil, šokoval a děkuji, že to bylo jen v knize.
Klikatá cesta, hadi, Lombard, kombinanovaná zápletka, překvapivý konec. Skvělá práce autora, já jsem naprosto spokojená.
Wow, tak to bylo skvělé, promyšlená postava Audieho a celý jeho příběh, strašná nespravedlnost, pokora, na konci skoro slza ukápla...
"stojí a tleskají a ten zvuk se šíří jako vlna celou věznicí. Je to krátká procházka, potřeboval na ni ale jedenáct let"
Děkuji autorovi za zážitek.
Skvělý díl úžasné série z prostředí amišské komunity, tornádo a 30 let stará vražda... pro Kate žádný problém, jen to odnáší její vztahy a zdraví. Obdivuji její logické myšlení a obětavost, přes kterou musí čelit různým obviněním a nespravedlivému osočování. Vztah s Thomasettim nad očekávání pokračuje, jen je mi moc líto, jak to všechno dopadlo.
Hodně dobré čtení a pocit zadostiučinění se zaslouženým osudem vraha.
Maximálně čtivé, napínavé, dechberoucí, a to od samého počátku. Copak je možné, že opravdu žije manželka Derryn, kterou Raker před osmi lety pohřbil nebo je David psycho nebo si s ním někdo zahrává? Přes pár slabších a nelogických míst, musím uznat, že mě to neskutečně bavilo. Děkuji.
Skvělá detektivka, líbilo se mi střídání kapitol z pohledu pachatelů a z pohledu detektivního vyšetřování. Eričin soukromý život jde pěkně z kopce, to by mě zajímalo proč ji Bryndza takhle trápí. Jen nechápu, že se v běžném životě všichni policisté oslovovují všemi jmény a tituly...
Detektivka? Ne, je to drsný thriller připomínající Cartera. Skvělá prvotina, příběh o zvráceném psychopatovi napínavý od začátku až do konce. K tomu sympatická dvojice vyšetřovatelů, jdu hned na další díl.
Naprosto skvělé, konečně zase úžasná kniha, žádná nuda, skvělé postavy, čtivé, logické. Jude Fontaineová a Uriah Asby, ráda jsem vás poznala, doufám, že se nesetkáváme naposled. Doporučuji!!!
Tak to vyšetřováni vraždy byla jen okrajová záležitost, převažovaly nádherné popisy ostrova Lewis, historie, vztahy, ale bylo to krásné, originální, mělo to zvláštní atmosféru, doporučuji.
Wow, úžasné čtení, dala bych šest hvězdiček, kdyby to šlo. Krásně napsané, čtivé, drsné, ale nepřekombinované, zatím moje nejlepší kniha roku 2018.
Úžasná kniha, něco takového jsem teď před vánocemi potřebovala. Silný příběh, boj o přežití, sympatické postavy, emoce, závěr mi vyrazil dech. Wow.
Nabíjející pozitivní kniha. S humorem jde všechno líp, četla jsem kdysi dávno a moje problémy byly hned menší a řešitelné. Doporučuji přečíst hlavně maminkám dětí v pubertě.
Moje druhá kniha od Irvinga ... hlavní postavy jsou nesympatické, všichni jsou spisovatelé, prostitutky jsou staré a sex podivný ... začíná se mi to líbit, a to hodně.
Návrat do minulosti, miluji tu knihu:
Ochoč si mě, prosím... Jestli chceš přítele, ochoč si mne! Musíš být trpělivý, každý den tě nechám sedět o něco blíž... To, co je podstatné, oči nevidí.
Neuvěřitelně jednoduché, pravdivé, krásné.
Tak to bylo skvělé čtení, bála jsem se, že to špatně dopadne a dopadlo to ještě hůř. Bylo to smutné, děsivé a jako bych pořád cítila ten hnilobný zápach...
Vraždy podle dětské říkánky? Skvělý nápad, jen kdyby to nebylo tak anglické a suchopárné. Epilog vše vysvětlil, ale úspěšnost realizace takového naplánování vražd zdá se mi poněkud nereálná. Styl psaní poplatný své době by mi nevadil, ale za suchopárnost hvězda dolů.
A ještě jedna připomínka - tolik mrtvol v domě a žádný smrad?
Josie Quinn mám načtenou a mám ji ráda, je to složitá postava a to se mi líbí. Tento díl, přes čtivost a výborný konec, ale nebyl z nejlepších, postava Lucy a celá motýlí a kolotočová zápletka mi přišla naprosto nevěrohodná... A postava Amy byla schizofrenní a její obviňující narážky na manžela na pár facek.